- 19 Aralık 2023
- 911
- 410
- 23
Azdan az çoktan çok gider kuşum alsan da bir şey olmaz sjsjsjs ama ben yarın itibariyle diyete giriyorum bak söyliyim djdjfjAyyy amin insallah oyledir yaaa yoksa ben ciddili 20 kg artiyla girerim dogumahayir bu yastan sonra veremem diye korkuyorum soyle bi 5/6 yas daha genc olsaydim hani sip diye verirdim
Zaten kesin demedi galiba dediYani bu kadar erken müneccim falan olması lazım 10-11 de kemik yapısına göre anlıyorlarmış bazıları ama bilemedim
Biz diyetisyene baslariz gibi du bakalim ajjddjdAzdan az çoktan çok gider kuşum alsan da bir şey olmaz sjsjsjs ama ben yarın itibariyle diyete giriyorum bak söyliyim djdjfj
Benim 2 seansım kalmıştı transfer olunca ara verelim demiştik sonra kendisini hiççç dürtmedim djdjdj gaza gelip başlayabilirim djdjjdBiz diyetisyene baslariz gibi du bakalim ajjddjd
Guzel fikir ahshshsh iki seans iki seanstirBenim 2 seansım kalmıştı transfer olunca ara verelim demiştik sonra kendisini hiççç dürtmedim djdjdj gaza gelip başlayabilirim djdjjd
Cok iyi geliyor ben de soguk su dolduruyorum matarama hepKızlar ben buzlu su içiyorum ya şaka gibi jsjsjsjs buzlu suyu içebiliyorum normal ısıda içemiyorumresmen içim yanıyormuş benim bir yaşıma daha girdim jsjsjsj
Ya evet işte midemi bastırsın diye daha fazla yedim ben sanırım mesela sjdjdjd yoksa tedavi sırasında full proteindim ya bombastik olmuştum 55 ile transfer oldum o beslenmeyleGuzel fikir ahshshsh iki seans iki seanstir
Ya su bulantilar tiksintiler bi gitse neler hazirliycam kendime bebise faydasi olan ne varsa donaticam tum besin gruplarindan jdjfjf
Resmen tedavi beslenmesine alisinca bocaladik
Haftada iki balik yemeyi, her ogunun yaninda zeytinyagli ve salata kemirmeyi ozledim yemin ederim. Yatip kalkip borek makarna pilav ayran tost oldu icim disim. Cocuk gibi yogurtluyorum bi de her yedigimi, annelerimiz yapardi ya bulamac gibi ajdjdjdj ofYa evet işte midemi bastırsın diye daha fazla yedim ben sanırım mesela sjdjdjd yoksa tedavi sırasında full proteindim ya bombastik olmuştum 55 ile transfer oldum o beslenmeyle
Pilav yoğurtlamak>>>> bak diyorum sana işte o sıfır karb zamanlarımızın acısını çıkarıyoruz yavrucum biz de haklıyız yani kendimizi şımartabiliriz bırazcıkHaftada iki balik yemeyi, her ogunun yaninda zeytinyagli ve salata kemirmeyi ozledim yemin ederim. Yatip kalkip borek makarna pilav ayran tost oldu icim disim. Cocuk gibi yogurtluyorum bi de her yedigimi, annelerimiz yapardi ya bulamac gibi ajdjdjdj of
korkutmak gibi olmasindaValla cok sanslisiniz kuşlar yayalniz benim bir arkadasim da oglus gebesi alti aydir yemek bile yapamiyor ayni ben djdjdjd
Senin bu kadar bulantın yoktu başlarda ya kuzu ne oldiii sana geçer inşallah 2. Trimestera bomba gibi girHaftada iki balik yemeyi, her ogunun yaninda zeytinyagli ve salata kemirmeyi ozledim yemin ederim. Yatip kalkip borek makarna pilav ayran tost oldu icim disim. Cocuk gibi yogurtluyorum bi de her yedigimi, annelerimiz yapardi ya bulamac gibi ajdjdjdj of
Ya evet evet malesef bizim bir tanidigimiz dogurdugu gun bile hala kusarak gitti hastaneye. Kimisinin hic gecmiyorkorkutmak gibi olmasinda12 hafta olunca gecmeyede bilir benim ilk hamilelikde 5 ayda son buldu bulantilar oglum oldu. bulanti falan cinsiyyetle alakali değildir ya bence ama 5 ay sonra cok rahatladim cekdiklerimi unutdurdu son 2 ayda asiri istah gelmisti ki gecede kalkip bir seyler atistiriyordum. sonrasinda insan bulantinida ozluyor yaa konusacak mevzular oluyor tadini cikarmak gerek sonucta bir kac ay rahatsizlik oluyor dedim ve aglamaya gidiyormusum
Yavrum benim besinci haftada basladi bulantilarim sadece kusturmuyor tek artisi bu sanirim sjdjdjdj. Uc haftadir da prilamla cok iyiydim bugun ayarim kacti yine dkdkfkfjSenin bu kadar bulantın yoktu başlarda ya kuzu ne oldiii sana geçer inşallah 2. Trimestera bomba gibi gir
Ben galiba 12 oldum bak bi enerji geldi mesela bana herhalde senin de öyle olacak bulantım yok ama mide yanmam başladı benim de çünkü ne bulsam yiyorum ajajajYavrum benim besinci haftada basladi bulantilarim sadece kusturmuyor tek artisi bu sanirim sjdjdjdj. Uc haftadir da prilamla cok iyiydim bugun ayarim kacti yine dkdkfkfj
Ay amiiinyarin umarim daha normal bir gun olur, zira kac gundur kasik agrisi da yordu biraz
Bana hiç testlerden bahsetmedi 11+2 de gideceğim inşallah güzel haberlerleEvet ya galiba baya şaşıracağız görünce inşallah sağlıklıdır evham yapıp duruyor insan10+6 olacağım ben gittiğimde bakalım bide fetal dna testi için görüşeceğim doktorda bahseder heralde arttık vakti geldi
Al benden de o kadar çok kötüyüm tam geçiyo sandım tekrar başladı banyoya bile yetişemdim az önce olduğum yerde koltukta hazırlıksız yakalandımBenim de sanırım gece bulantısı oldu midem çok kötü uyuyamıyorum ya
Ben yiyordum ama ona rağmen bu his geliyor. His geçmişti, bir bardak su içtim yine sanki tanker içmişim gibi oldu. Bu aylara özgü bir durum olabilir doktora sorsaydım keşke bi çaresi var mıben bir aydir normal yemek yiyemiyordum 1 haftadir yemeye basladim yediyim zaman sanki 5 tabak yemis gibi hissi geliyir yerimden kalkamiyorum patlayacak gibi oluyorum bence uzun zamandir yemek yemediyimden midem kuculmusde ola bilir oyle dusundum alismisim kucuk kucuk yemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?