Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Uzun saatler oldu girmeyeli eyvah dedim 10-15 sayfa birikmiştir kesin. 4 sayfa olmuş ben şokkk. Bugün bütün gebeşlerimiz keyifsiz ve halsiz

Bugun cok duygusalim ben de ya bi noktada kesin aglicaktim bunda cikti acisi bazi gunler cok zor allahim sen yardim et sikayet etmiyorum yanlis anlama beni diye de aciklama yapiyorum kendi kendime ajdjdjd of
Bu videodaki yokluk, o yokluğun içindeki dayanışma, ablanın kanat germesi. Ay tükendim tükendim bugün ağlama günümüz galiba Normalde kendimi zorlasam ağlayamam böyle he

Bende yine patlayacak gibi şişme meydana gelmekte. Halbuki doymamış gibiydim o fazdan bu faza nasıl geçtim yarabbim çıldırıxam
ben bir aydir normal yemek yiyemiyordum 1 haftadir yemeye basladim yediyim zaman sanki 5 tabak yemis gibi hissi geliyir yerimden kalkamiyorum patlayacak gibi oluyorum bence uzun zamandir yemek yemediyimden midem kuculmusde ola bilir oyle dusundum alismisim kucuk kucuk yemeye

Teşekkür ederim takvime göre 9+5 şuan sanırım önden gidiyor dr başlarda normal dedi ileri geri gider sonra oturur dedi çünkü 8+5 son muayene ölçümde 9+3 çıktı
aynıyız o zaman günümüz benim de 4-5 gün önden geliyo 9+5 bugün ultrasona göre

Bu videodaki yokluk, o yokluğun içindeki dayanışma, ablanın kanat germesi. Ay tükendim tükendim bugün ağlama günümüz galiba Normalde kendimi zorlasam ağlayamam böyle he
Ben normalde de sulugoz aglak bi tipim ama yani saydigin seyler icime dokundu benim de cok ama bi an da abla nasil o kadar cocugu dogurdu hic mi bulantisi olmadi dedim sjdjdjdjd

Teşekkür ederim takvime göre 9+5 şuan sanırım önden gidiyor dr başlarda normal dedi ileri geri gider sonra oturur dedi çünkü 8+5 son muayene ölçümde 9+3 çıktı
Listeye ekledim

Hamişler herkese selam.
Köyütüm demeden kötü oldugumu anlatıyorum size prilam bende tamamen etkisini yitirdi gibi

Eklentiler

• IMG_7863.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…