Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Yaaaaa ne mutlu ilk bebis olunca böyle heyecanlı oluyor bizim üçüncü olunca tepkileri görmen lazımdı simosss 😂😂

Ahhhh ahhhh her bebek mağazasına girince kendimi kız reyonunda bulmam peki erkek reyonundan çok kız reyonunda vakit geçiriyorum Allahimmm sen konuyu biliyorsun çok amin sağlıkla hayırlısıyla insallah 😍
Ahahahah yaaaa ben de sizinkini cok merak ediyorum 🤣🤣🩷🩷 ucuncu bebis haberi ailede sok etkisi yaratti mi hehehe😬😬

Herkese gunaydin iyi haftalar sekerlerim🩷🥰
Muayenesi olan herkesten guzel hayirli mutlu haberleri bekliyorum ben de🌸 gunler sonra gece yattigim gibi uykuya dalmisim 6 ya kadar deliksiz uyudum sonrasi idrar torbasinin patlama hissiyle uyanmaca fiks🤣 uyumadan son bir saat once su icmeyi kesmeme ragmen geliyor vicdansiz uykunun en tatli yerinde uyandiriyor 🤣🤣
gece 3 kez kalktım bende

Herkese gunaydin iyi haftalar sekerlerim🩷🥰
Muayenesi olan herkesten guzel hayirli mutlu haberleri bekliyorum ben de🌸 gunler sonra gece yattigim gibi uykuya dalmisim 6 ya kadar deliksiz uyudum sonrasi idrar torbasinin patlama hissiyle uyanmaca fiks🤣 uyumadan son bir saat once su icmeyi kesmeme ragmen geliyor vicdansiz uykunun en tatli yerinde uyandiriyor 🤣🤣
ben de tuvalete uyanıp tekrar yatıyorum😁😁

Canım anneler günaydın güzel bir gun, mutlu umutlu haberler alacağımız bir hafta olsun mide bulantısı olan annelerime geçmiş olsun umarım biran önce geçmesini diliyorum🙏 randevusu olanlar bizleri de haberdar etsin mutlaka 😍 üzerimize usg görüntüsü atın 🤩

Ahahahah yaaaa ben de sizinkini cok merak ediyorum 🤣🤣🩷🩷 ucuncu bebis haberi ailede sok etkisi yaratti mi hehehe😬😬
Hem de nasıl yarattı 5 dakika geçmiş hala şaka olduğuna inanıyorlar hatta annem
Ne gerek vardı falan dedi eee dedim senin de üç tane ne gerek vardı 🤣🤣🤣 kayinvalidem daha ilimli karşıladı ama herkes çok şaşırdı çünkü kimse beklemiyordu 😂😂

günaydınlar canım kızlar 🌸 randevusu olanlardan güzel haberleri bekliyoruz. Gece tuvalet seansı bende de var yaa gece 3de birde sabah 7 de kalktım bugün sonra da 8de uyanıyorum zaten iş için. Neyseki yataktan kalkmak zorunda kalmıyorum yata yata çalışıyorum 🤣🤣

Hem de nasıl yarattı 5 dakika geçmiş hala şaka olduğuna inanıyorlar hatta annem
Ne gerek vardı falan dedi eee dedim senin de üç tane ne gerek vardı 🤣🤣🤣 kayinvalidem daha ilimli karşıladı ama herkes çok şaşırdı çünkü kimse beklemiyordu 😂😂
Ahahaah ay cok iyi😍🌸😬 annen seni dusunmustur otomatik nasil bakacaksin zorlanir misin filan diye, o da kendi yavrusuna kiyamadigindan sok olmustur🥹 yoksa dogunca en cok o sevecek kesin anneanneler bir baska oluyor🙈

günaydınlar canım kızlar 🌸 randevusu olanlardan güzel haberleri bekliyoruz. Gece tuvalet seansı bende de var yaa gece 3de birde sabah 7 de kalktım bugün sonra da 8de uyanıyorum zaten iş için. Neyseki yataktan kalkmak zorunda kalmıyorum yata yata çalışıyorum 🤣🤣
Kiz cumlenin gidisatinda bi an sonda taktirdin sandim kalkmamak icin kalbime incekti ne diyor bu diye🤣🤣 daha uyananamisim ben

Ahahaah ay cok iyi😍🌸😬 annen seni dusunmustur otomatik nasil bakacaksin zorlanir misin filan diye, o da kendi yavrusuna kiyamadigindan sok olmustur🥹 yoksa dogunca en cok o sevecek kesin anneanneler bir baska oluyor🙈
Evet evet o yüzden benim iki numaram biraz yaramaz o yüzden zorlanacağım tamamen onu düşünüyor yani 😀😀 Allah büyük bakalım kolaylığını verir insallah

gunaydin kizlar kan sulandirici iyne yaparken yerinden kan cikmasi normalmi acaba ? 4 5 damla gibi cikti pamukla bastirdim durdu. belki gereksiz endise ama beni endiselendiren kanla birlikte ilac cikarmi ki acaba ilaci iceride kalmaz diye dusundum🙈

kızlar dün ne aşerdiğimi duysanız şok olursunuz :)

Eee bu hafta kimler gidiyor randevuya 😍

Back
X