- 1 Nisan 2014
- 2.479
- 3.594
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.121
Aa kpss mi çalışıyorsunuzGünaydiiiiinnnuyanır uyanmaz paragraf sorusu çözmek zorunda olan hamilelerin de rabbisin Allah'ım :) hiç içimden ders çalışmak gelmiyo artık ama 7 ay da emek verdim son 1 ay
Ne sınavına hazırlanıyorsuunGünaydiiiiinnnuyanır uyanmaz paragraf sorusu çözmek zorunda olan hamilelerin de rabbisin Allah'ım :) hiç içimden ders çalışmak gelmiyo artık ama 7 ay da emek verdim son 1 ay
Evet ön lisans yaa senin? her gün 7 saat çalışirdim en az şimdi 3 saat masada zor oturuyorumAa kpss mi çalışıyorsunuzbenden bir tane daha buldum
Kpss ön lisans:)Ne sınavına hazırlanıyorsuun
Canım benımkı bır hafta hergun artarak felaket devam etti,dün iyiydim baya azalmıstı,bugun yıne kötüyüm,yine içim merdane gibi,iş basıda yaptım bugun evden cok bunalmıstım,evde sıcak daha cok bulandırıyodu burdada klımanın soguguBişe sorcam mide bulantınız yavaş yavaş mı arttı birdenbire mi çok oldu? Bugün bana bi güncelleme geldi de
ya benim de bi kpss deneme isteğim var ama çalışmak istemiyorum :) 16 yıl okuduktan sonra kitap açmak bana zulüm geliyorKpss ön lisans:)
Lisans kpss ye girdim çıktım ben iki hafta önce şimdi kendi alan sınavım var ona çalışmaya çalışıyorum ama çocuk kayınvalide bulantılar pek mümkün olmuyor bir buçuk ay kaldı sınavadaEvet ön lisans yaa senin? her gün 7 saat çalışirdim en az şimdi 3 saat masada zor oturuyorum
Evet canim bende de miyom vardiKızlar ben bebek düşünmeden önce yıllık jinekolojik muayeneme gitmiştim. Doktor rahmin dışında 2 cm kadar myom var demişti. Böyle bi durumu olan var mı içinizde?
Büyüyor mu peki?Evet canim bende de miyom vardi
HIcbirsey demedi onemi yok diye dusunuyorum canimBüyüyor mu peki?
Zaten dogumla gidiyormus diyorlar ama ben seaeryan istiyorum kismet olursa acikcasiBüyüyor mu peki?
Bendede dısta ıkı tane vardı bırı 3cm bırı 7 cm ben amelıyat oldum canm,dr cok agrı yapabılır demıstı bende korktum,bıde dıs gebelık gecırmeme neden olmustu cok şükür tekrarlamadı bıdahaBüyüyor mu peki?
Merhaba, cinsiyet tahminini neye göre yaptınız?E elektroforez beni de ekleyebilir misiniz listeye
yaş 33 1.cocuk Sat 20 haziran. 5+2 kese Tahmini dogum 27 mart. Tahmini cinsiyet kız. Ankara
İçime öyle his geliyorMerhaba, cinsiyet tahminini neye göre yaptınız?
Atamalar çok garip bir bakiyosun hiç yok gibi bir bakiyosun 60bin alıyorlar. Ben de salmıştım olmaz artık diye, 2022de 60 puanla atananlari görünce bir miktar üzüldümya benim de bi kpss deneme isteğim var ama çalışmak istemiyorum :) 16 yıl okuduktan sonra kitap açmak bana zulüm geliyor
Tek başıma bile zorken Allah kolaylık ve sabır versinLisans kpss ye girdim çıktım ben iki hafta önce şimdi kendi alan sınavım var ona çalışmaya çalışıyorum ama çocuk kayınvalide bulantılar pek mümkün olmuyor bir buçuk ay kaldı sınavada