- 3 Nisan 2023
- 1.383
- 1.187
- 63
- 38
Kesinlikle katılıyorum kafası çok iyiBen de bugün ağızdan aldım, bence insanlar boşuna alkol alıyor 1 tane progestanla sarhoş olunuyor zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katılıyorum kafası çok iyiBen de bugün ağızdan aldım, bence insanlar boşuna alkol alıyor 1 tane progestanla sarhoş olunuyor zaten![]()
Sen artık biraz sakin olmalısın benceArkadaşlar ben bugünde kan verdım 5339 cıktı en son persembe vermıstım 2424 du normalmı arrık kese gozukurmu sızce
Evt ama ben tecrübe falan kalmadı bende 12 yıl sonra sankı ılk bebek gıbı esım sürekli tedırgjn edıyor benı az kaldı nefes aldırmayacak yanına yardımcı getırryerım dıyo kalkma hıc dıyo ya sankı yatalakmısım gıbı davranıyo bana olacaksa olur dıyorum ah bı anlatabılsem ben sekerım yüksek çıkmıştı yarın ıcın hazırlık onu ölçtürdüm aslında betaya baktılar o aradaSen artık biraz sakin olmalısın bencearamızdaki tecrübelilerdensin elbette görünür gittiğinde kese bugünü artık rahat geçir istersen
yarın gidiyorsun değil mi kontrole
Neden bu kadar fazla kan verdiniz ki benim doktorum ilk kan 120 idi 2.yi ver iyi yükseldiyse bir daha vermene gerek yok dedi ben yine rahat edemedim 3.yü de verdim bin üstü olunca bi daha vermedim bu kadar beta takibi yapmak insanı çok strese sokuyorArkadaşlar ben bugünde kan verdım 5339 cıktı en son persembe vermıstım 2424 du normalmı arrık kese gozukurmu sızce
Ya ben de oyleyim cok tezcanli oturamayan biriyimdir, bu yavaslama cok bozdu beni istemsizceAhshsha benim doktorum da her gidişimde tartıyor ya şimdidenbasit karbonhidrat asla tüketme diyor adam haklı ama midemi de basit karb lar bastırıyor malesef onlar da kilo yapıyor
ya benim her gün en az 7-8 binim olurdu şimdi çalışırken ayağa bile kalkmak istemiyorum
![]()
Evt hemde nasıl maalesef bende vermıcektım ama memlekette yanlıslıkla hap ıctım bıan farkına varmadan doktor ıkı günde bır kan ver dedı mecbur kaldım ama yıne vermıcektım şeker takını ıcın verdımNeden bu kadar fazla kan verdiniz ki benim doktorum ilk kan 120 idi 2.yi ver iyi yükseldiyse bir daha vermene gerek yok dedi ben yine rahat edemedim 3.yü de verdim bin üstü olunca bi daha vermedim bu kadar beta takibi yapmak insanı çok strese sokuyor
ya ben de basit karbonhidrata aşırı düştüm hamile olmadan önce daha sağlıklı besleniyordum inankiAhshsha benim doktorum da her gidişimde tartıyor ya şimdidenbasit karbonhidrat asla tüketme diyor adam haklı ama midemi de basit karb lar bastırıyor malesef onlar da kilo yapıyor
ya benim her gün en az 7-8 binim olurdu şimdi çalışırken ayağa bile kalkmak istemiyorum
![]()
Evt yarın konstrolum hayırlısı ınsallajSen artık biraz sakin olmalısın bencearamızdaki tecrübelilerdensin elbette görünür gittiğinde kese bugünü artık rahat geçir istersen
yarın gidiyorsun değil mi kontrole
Anladım canım her defasında insan aynı süreci yeniden yaşıyordur elbet ama yarın gördüğünde için rahatlayacaktırEvt ama ben tecrübe falan kalmadı bende 12 yıl sonra sankı ılk bebek gıbı esım sürekli tedırgjn edıyor benı az kaldı nefes aldırmayacak yanına yardımcı getırryerım dıyo kalkma hıc dıyo ya sankı yatalakmısım gıbı davranıyo bana olacaksa olur dıyorum ah bı anlatabılsem ben sekerım yüksek çıkmıştı yarın ıcın hazırlık onu ölçtürdüm aslında betaya baktılar o arada
Bana listeye uyuyor musun diye sordu doktorum. Valla dedim ne yasaksa canım onu istiyorAhshsha benim doktorum da her gidişimde tartıyor ya şimdidenbasit karbonhidrat asla tüketme diyor adam haklı ama midemi de basit karb lar bastırıyor malesef onlar da kilo yapıyor
![]()
Kendimden biliyorum kan verince saatlerce elimde telefon sonucun çıkmasını bekliyordum, sıkıntı yapmayın yarın kesin görürsünüz keseyi.Evt hemde nasıl maalesef bende vermıcektım ama memlekette yanlıslıkla hap ıctım bıan farkına varmadan doktor ıkı günde bır kan ver dedı mecbur kaldım ama yıne vermıcektım şeker takını ıcın verdım
Insalalj dua edelım bırbırımze allahım sağlıklı hayırlı bebekler nasıp etsın ısteyen dileyen herkez hepsıne saglıklı olsun hayırlı olsunAnladım canım her defasında insan aynı süreci yeniden yaşıyordur elbet ama yarın gördüğünde için rahatlayacaktır![]()
Insalalh tsk ederımKendimden biliyorum kan verince saatlerce elimde telefon sonucun çıkmasını bekliyordum, sıkıntı yapmayın yarın kesin görürsünüz keseyi.
nasıl bi liste verdiBana listeye uyuyor musun diye sordu doktorum. Valla dedim ne yasaksa canım onu istiyorBende midem boş olacağına canımın istediğini yiyeyim diye düşünüyorum. Yoksa gerçekten herseyden tiksindim.
En büyük dostum peynirli tost ve sade hiçbir şeysiz makarnaYa ben de oyleyim cok tezcanli oturamayan biriyimdir, bu yavaslama cok bozdu beni istemsizcecanim sadece basit carb istiyor ya uzgunum
dun gece birde icim ezildi peynir ekmek yedim dunyanin en guzel yemegi gibi geldi
![]()
Ben de öyle yaa asla düşmezdim karbonhidrata, her gün 1 avokado 2 yumurta falan yerdim ama ikisiyle de aram açıldı gitmiyorya ben de basit karbonhidrata aşırı düştüm hamile olmadan önce daha sağlıklı besleniyordum inankiama doktorum bu haftalarda önemli değil dedi ne yiyebiliyosan onu ye şeklinde yaklaşıyo, çünkü sürekli makarna börek istiyorum
![]()
Ben gebelikten önce 5 kg vermistimKizlar doktorum kg almayacaksin dememis gibi 1kg almisim ahahah of. Bir de bulantim olmasa kac kg alacaktim kimbilir yatransferden beri total 1.7 kg olmus aldigim canım sıkıldı ya, adam da o kadar alma dedi demek ki almamak gerekiyor bu donem
![]()
mide boşken zaten öğürme isteği geliyor hemenBana listeye uyuyor musun diye sordu doktorum. Valla dedim ne yasaksa canım onu istiyorBende midem boş olacağına canımın istediğini yiyeyim diye düşünüyorum. Yoksa gerçekten herseyden tiksindim.