- 14 Haziran 2022
- 764
- 963
- 33
Bu videodaki yokluk, o yokluğun içindeki dayanışma, ablanın kanat germesi. Ay tükendim tükendim bugün ağlama günümüz galibaBugun cok duygusalim ben de ya bi noktada kesin aglicaktim bunda cikti acisibazi gunler cok zor allahim sen yardim et sikayet etmiyorum yanlis anlama beni diye de aciklama yapiyorum kendi kendime ajdjdjd of
ben bir aydir normal yemek yiyemiyordum 1 haftadir yemeye basladim yediyim zaman sanki 5 tabak yemis gibi hissi geliyir yerimden kalkamiyorum patlayacak gibi oluyorum bence uzun zamandir yemek yemediyimden midem kuculmusde ola bilir oyle dusundum alismisim kucuk kucuk yemeyeBende yine patlayacak gibi şişme meydana gelmekte. Halbuki doymamış gibiydim o fazdan bu faza nasıl geçtim yarabbim çıldırıxam
Valla bugün herkes keyifsiz gerçekten.Uzun saatler oldu girmeyeli eyvah dedim 10-15 sayfa birikmiştir kesin. 4 sayfa olmuş ben şokkk. Bugün bütün gebeşlerimiz keyifsiz ve halsiz
Teşekkür ederimtebrik ederimkaç günlük şuan satımız aynı
Amin hepimiz az delirmeyle kuruntuyla atlatır sağlıkla kucağımiza alırızHoşgeldiniz aramıza tebrik ediyorum hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
aynıyız o zaman günümüz benim de 4-5 gün önden geliyoTeşekkür ederimtakvime göre 9+5 şuan sanırım önden gidiyor dr başlarda normal dedi ileri geri gider sonra oturur dedi çünkü 8+5 son muayene ölçümde 9+3 çıktı
Bulantı dışında hiç şikayetim yok arada bel ağrısı o da normal bulantı bitsin daha iyi olacağızaynıyız o zaman günümüz benim de 4-5 gün önden geliyo9+5 bugün ultrasona göre
Ay hamaratlasmissin kusum masallah darisi basimaTemizlik yaptım bugün beybi helvayı yaptım evet
ya ben prilama rağmen kusuyorumBulantı dışında hiç şikayetim yok arada bel ağrısı o da normal bulantı bitsin daha iyi olacağız
Ben normalde de sulugoz aglak bi tipimBu videodaki yokluk, o yokluğun içindeki dayanışma, ablanın kanat germesi. Ay tükendim tükendim bugün ağlama günümüz galibaNormalde kendimi zorlasam ağlayamam böyle he
Akşam uyudum tabiAy hamaratlasmissin kusum masallah darisi basima
Grupca bitiks&yitiksUzun saatler oldu girmeyeli eyvah dedim 10-15 sayfa birikmiştir kesin. 4 sayfa olmuş ben şokkk. Bugün bütün gebeşlerimiz keyifsiz ve halsiz
Listeye ekledimTeşekkür ederimtakvime göre 9+5 şuan sanırım önden gidiyor dr başlarda normal dedi ileri geri gider sonra oturur dedi çünkü 8+5 son muayene ölçümde 9+3 çıktı
Ben de ben de gece uyurum insallah yaAkşam uyudum tabi
Bulantı yüzünden miiiBen de ben de gece uyurum insallah yabugun cok kotuydum cok allahim kabusdu top5 en kotu gebelik gunumden biriydi sanirim sjdjdjdj
YesBulantı yüzünden miii
ay ben unuttum dimi sana söylemeyi kaç hafta geçtiListeye ekledim
Kız analarının gözü yaşlı ajaja bak erkek analarının böyle problemleri yok dünyada cenneti yaşıyoruz adetaa sıfır bulantıYes
Hani bitiyodu ulan bu isler artik hani prenses olacaktik eskisi gibi ajdjdjfjd deliricem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?