Patiklere bakiyoruz gelip gidip oyyyy annem nidalari esligindebi tane minik bebek eşyası al ya evde görmek insana o kadar iyi geliyor ki. kayınvalidemin bizim bebeğe aldığı cicileri oda oda gezdiriyoruz
Bende yarın ofise gideceğim 40 kmAh canım valla benimde doktor uzak cts gidicem ama nası gidicem bakalm arabada col tutuyor
Ahahahaha ben de kanepenin hep ayni kosesinde hamile yastigimin tepesindeyimBen hiç kalkmıyorum uyanık kaldığım 6 saat onun dışında hep uyuyorum ahaha
Ayyy cinsiyet partisi mi yapacaksın ee nasıl dayanacaksın kim öğrenecek cinsiyeti öncedenTestin ne gun cikacagina baglibir de ille arkadaslarla ogrenelim dedigimiz icin bir kac gunde oyle bekleyecez mecbur biraraya gelene dek
Ohhh çok şükür sevindim canım herseyin yolunda olmasına biz seninle aynı gidiyoruz benim de geç dollenmeydi yakalamak üzere haftasını bende 1 mayısta gideceğim ikili test icinAy canım evet çıktımSonra eve geçtim duş kahvaltı sonra işe geldiğim için bakamadım buraya. Çoook şükür boy, kalp atışı güzel Başta hareket etmedi, kahvaltısız gitmiştim ondan mı bilmiyorum acıkmayınca yiyemiyorum da ben. Uyuyo muydu napıyordu. Önceden çikolata yemediğime pişman olmak üzereydim Sonra dr biraz itekledi bi şeyler yaptı eli kolu oynamaya başladı Elini kolunu ayrı ayrı görmek çok acayipti Aklımdaki her şeyi de sordum, birkaç gün sonra Fetal için kan vereceğim. 10. hafta tam ama usg’de 9.6, bi güne düşmüş fark. Folik kutum bitince multivitamin başlıyoruz. Doktora doğurtma tarzını vs de sordum , iki hafta sonra tekrar gideceğim ikili test için.
Amaninnnn senin de bu hafta mıBenim 4 günüm kaldııı
Geçmiş olsun canisi zor günler ama bir an önce geçer insallahtünaydın canlarr , buralarda yoktum sanmasınlarki kral öldü, kral geri döndü diyomsm hsldndfk
Giremedim buralara cunku masallah dediğim 3 gün yaşamaz , dün sabah cok iyiyim mükemmelm oh midem iyi kuyöak bile yedm derkeneeee , sonrasında mafoldum. Helak oldm tuvalaletten cıkamadm, bugunde devam etmekte. Devamlı istifra ediyormimdattt
İstanbullu gelin izliyorum sadece yemek ye ve uyuAhahahaha ben de kanepenin hep ayni kosesinde hamile yastigimin tepesindeyimfakat gunduz kusagini kesfettim 31 yasimda, kendimi alamiyorum izlemekten ajsjdjdj. Aralarda da kitap okuyup sizle sohbeting
usg fotoları hele deli ediyor insanıPatiklere bakiyoruz gelip gidip oyyyy annem nidalari esliginde
Bir de buzdolabinin onu louvre muzesi gibi oldu, surekli kari koca karsisina gecip ultrason fotolarini kiyaslayip oyy annesi yesin oyy babasi totosunu isirir modundayiz
Tabikii cinsiyet öğrenceem inşalllaaahAyyy cinsiyet partisi mi yapacaksın ee nasıl dayanacaksın kim öğrenecek cinsiyeti öncedensen öğren arkadaşlarına sürpriz olsun hahahahha
Ohhh çok şükür sevindim canım herseyin yolunda olmasına biz seninle aynı gidiyoruz benim de geç dollenmeydi yakalamak üzere haftasını bende 1 mayısta gideceğim ikili test icin
Amaninnnn senin de bu hafta mı
Geçmiş olsun canisi zor günler ama bir an önce geçer insallah
yazmadı canım bende iş arasında girip çıkıp ona bakıyorum inşallah güzel haberini alacağızKızlar sabahtan beri surekli girip bakiyorum ama1fafeyla birsey yazmamış sanki. Off bir haber verseydi. Biliyorum hepimizin aklı onda. İnşallah olumsuz birsey yoktur
Ayyyy çok heyecanlı kuşum o zaman ikinci cinsiyet senden gelecekTabikii cinsiyet öğrenceem inşalllaaah
Test sonucumu doktorumun hemsiresi arkadasima soyleyecek kiz veya erkek diye. Bu kismi kurguladikAyyy cinsiyet partisi mi yapacaksın ee nasıl dayanacaksın kim öğrenecek cinsiyeti öncedensen öğren arkadaşlarına sürpriz olsun hahahahha
Benimki gösterirse o fetal yaptırdı her türlü ikinci olabilir ajajsAyyyy çok heyecanlı kuşum o zaman ikinci cinsiyet senden geleceksimlumina demiştim ama sen ondan önce tutcan elini
Ben transferden beri tutuyorumkızlar anne bebek günlüğü tutmaya başladınız mı? tutacakmısınız
ilk ben öğrenicem sanırım fetal yaptıralı 1 hafta oldu eli kulağındaAyyyy çok heyecanlı kuşum o zaman ikinci cinsiyet senden geleceksimlumina demiştim ama sen ondan önce tutcan elini
Senin benden once olur ben bu hafta gitmiyorum doktora kuşumBenimki gösterirse o fetal yaptırdı her türlü ikinci olabilir ajajs
ben hissetmiş gibi hamile kaldğım ay günlük almıştım. İçine de bu sene anne olucam yazmıştım sadece. ve o ay hamile kaldımkızlar anne bebek günlüğü tutmaya başladınız mı? tutacakmısınız
Konu komsu umarim cigliklarimizi duymuyodur ya tam gormemisin cocugu oluyor modundayizusg fotoları hele deli ediyor insanıay yiycem ben bunu ya ne kadar tatlı bi bebek allahım
Aman benimki de gösterirse tabiSenin benden once olur ben bu hafta gitmiyorum doktora kuşumanca fetal cikarsa hani
Ben iste benim stilim baslamis yeniden ona dadandimİstanbullu gelin izliyorum sadece yemek ye ve uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?