Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    37
Son 3 gündür özellikle sol kaburgam da var canım bebekler büyüdüğü için diyorum bazen geçiyor bazen geçmiyor
Ayy canım, benım tek bebıste uykularım bıttı kalcam çok agrıyor sana maşallaah dıyorum kocamanniki tane bebısı tasımak kolay degıldır emınımkı ama çok minnoş olacaklar dogunca tek yumurtamı çift yumurta ıkızlerımı

Benim de uykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu teşekkür ederim çiçeğimmm özellikle bu gece sağa bacağım pert durumda
Yuvarlanıyorum resmen çift yumurta ikizleri ikisi de kız canımm

Geçmiş olsunn Ebuşşşş
Ben 75 lik yaptırdım.Benim ki 3 saat sürdü ve
09:15
10:15
11:15 şeklinde
Sen 50 gr yaptırdığın için öyle olmuş
Ne farkı var acaba olmuşken 75 lik olsaydı benim de keşke ödemeyi bana kitleyeceklerini bilsem eczaneden alıp giderdim

Benim de uykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu teşekkür ederim çiçeğimmm özellikle bu gece sağa bacağım pert durumda
Yuvarlanıyorum resmen çift yumurta ikizleri ikisi de kız canımm
Sağlıkla dogsunlar ınsallahtek yumurta olsalardı karıstırırdın ıkısını ondan sordum efsane olurduvalla uykusuz gecelerın startı sımdıden verıldı,ama noluyo bılıyomusun mesela uffluyorum uyuyamıyorum falan dıye yatakta sonra bı tekme gelıyo hemen suratıma bı gulumseme yayılıyorannelık böyle bişeyse bızım annelerımız nıye bızım kadar romantık degıllerbız çok derın hıslerdeyız anlamadım bu işi

Aminnn aminnnn canım beniimm
Artık kapatıyorum bu defteri dediğim zaman kavuştum mucizelere 3. tüp bebek tedavimde.
O 2.embriyomun kalitesi öyle yoktu ama sarıldı bize
Sen bensinnn gece de kıpır kıpırlar demii diyorum ki uyandığımı nasıl anladınız hemen Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin canımm

Sanırım gebelik şekerim var 50 lik de 140 üzeri çıkması anormal kabul ediliyormuş
Ebuşşş evet bir tık yüksek çıkmış ama referans aralığında rakam yok
hemen evham yapma açlık 81 iyi ama
Birde hastanenin de laboratuvar sonucundan çıkartsana sonuçları

Ebuşşş evet bir tık yüksek çıkmış ama referans aralığında rakam yok
hemen evham yapma açlık 81 iyi ama
Birde hastanenin de laboratuvar sonucundan çıkartsana sonuçları
Şimdi baktım sayfası bozuk yarın doktoruma geçerken alayım onu dahastaneden

Kızlar hello.
3 gündür göğsümün altında kaburgam mı artık bilmiyorum göğüs kafesim mi çok ağrıyor. Kemik batıyor gibi . Size de oluyor mu
Benim gebelikten önce de çok oturduğum zaman en alttaki kaburgam batıyordu hiç doktora gitmedim bunun için şuanda da çok oturunca oluyo genelde bebişlerdendir diye düşünüyorum aşırı artarsa doktora gorunebilirsin bence şuan normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…