Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Evet beraber buyuyecekler o yüzden şanslılar mesela benim büyük kardeşimle aramda iki yaş var biz onunla ikiz gibi buyuduk ama küçük kardeşimle 12 yaş var garibim mahsun kaldı yani yalnızmış gibi akranı da yoktu hep kavga etti annemle benim niye kardeşim olmadı diye 😂😂😂
ben kardeş çok severim ya keşke benim de en az 3 kardeşim olaydı. 1 tane erkek kardeşim var yere göğe sığdıramam onu ablası kurban olsun hahhahhahhah :D

Kalbini duyuyum da. Bugünleri unuturum 🥲
Canım güzel haberlerle gelirsin inşallah merak etme 🙏 bak benim de ilk gittiğimde sata göre 6,7 haftalık olması gerekiyordu benimki de geç döllenme ben ovülasyon rakibi yaptığım için biliyordum ne zaman olduğunu az çok.
Yoksa bana doktor adete 1 gün varken gittiğimde hiç bişey yok şuan varsa da çok küçük dış gebelik bile olabilir dedi kan alıp gönderdi 2 hafta sonra çağırdı. O zaman da kalp atışı dinletmedi 5+6 idi var da yok da demedi daha çok küçük dedi durdu.
Yani bilmesem geç döllenme olduğunu ben de çok stres yapardım sağlıklı mı değil mi diye.
İnşallah senin ki de öyledir canım 🙏

Günaydın kızlar. gece sabaha kadar rüyalar görüp ehvam yapıp sabah randevu bulup başka bir doktora gittim. çok şükür kalbi atıyor her şey yolundaydı:) bende yine başladı kaçak muayeneye gitmeler falan doktorum duysa kızacak. sabaha kadar çok rüya görmek erken uyanmak aslında doğa bizi uykusuz gecelere erken kalkmalara şimdiden hazırlıyor. sabaha kadar rüyalar rüyalar..
benim bu kadar stres yapmamın bir sebebi de arada bir iki sigara kaçamağı yapıyorum sonrası vicdan azabı tabi. kendimi tutmam lazım ilk gebelikte her şey çok daha kolaydı bunda dayanamayıp içiyorum arada. ama bırakıcam inanıyorum

ay inşallah yaaa 32de bi tane daha hamile kalsam o da ikiz olsa ne güzel olur :D
3 tane de ilerde kardeşim yapsa ne güzel büyür ailemiz. allahımm çok aminnn :D
Ayyy hadi insallah kalabalık aileler güzel oluyor ya bende çok severim 🤩

Back
X