• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Gunaydııın bebekleeeer😍size bi guncelleme gelmeden bana yıne bı guncelleme geldı,2 gundur gece uyurken iki başparmagımda uyusuyor agrıyor,bi kalkıyorum sanki davul gıbı şişmiş uyanıyorumhazır olun😀
benim serçe parmak hariç kalanlar öyle direkt bileğimden parmaklarıma kadar ağrıyor ve uyuşuyor hatta yorganı bile tutamayacak gibi oluyorum 😀 Haftaya doktora gidince soracağımkarpal tünel sendromu olabilir diyen de var

bana hiç koku gelmiyor. eşim de ilişki sırasında farketti. ama bana o sırada da gelmedi. benim de normal beyaz akıntı oluyor onun dışında bi şey yok. 3lt su içiyorum, sık çamaşır değiştiriyorum, duş alıyorum. anlamadım inanın ben de
Olabilir kafaya takmayin kadınız her olan bize oluyor malesef :)) doktora gidin ilac verir gecer. Gecmis olsn

Bu sabah gene bacağıma giren krampla uyandım. Sürekli yaşayanınız var mı?
Bana da bu gece uykumda boğazıma bir şey takılır gibi oldu. Boğuluyorum sandım öksürmekten uykusu top patlasa uyanmayan canım eşim o öksürüğe öyle bir uyandı su verdi bana hemen sağolsun. 🤍 İlk kez yaşadım bunu

benim serçe parmak hariç kalanlar öyle direkt bileğimden parmaklarıma kadar ağrıyor ve uyuşuyor hatta yorganı bile tutamayacak gibi oluyorum 😀 Haftaya doktora gidince soracağımkarpal tünel sendromu olabilir diyen de var
Evet canım oyle zaten,hamılelıkte ödemden ve sıvı artısından dolayı sıkısıyormus sinir gece uyurken,yapılacak bısey yok malesef dogumdan sonra gecıyormus😊

Gunaydııın bebekleeeer😍size bi guncelleme gelmeden bana yıne bı guncelleme geldı,2 gundur gece uyurken iki başparmagımda uyusuyor agrıyor,bi kalkıyorum sanki davul gıbı şişmiş uyanıyorum😀hazır olun😀
Benimde sol elim uyuşuyor uyurken😅

Evet canım oyle zaten,hamılelıkte ödemden ve sıvı artısından dolayı sıkısıyormus sinir gece uyurken,yapılacak bısey yok malesef dogumdan sonra gecıyormus
İyi İyi geçsinde 😀 bir de bazen göğsüme bakınca evham yapıyorum küçük küçük şişlik var gibi geliyor sonra geçiyor gibi iyice dengem bozuldu artık yeni yeni şeyler görüp korkuyorum 😊

Ay kızlar okudukca stres yapıyorumda benim cocuk ne yesem içsem hareketlenmiyor. Gecede hiç hareket hissetmiyorum ben. Arada hareketleri oluyor o kadar. Aşırı stres yapıyorum evde kalp atışını dinliyorum ama yine de içim rahat etmiyor hareketini hissetmedikce. Hiç sizin gibi yoğun hissedemiyorum. 27. Haftaya giricem
Ben 24 e giricem sadece gece yatmadan hissediyorum bir yarım saat falan 😑

Evet ben aliyorum kokuyu. Akintim var ama rengi beyaz bazen sari oluyor. Ona normal dedi doktorum. Baska bir belirtim yok. Camasirimi surekli degistiririm pamuklu camasir kullanirim cok dikkat ederim ama yinede boyle oluyor malesef. Siz kokuyu almiyormusunuz. Yani almaniz lazim ama bilemedim simdi

bana hiç koku gelmiyor. eşim de ilişki sırasında farketti. ama bana o sırada da gelmedi. benim de normal beyaz akıntı oluyor onun dışında bi şey yok. 3lt su içiyorum, sık çamaşır değiştiriyorum, duş alıyorum. anlamadım inanın ben de
kızlar kuzenimde de hep aynı sorun vardı ona doktoru akşamları en azından çamaşırsız uyu hava alsın demiş. Belki bunu deneyebilirsinizz

