Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Aa tabi kontrol günlerinde yükselir. Beni strese sokmamak için doktorum muayene günleri ölçtürmüyor😂 çünkü yükseldiğini gördüğüm anda daha da coşuyor
Benimki içeri girer girmez tansiyon kilo bakıyor sonra muayene ediyor. Hayır önce bebeği görsem belki yine yüksek çıkmayacak. Bikaç kere daha ölçüyüm de evde gittiğimde söyleyeyim bari. 🤣

YENİ BELİRTİ ALERT! TÜM HAMİŞLERİN DİKKATİNE: İki gündür şöle bi şey var bende. Yemeği çok erken yememe rağmen saat 9 gibi falan aşşırı yemişim gibi bi şişlik ama nefes alamıyorum o derece. Böyle olan var mı ya? Çok da yemedim
Canim ben hep cok yiyorum sanirim kendi normalime gore hep sisim ajdjdjd
Ama tarif ettigini anladim basinc gibi cokuyor insana o, bir kac kez ciddili oldum oyle nefesim kesilir gibi yemek sonrasi. Gecti sonra ama hep az az sık sık yemeye calis bakalim yine olacak mi

ilk gebeligimde ozelde gidiyordum hep orada her kontrolde kilo tansiyon bakilirdi simdi devletteyim burda hak getire hdhdhdh yeni diyemi acaba, ozeldeki ilgiyi arar oldum gshdjsksk

Ne olduysa pandemide oldu zaten ben de hemen hemen o zamanlarda tansiyon hastası oldum😂😂
Üremek için çok bekledik kaportamız bozuldu bacım dkdjdkjdjd
Çilek ya ben hiç çayı azaltmadım ama kahve içmiyorum çay zararlı mı kiii

Pratisyen baktı bide bana kız beta istemiş saçmalığa baksana sen napcan betayı yaa kaç bekliyodun acaba tövbe Allah korusun düşük yapsam bile beta hemen düşmez sana neyi gösterecek de ona baktın
Vallahi yorum yapmiycam ya sen anladin icimden gecenleri 🤬 yogunluktan kafalari mi karisiyor toyluktan mi nedir bilemedim

Çilek ya ben hiç çayı azaltmadım ama kahve içmiyorum çay zararlı mı kiii
Bana transfer zamani gunde bir acik cay icebilirsin demisti doktorum, 11 hafta oldu hala icmiyorum ajdjdjdj. Ama bazen mesela anneme gidiyorum iki fincan acik iciyorum ortam yok sjdjdjf ya hep ya hic. Bir kez cay demledim daha evde iki aydir🤣

Canim ben hep cok yiyorum sanirim kendi normalime gore hep sisim ajdjdjd
Ama tarif ettigini anladim basinc gibi cokuyor insana o, bir kac kez ciddili oldum oyle nefesim kesilir gibi yemek sonrasi. Gecti sonra ama hep az az sık sık yemeye calis bakalim yine olacak mi
Az az sık yemekten de nefret ederim ama katlanıcaz🙂↔️ Ben bu ara aniden açılıp kıtlıktan çıkmış gibi beş dk.da yiyip kalkıyorum galiba evet ondan oluyor olabilir. Eşim de o halime kahkahalarla gülüyor hamile olduğuna şimdi daha çok inandım falan😂

Amaan devlet benden uzak dursun yaa 🤣
Bencede kimseyi dusurmesin rabbim 😅 peslerinden atli kosturuyo cabucak bakip hemen yolluyorlar seni 🤦‍♀️ onlarada kizamiyorum bir hastaya 10dk sure veriliyor, aklimdaki biseyide dusunup soramiyorum beynim o an stresten yavas calisiyor yetisemiyorum 🤣🤣🤣

Vallahi yorum yapmiycam ya sen anladin icimden gecenleri 🤬 yogunluktan kafalari mi karisiyor toyluktan mi nedir bilemedim
Cidden çok yoğundu iğne atsam düşmezdi yani muhtemelen yeni mezundu çokta gençti çünkü

Bencede kimseyi dusurmesin rabbim 😅 peslerinden atli kosturuyo cabucak bakip hemen yolluyorlar seni 🤦‍♀️ onlarada kizamiyorum bir hastaya 10dk sure veriliyor, aklimdaki biseyide dusunup soramiyorum beynim o an stresten yavas calisiyor yetisemiyorum 🤣🤣🤣
Özelde de unutuyor ki insan ben artık not alıp gidiyorum hocam şunları bi okuyum size diye🤣

Back
X