- 9 Ağustos 2016
- 6.102
- 20.232
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.101
Benim dün gece 11 de bir uyku bastırdı ilk kez öyle bişey gördüm onun harici iyiyim, sosyal hayatım, iş hayatım devaam.Halsizlik ve uyku hali var bugün çok fazla normalde her gün uykuluyum da bugün elim kolum hiç kalkmıyor. Sizde de aynı mı
Gün de tek demişti bana da, kuzenim 8 ay kullanmış ben şaşırdım öyle bişey olabilceğini bilmiyordumHayır hayır Progestan doktor bırak demeden bırakılmaz kontrolünü yapar ona göre tamam bırakabilirsin tehlike yok vs der onun dozu var. Ona göre bırakırsın. Ben mesela tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım transfer sürecinden beri sabah öğle akşam fitil şeklinde kullanıyorum hala bıraktırmadı bir süre daha dedi. Onlar dozajını ayarlıyor canım
Evet ya yok tuvalet yok su iç meyve yeOturamama olayı bende de var hiç olmasa bomboş tuvalete gidip geliyorum. Su için kalkıyorum ay yoğurt mu yesem diyorum. Çok şükür lekelenmenin hafiflemesine sevindim
Teşekkür ederiiim ben eve işten yürüyerek gidiyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadımİşe gidip çalışan hamişler helal olsun size:) Bütün gün uyuyorum resmen. Bugün yürüyeyim dedim hep kasıklarım ağrıdı eve zor attım kendimi Böyle olan var mı?