• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    20
Kalbini duyuyum da. Bugünleri unuturum 🥲
canım hiç canını sıkma ben minyon değilim 1.70'im ona rağmen bebek sata göre geriydi sonra 5 gün öne attı birden hem de tost dışında bişey yemedim su içmedim. bu zamana kadar geldiyse mutlaka büyümüştür içime öyle doğuyo sen yarın kalp atışlarını duycaksın🫶🏻 sata göre 2-3 hafta geri giden birsürü kişi var o açığı sonradan kesin kapatır içini ferah tut yarın hemen haber ver♥️♥️

Son adete göre yarın 8+4 olcak . Ama usge de Salı günü 6+4 çıkmıştı . Hangisi baz alınıyor kalp atışında bilmiyorum

Canım ben de kalp atışını duyduğumdu sata göre 9+5 olması gerekiyordu doktor 7+6 dedi geç döllenmeymiş ama ilk keseyi görmemizden sonraki gelişi normal adet tarihini farklı alacağız dedi 🙂 sen de hayırlısıyla duyarsın inşallah haberdar et bizi de 🙏

Iki gundur kasiklarimda bisey zipliyor sanki ya. Ben de 11 e giricem ama cok costu. Azicik gozum acildi anca uyandigimdan beri var. Gece zaten agri uyutmadi
o hesaplama aslında şöyle oluyormuş, ben şimdi bugün sata göre 10+4'üm ya aslında 11 haftalık oluyormuşuz. yani 10.haftayı geçip üstüne saymaya başladığımız için.11+0 da tam 11 haftayı dolduruyoruz +'larda da 12ye adım atıyoruz gibi oluyormuş. Bu yaş hesaplama işine döndü ama böyleymiş😊 Perinatolog randevusu alırken asistan söyledi 😊 sen 11'e giricem deyince bu bilgiyi de yazmış olayım dedim 🤣

Günaydın hamişler :) Yeni haftanız güzel olsun. Mide bulantısı hep yakamda :) Biraz iyi yemezsem hemen halsiz düşüyorum. Sürekli canım birşeyler istiyor ama sürekli:)) İlk gebeliğimde hiç aşermemiştim bunda gözümün önünde sürekli açıkbüfe. Cinsiyetini çok merak ediyorum. Gelse de şu 16. hafta bir öğrensek:)

o hesaplama aslında şöyle oluyormuş, ben şimdi bugün sata göre 10+4'üm ya aslında 11 haftalık oluyormuşuz. yani 10.haftayı geçip üstüne saymaya başladığımız için.11+0 da tam 11 haftayı dolduruyoruz +'larda da 12ye adım atıyoruz gibi oluyormuş. Bu yaş hesaplama işine döndü ama böyleymiş😊 Perinatolog randevusu alırken asistan söyledi 😊 sen 11'e giricem deyince bu bilgiyi de yazmış olayım dedim 🤣
Gunaydin sekerim, cok dogru soyledin ben saf miyim acaba ajdjdjdj 12 ye giricez saka maka🙈 boyle deyince bir buyuk geldi cocugum bak gozume😅🤣

Ailemin bir kismi uzakta oldugu icin facetime ile arayip soyledim🤣 esimin ailesine de bayram kahvaltisinda soyledik 😬 ultrason videosunu oylesine bir sey gosterir gibi acti esim, yakin gozlukleri gozlerinde olmadigi icin zor anladilar🤣🤣🤣 sonrasi ciglik kiyamet zaten fiks🙈
Yaaaaa ne mutlu ilk bebis olunca böyle heyecanlı oluyor bizim üçüncü olunca tepkileri görmen lazımdı simosss 😂😂
Kizlar bugun gap e girdik, ya kizlar icin oyle guzel yazlik baharlik elbiseler ve takimlar gelmis ki 🌸🥹 oglan olursa tek uzuldugum nokta bu olacak sanirim ya, erkek kiyafetlerini sevemiyorum 🙈🙈
Ahhhh ahhhh her bebek mağazasına girince kendimi kız reyonunda bulmam peki erkek reyonundan çok kız reyonunda vakit geçiriyorum Allahimmm sen konuyu biliyorsun çok amin sağlıkla hayırlısıyla insallah 😍

Herkese gunaydin iyi haftalar sekerlerim🩷🥰
Muayenesi olan herkesten guzel hayirli mutlu haberleri bekliyorum ben de🌸 gunler sonra gece yattigim gibi uykuya dalmisim 6 ya kadar deliksiz uyudum sonrasi idrar torbasinin patlama hissiyle uyanmaca fiks🤣 uyumadan son bir saat once su icmeyi kesmeme ragmen geliyor vicdansiz uykunun en tatli yerinde uyandiriyor 🤣🤣

Back
X