Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kızlar bugün idrar testi verdim. Bazı değerler yüksek çıktı internetten baktım şimdi idrar yolu enfeksiyonu sanırım. Doktor randevum cuma günü. Bu durumda ne yapmam gerekiyor ve tedavisi nasıl oluyor bilen var mı
Aile hekimi bana bol su ic dedi ilac vermedi, doktorumada yarin gidecegim bakalim o ne der. Seni de haberdar ederim canim benimkide yuksekti.

Amannn 😩 ben vallahi korkup bebisi gormeye gittiniz sandim bi anda gidiyoruz yazinca sen 🤣🙈 neyse bacim betan super tebrikler ajdjdjfj
Yok ağrı olunca dedim herhalde cidden enfeksiyon var doktorum da tahlil ver dedi ya ondan gittik yoksa bebeği bize göstermezler ajaja görmeden yatış verdiler baksana saçmalığa🤣

Hayır bir de zaten gebelikte nabız yükseliyormuş. Birde gebelik stresinden bebek iyi midir sağlıklı mıdır diye stresten nabız havalarda uçuyordu ilk zamanlar hele beta takibi yaparken falan 😂
Ahahaha aynen aynen 🤣 biraz fazla istirahat ediyor olmam ona yaradi benim iyi yanindan bakarsak. Eforum azalinca ilacsiz nabzim fena degil. Kardiyologum akilli saati takmami da yasakladi gordukce tetiklenip besliyorsun yuksek nabzini diye. Ilk kese kalp atisi muayenesinde bekleme salonunda beklerken 140 i gordum 🤣

Valla ne yalan söyleyeyim içmiyordum ilaçlarımı. Günlük yaşantıda 15/9 tansiyona çol alısmıstım iyiydim😂çok yükselirse hop dilaltı.
Ama hamilelikte tutuştu eteklerim. Alfamet hazırda bekliyor 14/9un üstüne cıkarsa hemen başla dedi doktor. Şimdilik çok şükür düşük gidiyor cok dikkat ediyorum

Ya ben de çok korkuyorum ama senin gibi sürekli takip ediyorum. Benimde 2 kutu alfamet kenarda bayram öncesi hazır ettim. 😂 ben düzenli kullanırken bile 15-10 fix di ve benim normalim oydu. Hele kahve sigara biraz fazla kaçsa dahada çıkıyordu.Şimdi düşük seyrediyor gebelikten heralde

Yok ağrı olunca dedim herhalde cidden enfeksiyon var doktorum da tahlil ver dedi ya ondan gittik yoksa bebeği bize göstermezler ajaja görmeden yatış verdiler baksana saçmalığa🤣
Devlet bu di mi bahsettigin hastane

Valla ne yalan söyleyeyim içmiyordum ilaçlarımı. Günlük yaşantıda 15/9 tansiyona çol alısmıstım iyiydim😂çok yükselirse hop dilaltı.
Ama hamilelikte tutuştu eteklerim. Alfamet hazırda bekliyor 14/9un üstüne cıkarsa hemen başla dedi doktor. Şimdilik çok şükür düşük gidiyor cok dikkat ediyorum
Şimdi evde ölçtüm bende tansiyonumu 110/70 çıktı. Şimdi anladım neden yüksek gittiğini doktora her girişimde kalbim ağzımda olduğundan yüksek çıkıyor 😂

Çaresi var şükür ama şimdiye kadar süper gittik ilaç kullanmama gerek olmadı hep düşük cıkıyor🙏
Benim 20 yasında falan doğurmam lazımdı ya geç kaldım cok ahhshsjsjhs
Ben de esime hep panik atagim ortaya cikmadan basicaktik nikahi esprisi yaparim 🤣🤣 pandemi patlayip dugunun bir sonraki yaza devrettigi o muhtesem karantina gunlerinde patlak vermisti ilk ataklarim sjdjdjdj

Kizlar ilk gebeligimde ozele gidiyordum orada her kontrolde kilo tansiyon kesin bakiliyordu, suan devlette takipdeyim burada hak getire 😄 henuz erken diyemi acaba hdhdjdjdjd ozeldeki ilgiyi arar oldum ksjdjfh

Ya ben de çok korkuyorum ama senin gibi sürekli takip ediyorum. Benimde 2 kutu alfamet kenarda bayram öncesi hazır ettim. 😂 ben düzenli kullanırken bile 15-10 fix di ve benim normalim oydu. Hele kahve sigara biraz fazla kaçsa dahada çıkıyordu.Şimdi düşük seyrediyor gebelikten heralde
Kahve sigara fazla kaçsa 18/10 garanti😂😂
Hamilelik hormonları sayesinde düşük gidiyor çok şükür hep böyle devam etsin. Çay kahve çok tetikliyor aman uzak durmaya calıs

Şimdi evde ölçtüm bende tansiyonumu 110/70 çıktı. Şimdi anladım neden yüksek gittiğini doktora her girişimde kalbim ağzımda olduğundan yüksek çıkıyor 😂
Aa tabi kontrol günlerinde yükselir. Beni strese sokmamak için doktorum muayene günleri ölçtürmüyor😂 çünkü yükseldiğini gördüğüm anda daha da coşuyor

YENİ BELİRTİ ALERT! TÜM HAMİŞLERİN DİKKATİNE: İki gündür şöle bi şey var bende. Yemeği çok erken yememe rağmen saat 9 gibi falan aşşırı yemişim gibi bi şişlik ama nefes alamıyorum o derece. Böyle olan var mı ya? Çok da yemedim

Dogru ultrasonu iki sn tutuvermemelerinden belli ne diyim ya giciklar 🤦🏽‍♀️
Pratisyen baktı bide bana kız beta istemiş saçmalığa baksana sen napcan betayı yaa kaç bekliyodun acaba tövbe Allah korusun düşük yapsam bile beta hemen düşmez sana neyi gösterecek de ona baktın

Ben de esime hep panik atagim ortaya cikmadan basicaktik nikahi esprisi yaparim 🤣🤣 pandemi patlayip dugunun bir sonraki yaza devrettigi o muhtesem karantina gunlerinde patlak vermisti ilk ataklarim sjdjdjdj
Ne olduysa pandemide oldu zaten ben de hemen hemen o zamanlarda tansiyon hastası oldum😂😂
Üremek için çok bekledik kaportamız bozuldu bacım dkdjdkjdjd

Back
X