Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kızlar selamlar ben de 9+3 olmuşum geçen cuma doktorumuza gittik. Aklınızda olsun randevu tarihlerinizden önce gazlı yiyecekler yemeyin bizim görüntü 360p ye düştü iki hafta sonra tekrar gittiğimizde ultrasonda daha detaylı bakacağını ve Fetal DNA mı, diğer tarama testlerimi onlara karar vereceğiz dedi. Umarım genetik ve doğum öncesi sebeplere bağlı herhangi bir engelimiz de çıkmaz hepimizin testleri sonuçları güzel gelsin ilginç bir şekilde bulantılarım bir anda azaldı enerji düzeyim de hafif bir artış başladı bu seferde bir gariplik mi var diyorum

Gozunuz aydin olsun her sey yolunda ya ha gec ha vaktinde

Tiksinmişsin işte kız bak ne güzel bir belirti sen iyisin şuan endişelenme dinlenmek sana da iyi gelecek canım benim dualarını ihmal etme

Gozun aydin canim guzel haberler almissin sen de insallah bebislerimizin hepsi sagliklidir tum sonuclari olcumleri tertemiz cikar en cok buna dua ediyorum ben de bulantilarin azalmasi cok guzel haber, ben de rahata erdim sanki derken basa dondum 11.haftayla beraber enerjimi ben de geri istiyorum iki aydir hasta gibi yatiyorum kanepeden yataga aktarim ahdjdjdj

Gözün aydın canım sonunda sesini duyabildin minnoşunun 1 ay çok uzun değil mi yahu neden hep böyle gel randevu veriyorlar

Yahu bu çubuk krakerlerin eskisi gibi tuzu yokmu yoksa benim ağzımın tadı mı kalmadı?

Allahim sen gebelikte kusanlarin da rabbisin gor de aci ya rabbim
Hemsireme yazdim yiyip icemiyorum diye, cok susuz veya ac kalirsaniz lutfen acilden giris yapip serum taktirin diyor of
Kusmaktan tansiyonum fırladı benim acilde serum taktılar bı kaç gün önce susuz kalmışim diye sudan tiksinir mi insan ilaç zor yutuyordum.ayrica tebrik ederim iğneleriniz bitmiş darısı başımıza

Tüm annelere merhaba beni de eklerseniz çok mutlu olurum o kadar çok listeye eklendim ki artık dedim olacağına varır. Yaş 42 ilk çocuk sat 6 Şubat tahmini cinsiyet erkek beklenen doğum tarihi 12 Kasım Puxhu

Şimdi listeye baktım da eklenmemişim ben. Aslında etiketleyerek yazmıştım bilgilerimi baya oldu gözden kaçtı heralde Puxhu
SAT 4 şubat
Yaş 31
2. Çocuk
Beklenen doğum tarihi 11.11

Canım tebrik ederimmmm
Cinsiyet tahminini çoook erken yapmış bence doğruluğu tartışılırrr, ama tabi ne olursa olsun sağlıkla gelsin yeter ki

Kusmaktan tansiyonum fırladı benim acilde serum taktılar bı kaç gün önce susuz kalmışim diye sudan tiksinir mi insan ilaç zor yutuyordum.ayrica tebrik ederim iğneleriniz bitmiş darısı başımıza
Oy cok gecmis olsun, hepimiz benzer sureclerden geciyoruz bir sekilde iste keske boyle yogun olmasa prenses gibi yasasak bugunku vitaminlerimden biri eksik kaldi hala yutamadim bakisiyoruz oyle paketiyle djdjfjf
Cok tesekkur ederim, insan bir ignenin azalmasina bile mutlu olabiliyormus vallahi darisi hepinizin basina olsun

Gozun aydin canim bebis gayet iyiymis insallah bulantilarin kusmalarin da bitecek az daha sabir ayy ne kadar erken bir cinsiyet tahmini olmus bu super bence 6 mayistan once de bir kere git iyice belli olur cinsiyeti

Yahu bu çubuk krakerlerin eskisi gibi tuzu yokmu yoksa benim ağzımın tadı mı kalmadı?
ben 4 kg dan fazla verdim malesef
Bende 2bucuk kilo verdim. İştah yok mecburiyetten atistiriyorum midem daha fazla bulanmasin diye de erkenden uyuyorum. Ilac da kar etmedi

Canım tebrik ederimmmm
Cinsiyet tahminini çoook erken yapmış bence doğruluğu tartışılırrr, ama tabi ne olursa olsun sağlıkla gelsin yeter ki
Teşekkür ederim canım evet bence de çok çok erken tahmin için bakalım bidahaki gittiğimde daha çok belli olur
Gozun aydin canim bebis gayet iyiymis insallah bulantilarin kusmalarin da bitecek az daha sabir ayy ne kadar erken bir cinsiyet tahmini olmus bu super bence 6 mayistan once de bir kere git iyice belli olur cinsiyeti
İnşallah geçsin gitsin canım hepimiz gün yüzü görelim şu bulantılardan kusmalardan kurtulalım hamileliğin keyfini çıkaralım bi an önce çok erken oldu gerçekten biz de erkek tahmin ediyorduk zaten bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…