Evet canım been😀hatta bıde ıkı gundue yenı guncelleme geldı basparmak uyuşması uyurken😀bısey olmaz korkma,magnezyumunu al ıkı gunde bır.son düzlükteyız yakında düzelecek tüm semptomlar
Evet dün almadım ve kramp girdi. Kramp girince masaj yaparken tüm vücudumu kasıyorum o an hamile olduğumu unutuyorum. 😂 Bebeğe zarar verecek bişi yapmıyorumdur umarım. Rüyamda da zaten 2. dozumu vurdurmaya gidiyorum. Kolumu açamadım hemşire bilekten vurdu ama diklemesine iğne kırıldı içinde kaldı😂😂 ne yaşıyoruz biz ya🤣
peki karpal tünelin bi çözümü var mı şu an? ağrı değil de ben de uyuşma oluyor
Bana da bu gece uykumda boğazıma bir şey takılır gibi oldu. Boğuluyorum sandım öksürmekten uykusu top patlasa uyanmayan canım eşim o öksürüğe öyle bir uyandı su verdi bana hemen sağolsun. 🤍 İlk kez yaşadım bunu
yaaa hamilelikte geniz akıntısı durumu da oluyor ya büyük ihtimal o olmuştur. Benim gündüz oluyorr

Kızlar yarın sabah doktor randevum var çok heyecanlıyım ❤️ şeker yüklemesi yapılacak dualarınızı eksik etmeyin🌸 27.
Haftamdayım ama önden gidiyorum 28 şimdi. Geç kalmış olmadım değil mi test için.
Kuzum duam seninle 🤲❤️ güzel haberlerle geleceksin inanıyorum 🥰 ben de haftaya Salı yaptıracağım . Geç kaldığını düşünmüyorum

Gunaydııın bebekleeeer😍size bi guncelleme gelmeden bana yıne bı guncelleme geldı,2 gundur gece uyurken iki başparmagımda uyusuyor agrıyor,bi kalkıyorum sanki davul gıbı şişmiş uyanıyorum😀hazır olun😀
Bunu yazmaya gelmiştim😳😳😳😳😳 sabah uyandığımdan beri baş parmağım uyuşuyor Allah Allah bu ne diyorum 😅😅😅

Şeker yüklendi 🍬 🍭 bekliyorum bakalım 🌸
fnd_50 fnd_50 sağol kuzum benimmm❤️❤️❤️❤️

Eklentiler

• IMG20241205100453.webp
    IMG20241205100453.webp
    19 KB · Görüntüleme: 48
Çok teşekkürler cevabınız için. Kokuyu ben hiç almiyorum siz kendiniz alıyor musunuz? Ya da akıntı vs falan da var mı ya da başka bir belirti? Yarın için devlette dr a randevu aldım. Normalde özel takipliyim bir de devlete gideyim dedim ama korktum şimdi :KK43:
Benim hiç bir şikayetim yoktu canım, birden belimden bir ağrı girdi ve asla hareket edemedim acillik oldum kitlendim resmen. Orda mantar var dediler. Fitil kullandım bi kontrol ettirmende fayda var

Evet dün almadım ve kramp girdi. Kramp girince masaj yaparken tüm vücudumu kasıyorum o an hamile olduğumu unutuyorum. 😂 Bebeğe zarar verecek bişi yapmıyorumdur umarım. Rüyamda da zaten 2. dozumu vurdurmaya gidiyorum. Kolumu açamadım hemşire bilekten vurdu ama diklemesine iğne kırıldı içinde kaldı😂😂 ne yaşıyoruz biz ya🤣

peki karpal tünelin bi çözümü var mı şu an? ağrı değil de ben de uyuşma oluyor

yaaa hamilelikte geniz akıntısı durumu da oluyor ya büyük ihtimal o olmuştur. Benim gündüz oluyorr
Gece hiç tıkanmamıştım böyle. Aldığım nemlendirme cihazını çalıştırmıyordum bebiş doğunca kullanırım diye vakti geldi sanırım 😅

Back
X