Hshshdjd oynuyon bebegm.. hemde nasıl.. zorla.. gözyaşıyla.. yinede pynuyonOf ben araba filan oynayamam gibi geliyor napicaz tum gunben zorla etkinlik boyama filan yaptiririm ici siser cocuk topsuz arabasiz andjfjfjf
Gözünü kaybetti!?!? Delirirsin. O öpenin ağzını koparırım bidaha kimseyi öpemezGecen bir bebisin haberini gordum millet opmus ucuk herpes kapmis yani cok fenaydi travma oldu bende cocugu yogun bakima mi ne almislaar
bak o zaman cidden annemler dışında kimseyi kabul etmicem bebişler zaten hastalığa çok açık oluyolar. gerçek yüzümü görürler o zamanBen dogurunca da bi sure kimseyi kabul etmemeyi dusunuyorum domuz desinler varsin arkamdan
Bizim de evin en sevilen erkek bebosu ciroHshshdjd oynuyon bebegm.. hemde nasıl.. zorla.. gözyaşıyla.. yinede pynuyonben top veriyom biz koyu gs liyiz eşimle, bosuna erkek doğurmadk bari gitsin gs de topcu olsn shdjdjdjd
Bebisim öle deme, benm eşim esmer yani baya baya kara kaşlı gözlü, ben değilim ama o öyle. Kilit ekranıma kendi bebeklik fotomu koydm kerem benim kopyam oldu ahsldjssşndf yani kilit fotomuzu iyi ayarlıyoruz kıslarr tavsiyeBizim de evin en sevilen erkek bebosu ciroama hani ben o kadar esmerim ki mumkun degil ole bi sariligin bizden cikmasi shdjdjdjdj umut fakirin ekmegi iste napican
Ya bi de tam okullarda salginin kol gezdigi zaman olacak mevsim gecisi. Allah saklasin yabak o zaman cidden annemler dışında kimseyi kabul etmicem bebişler zaten hastalığa çok açık oluyolar. gerçek yüzümü görürler o zaman
Kız ben hayatımın şokunu yaşadım herhalde dün valla kız dedi yaa sanki tüm bebekler erkek olacakmış gibi ne kızı hocam dedim adama ajajaja ayyy rezillikBiraz taktik ogren ablandanPuxhu
Asiret hanimagasi gibi tepkiler vermissin adama ahahahahshsKız ben hayatımın şokunu yaşadım herhalde dün valla kız dedi yaa sanki tüm bebekler erkek olacakmış gibi ne kızı hocam dedim adama ajajaja ayyy rezillik
Vallaha yaaa demiştir ne erkek meraklısı çok utandım sonraAsiret hanimagasi gibi tepkiler vermissin adama ahahahahshs
Doktor içinden demiştir iyi be hürrem tamm en cok sen erkek doğurcan shdkfjfkSonradan toparlayışım daha beterdi bi oğlum var zaten hocam kız isterdim de tabi falanlar filanlar ahaja off
Demiştir kesin dün avm gittimDoktor içinden demiştir iyi be hürrem tamm en cok sen erkek doğurcan shdkfjfk
Ay durun kaçırdım neler oluyorrrÇilek parti kursun oy verelim ahahahahahah
Ah kalbimmDemiştir kesin dün avm gittim
kızımmmm sen nerelerdesnnn beAy durun kaçırdım neler oluyorrr
dürtüsel bir tepki yaa bence çok normal hiç kendini kötü hissetmemelisin sonuçta herkes böyle düşünür oğlum varsa bir kızım olsun derler yaniSonradan toparlayışım daha beterdi bi oğlum var zaten hocam kız isterdim de tabi falanlar filanlar ahaja off
Eşim diyo ki dur Allah aşkına bişey alma erkektir belki sen bişey alınca cinsiyet dönüyor diyo tövbe yarabbimAh kalbimmtütülü tütülü isterim pembiş pembiş en pembeleri alcam shdndndnd seninde hakkındır bacımsuuuu
Aşkım bende ki saçmalık oğlum varken kıza şaşırmam oldudürtüsel bir tepki yaa bence çok normal hiç kendini kötü hissetmemelisin sonuçta herkes böyle düşünür oğlum varsa bir kızım olsun derler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?