Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Uzun saatler oldu girmeyeli eyvah dedim 10-15 sayfa birikmiştir kesin. 4 sayfa olmuş ben şokkk. Bugün bütün gebeşlerimiz keyifsiz ve halsiz 🥺

Bugun cok duygusalim ben de ya bi noktada kesin aglicaktim bunda cikti acisi😔 bazi gunler cok zor allahim sen yardim et sikayet etmiyorum yanlis anlama beni diye de aciklama yapiyorum kendi kendime ajdjdjd of
Bu videodaki yokluk, o yokluğun içindeki dayanışma, ablanın kanat germesi. Ay tükendim tükendim bugün ağlama günümüz galiba🥺 Normalde kendimi zorlasam ağlayamam böyle he

Bende yine patlayacak gibi şişme meydana gelmekte. Halbuki doymamış gibiydim o fazdan bu faza nasıl geçtim yarabbim çıldırıxam
ben bir aydir normal yemek yiyemiyordum 1 haftadir yemeye basladim yediyim zaman sanki 5 tabak yemis gibi hissi geliyir yerimden kalkamiyorum patlayacak gibi oluyorum bence uzun zamandir yemek yemediyimden midem kuculmusde ola bilir oyle dusundum alismisim kucuk kucuk yemeye

Teşekkür ederim 💕 takvime göre 9+5 şuan sanırım önden gidiyor dr başlarda normal dedi ileri geri gider sonra oturur dedi çünkü 8+5 son muayene ölçümde 9+3 çıktı
aynıyız o zaman günümüz benim de 4-5 gün önden geliyo 😍 9+5 bugün ultrasona göre

Bu videodaki yokluk, o yokluğun içindeki dayanışma, ablanın kanat germesi. Ay tükendim tükendim bugün ağlama günümüz galiba🥺 Normalde kendimi zorlasam ağlayamam böyle he
Ben normalde de sulugoz aglak bi tipim 🤣 ama yani saydigin seyler icime dokundu benim de cok 🥲 ama bi an da abla nasil o kadar cocugu dogurdu hic mi bulantisi olmadi dedim sjdjdjdjd

Teşekkür ederim 💕 takvime göre 9+5 şuan sanırım önden gidiyor dr başlarda normal dedi ileri geri gider sonra oturur dedi çünkü 8+5 son muayene ölçümde 9+3 çıktı
Listeye ekledim 🌸

Hamişler herkese selam.
Köyütüm demeden kötü oldugumu anlatıyorum size 🫠🫠🥹 prilam bende tamamen etkisini yitirdi gibi

Eklentiler

• IMG_7863.webp
    IMG_7863.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 44
Back
X