- 6 Şubat 2021
- 6.215
- 6.252
- 148
- Konu Sahibi elektroforez
- #21.281
Tamam canım bitince at etiketle mutlakaMakrome_esraa canım inşallah bi başlasın fotoğraf falan atsın o zaman öneriyim. Daha başlamadı yapmaya. Fotoğraf gelince atarım acelen yoksa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım bitince at etiketle mutlakaMakrome_esraa canım inşallah bi başlasın fotoğraf falan atsın o zaman öneriyim. Daha başlamadı yapmaya. Fotoğraf gelince atarım acelen yoksa
Şimdi. Örnek bir tane anahtarlıklar yapmış attı. Takı ve Kapı süsünde ismi göreyim de öyle önericem canımmTamam canım bitince at etiketle mutlaka![]()
benim de her gün olmuyor da magnezyumu bikaç kere aksatınca oluyor ama bazen çok hafif oluyor hayatımı etkilemiyor bazen dediğin gibi 2 gün ağrıyorBende de farklı markanın aynısı hatta bi an bu fotoğrafı ben attım sandım kendimi soeguluyordum sjdjsjjdksjdid bana da kullanışlı geldi inşallah bebişlerimiz de sever
Benim bazı sabahlar oluyo ama ben gerildim diye yanlışlıkla mi oluyo bilmiyorum şu ana kadar toplasak 4 kere falan oldu ve o bacaktaki kas semsert oluyor bir iki gün de yürürken ağrısını hafif hissettim. Magnezyum kullanmıyorum bidahaki girişime kadar artarsa soylicem doktora
Kız bu güncellemeyi nerden download ediyorsunuz bana gelmedi jshdjdjkdjddkddk
odalar tekli mi oluyor? Tekliyse bence izin verirlerAcaba devlette dogum yapanlar kapı susu asabiliyormu izin veriyorlarmi acep![]()
sadi konukta direkt perinatolojiye gitmiyorsunuz sanırım doğru mu anladım? Kendi bakar zaten çok detay yok bir de kan alınıyor o kadaarMerhabalar :) ustunden cok gecmis ama benim icin yeni bi konu oldugundan danismak istedim. Ptesi Sadi Konuk'a gidicem ikili test icin, genelde burada okudugum devlette khd'ye gidiliyor ve doktor ikili icin perinatolojiye kayit aciyor, sonra da perinatolojiden randevu aliyoruz ense kalinligina vs perinatoloji bakiyor. Ptesi 11+4 olucam, sizce gidince doktor kendi mi bakar?
Benim 20.’haftadan beri boyle, atel verdi doktor, onla uyuyunca gunduz daha az agrim oluyor. Dun iki bilegim de agriyordu ikisine de taktim yatakta esim roborokla uyuyorum diye kahkaha atiyordu en sonbenim serçe parmak hariç kalanlar öyle direkt bileğimden parmaklarıma kadar ağrıyor ve uyuşuyor hatta yorganı bile tutamayacak gibi oluyorumHaftaya doktora gidince soracağımkarpal tünel sendromu olabilir diyen de var
Benden de yeni bir güncelleme o zaman önce göğsümün altındaki yerde bir baskılama acı hissi o geçiyor sonra göbek deliğimin sol tarafında bir sızı var galiba göbek dışarı fırlayacakGunaydııın bebekleeeersize bi guncelleme gelmeden bana yıne bı guncelleme geldı,2 gundur gece uyurken iki başparmagımda uyusuyor agrıyor,bi kalkıyorum sanki davul gıbı şişmiş uyanıyorum
hazır olun
![]()
GEnelde ikili oda oluyor diye biliyorum. Ama eskiden ozel oda tutabiliyordun ucretli hala oylemi bilmiom tabibenim de her gün olmuyor da magnezyumu bikaç kere aksatınca oluyor ama bazen çok hafif oluyor hayatımı etkilemiyor bazen dediğin gibi 2 gün ağrıyor
odalar tekli mi oluyor? Tekliyse bence izin verirler
sadi konukta direkt perinatolojiye gitmiyorsunuz sanırım doğru mu anladım? Kendi bakar zaten çok detay yok bir de kan alınıyor o kadaar
aa ziyaretçi kabul eder de erkek ziyaretçi kabul etmez yaniGEnelde ikili oda oluyor diye biliyorum. Ama eskiden ozel oda tutabiliyordun ucretli hala oylemi bilmiom tabiya oda tekli bile olsa dogru duzgun ziyaretci kabul etmiyorlarmis oyuzden suslesemde boş
![]()
Ayy kuzuuum onumuzde daha ıkı bucuk 3 ay vakıt var yakında hıc yatamıcaz sanırımBenden de yeni bir güncelleme o zaman önce göğsümün altındaki yerde bir baskılama acı hissi o geçiyor sonra göbek deliğimin sol tarafında bir sızı var galiba göbek dışarı fırlayacak
Her sabah bir yerim ağrıyor
Uyku zaten bitti![]()
Eşiniz nasıl alabiliyor ilk defa sizden duydum böyle bir şey. Mantar falan olmasın?Kızlar merhaba vajinada koku yaşayan var mı?
