- 14 Haziran 2022
- 773
- 972
- 33
Of ya evetttt ya nasıl bu kadar rahat doğuruyolar hayret ediyorum dkdjkdjdjdBen normalde de sulugoz aglak bi tipimama yani saydigin seyler icime dokundu benim de cok ama bi an da abla nasil o kadar cocugu dogurdu hic mi bulantisi olmadi dedim sjdjdjdjd
Yess beybi sıfır bulantıKız analarının gözü yaşlı ajaja bak erkek analarının böyle problemleri yok dünyada cenneti yaşıyoruz adetaa sıfır bulantı
Çak kankiiiiYess beybi sıfır bulantı
Senin doktor fazla öngörülüymüşSelam kızlar bugün doktor randevum vardı. Bebiş gayet iyi çok şükür8+6 haftalık hamişim, geç döllenmeydi benim zaten tahminimle uyumlu çıktı 19 Kasım doğum tarihi dedi doktor.
Kusma için 2 haftaya geçer ama bi guatrına baktır normal değil böyle kusman dedi.
Cinsiyet ben sormadım ama erkek Galiba biraz yorucak annesini dedi biz şok tabi
Gerçekten mi hocam dedim Galiba öyle gözüküyor kesin demiyorum dedi.
6 mayısa randevu verdi
Valla cok sanslisiniz kuşlar yaYess beybi sıfır bulantı
Hadi yaa erkek bebeğe çok yükseldim ben son zamanlarda aman sağlıkla gelsinler de kabulüm her türlü bir mis kokusu gelecek evimizeValla cok sanslisiniz kuşlar yayalniz benim bir arkadasim da oglus gebesi alti aydir yemek bile yapamiyor ayni ben djdjdjd
Yalniz degilsin bebisim sjdjdjdjBu arada hem midem bulanıyor hem kilo alıyorum bu da benim süper gücüm
Öyle miymiş bu iş? E benim bebo da o zaman kesin erkek ya. Zaten kaç gündür Kuzey Güney izliyorum çok alakasız bir şekilde, erkek olacağı oradan belliYess beybi sıfır bulantı
Yaaa erkek istiyosan erkek olsun hakkindir kiz bunca ugrastan sonraHadi yaa erkek bebeğe çok yükseldim ben son zamanlarda aman sağlıkla gelsinler de kabulüm her türlü bir mis kokusu gelecek evimize
Gerçekten yahu kendimize de haksızlık etmeyelim o kadar Progestan Estrofeme rağmen fıstık gibiyiz djdjdjdYalniz degilsin bebisim sjdjdjdj
En son 1.7 artidaydim. Biz bence hormonluyuz ondan da aldik sjdjdjd
Baya fazla öngörülü gibi geldi bana daSenin doktor fazla öngörülüymüşbu kadar erkek haftada yanıltıcı bir tahmin olabilir daha çok erken çünkü bebeğin iyi olmasına sevindim canım gözün aydın inşallah mide bulantıların da son bulur biran önce
Sus bende estrofem yoktu natural siklus tr oldum ben caktirma sjdjfjfjfGerçekten yahu kendimize de haksızlık etmeyelim o kadar Progestan Estrofeme rağmen fıstık gibiyiz djdjdjd
Canım ben de bulantı hapını gece 2 sabah 1 olarak içiyorum onda bile sabahları öğürüyorum hatta gün içinde çıkardığım da oluyor. Ama sabah 1 taneyi içmezsem akşama kadar çıkarıyorum sürekli.ya ben prilama rağmen kusuyorumbu gece 2 tane içicem mecburen. bel çok hafif ama kasık ağrım oluyo benim de bi de çok öğürünce karnım ağrıyo
Yani bu kadar erken müneccim falan olması lazım 10-11 de kemik yapısına göre anlıyorlarmış bazıları ama bilemedimBaya fazla öngörülü gibi geldi bana daama tecrübeli doktorlar da anlayabilir belki diye düşünüyorum bakalım doğru çıkacak mı inşallahh bulantılar kusmalar gitsin bulmasın bizii artık
Tmm çaktırma djdjd Progestan iğne zatennn şişirdi her yerimiziii djdj inanıyorum senle ben ilerleyen haftalarda bu kadar almıcaz şimdi ilk aylarda şımarttık kendimiziSus bende estrofem yoktu natural siklus tr oldum ben caktirma sjdjfjfjf
8 haftadir progestan dex vuruluyordum sayilir mi hocam ahdjdj
Ayyy amin insallah oyledir yaaa yoksa ben ciddili 20 kg artiyla girerim dogumaTmm çaktırma djdjd Progestan iğne zatennn şişirdi her yerimiziii djdj inanıyorum senle ben ilerleyen haftalarda bu kadar almıcaz şimdi ilk aylarda şımarttık kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?