- 9 Ağustos 2016
- 6.552
- 21.392
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.561
aaa içtikten sonra da mı bekleniyor kuzu. kan vercez hemen içicez gene vercez 1 saat beklicez gene kan vercez 2 saat sanıyordumGeçmiş olsunn Ebuşşşş
Ben 75 lik yaptırdım.Benim ki 3 saat sürdü ve
09:15
10:15
11:15 şeklinde
Sen 50 gr yaptırdığın için öyle olmuş
Ayy canım, benım tek bebıste uykularım bıttı kalcam çok agrıyor sana maşallaah dıyorum kocamannSon 3 gündür özellikle sol kaburgam da var canım bebekler büyüdüğü için diyorum bazen geçiyor bazen geçmiyor
İlk kan veriyorsun sonra içeceği içiyorsun hemen tam 1 saat sonra bidaha kan veriyorsun sonra 1 saat sonra bidaha veriyorsun canımaaa içtikten sonra da mı bekleniyor kuzu. kan vercez hemen içicez gene vercez 1 saat beklicez gene kan vercez 2 saat sanıyordum
yani 2 saat mi toplamİlk kan veriyorsun sonra içeceği içiyorsun hemen tam 1 saat sonra bidaha kan veriyorsun sonra 1 saat sonra bidaha veriyorsun canım
Yani evet bende anlattığım gibi olduyani 2 saat mi toplam
Yaa ben senii napayımmm heeaaa içtikten sonra da mı bekleniyor kuzu. kan vercez hemen içicez gene vercez 1 saat beklicez gene kan vercez 2 saat sanıyordum
Benim de uykular haram oldu gençliğim bak talan da olduAyy canım, benım tek bebıste uykularım bıttı kalcam çok agrıyor sana maşallaah dıyorum kocamanniki tane bebısı tasımak kolay degıldır emınımkı ama çok minnoş olacaklar dogunca tek yumurtamı çift yumurta ıkızlerımı
biz esoyla bi yaptırsaydık rahatlıcaktıkYaa ben senii napayımmm heewhatsaptaj dönüş yapıldı
Randevu alıp gittim cnmNormal randevu alıp mı gittin acaba. Direkt yönlendirdiler mi
Yok normal muayene randevusu mu yani onu kastediyorumRandevu alıp gittim cnm
Ne farkı var acaba olmuşken 75 lik olsaydı benim de keşkeGeçmiş olsunn Ebuşşşş
Ben 75 lik yaptırdım.Benim ki 3 saat sürdü ve
09:15
10:15
11:15 şeklinde
Sen 50 gr yaptırdığın için öyle olmuş
İlk başta böyle limonlu gazoz gibi çok güzel gidiyor demiiiNe farkı var acaba olmuşken 75 lik olsaydı benim de keşkeödemeyi bana kitleyeceklerini bilsem eczaneden alıp giderdim
Sağlıkla dogsunlar ınsallahBenim de uykular haram oldu gençliğim bak talan da olduteşekkür ederim çiçeğimmm özellikle bu gece sağa bacağım pert durumda
Yuvarlanıyorum resmençift yumurta ikizleri ikisi de kız canımm
Sanırım gebelik şekerim var 50 lik de 140 üzeri çıkması anormal kabul ediliyormuşİlk başta böyle limonlu gazoz gibi çok güzel gidiyor demiii
Aminnn aminnnn canım beniimmSağlıkla dogsunlar ınsallahtek yumurta olsalardı karıstırırdın ıkısını ondan sordum efsane olurdu valla uykusuz gecelerın startı sımdıden verıldı,ama noluyo bılıyomusun mesela uffluyorum uyuyamıyorum falan dıye yatakta sonra bı tekme gelıyo hemen suratıma bı gulumseme yayılıyor annelık böyle bişeyse bızım annelerımız nıye bızım kadar romantık degıller bız çok derın hıslerdeyız anlamadım bu işi
Ebuşşş evet bir tık yüksek çıkmış ama referans aralığında rakam yokSanırım gebelik şekerim var 50 lik de 140 üzeri çıkması anormal kabul ediliyormuş
Şimdi baktım sayfası bozuk yarın doktoruma geçerken alayım onu dahastanedenEbuşşş evet bir tık yüksek çıkmış ama referans aralığında rakam yok
hemen evham yapma açlık 81 iyi ama
Birde hastanenin de laboratuvar sonucundan çıkartsana sonuçları
Benim gebelikten önce de çok oturduğum zaman en alttaki kaburgam batıyordu hiç doktora gitmedim bunun için şuanda da çok oturunca oluyo geneldeKızlar hello.
3 gündür göğsümün altında kaburgam mı artık bilmiyorum göğüs kafesim mi çok ağrıyor. Kemik batıyor gibi . Size de oluyor mu
Teşekkür ederimEmin olun gebelik zehirlenmesi değildir içiniz rahat olsun çünkü o durumda inanılmaz bir ödem oluyor bacaklarınız şiş şiş olması lazım ve gözlerinizde görme bozukluğuyla birlikte şiddetli tansiyon yaşamanız lazım