Normalde regl olmadan önce olacak mışım gibi bi koku olurdu eşim söylerdi ben pek almazdım. Dün yine eşim sanki regl olacakmışsın gibi bir koku var sanki dedi. Garip geldi. Düzenli yıkanıyorum düzenli çamaşır değiştirip su içiyorum. Yok öyle değil içten gelen bir koku dedi. Yani bana gelmiyor ben hiç almıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? ( 22+4)
yaa ne dedi peki normal miymiş ellerim fln da şişince korkmuştum benBenim 20.’haftadan beri boyle, atel verdi doktor, onla uyuyunca gunduz daha az agrim oluyor. Dun iki bilegim de agriyordu ikisine de taktim yatakta esim roborokla uyuyorum diye kahkaha atiyordu en son
Aynen kuzum sağa yatınca sağdaki dürtüyor sola yatınca soldaki dürtüyor ben de kalkıp oturuyorumAyy kuzuuum onumuzde daha ıkı bucuk 3 ay vakıt var yakında hıc yatamıcaz sanırımsenınkı çarpı 2 bide
içerde oyun oynuyolardır berabeeeer ondan agrıtıyolardır
![]()
Tabi ziyaretci saatinde kabul ediyorlar sadece. Evet erkekleride hic kabul etmiyorlar sanirimaa ziyaretçi kabul eder de erkek ziyaretçi kabul etmez yani
çok saçma ama göremicek mi yanii babaya tolerans tanınır yaTabi ziyaretci saatinde kabul ediyorlar sadece. Evet erkekleride hic kabul etmiyorlar sanirime babasi nasil gorecek yavrumu acaba
![]()
Vallahi ben de anlamadım. Önceden regl olacağım zaman öncesinde eşim hep 1 2 güne regl olacaksın falan derdi. Sanirim farklı bi koku salgilaniyor öncesinde ama ben hiç anlamazdım. Gerçekten de tutardı dediği. Şimdi yine böyle söyleyince tedirgin oldum bi şey mi var diye.Eşiniz nasıl alabiliyor ilk defa sizden duydum böyle bir şey. Mantar falan olmasın?
Ben de cok korkmustum, cunku ayaklarim da cok sisiyor, surekli tansiyonumu kontrol ediyorum halayaa ne dedi peki normal miymiş ellerim fln da şişince korkmuştum ben![]()
G giny benım parmagımda şişiyor korkma canm ben artık dr a gıtmıyorum bıle çarpıntıymıs el şişmesıymıs ayak sısmesıymısBen de cok korkmustum, cunku ayaklarim da cok sisiyor, surekli tansiyonumu kontrol ediyorum halacok normalmis, odem kaynakliymis, dogumdan 1-2 ay sonra gecermis
ortopediye git cok kotu haldeysen ama hamile oldugun icin tedavi edemeyecekler her turlu yasayacaksin bunu dedi bir de
kendi tecrubem; spor, yoga sonrasi daha az agrim oluyor, hareket iyi geliyor.
Polodan aldım ben canım cok guzeldı kalıtelıde.bakabılırsın ınternetten.kizlar hastane cikislarinizi nerelerden aldiniz? Begendiniz mi? Annem vizesini aldi, doguma geleceksimdi cilgin alisveris modunu acti, ben almayacaktim hastane cikisi, cok minimal olsun her sey istiyordum ama annemle imkansiz
![]()