Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Sorma sorma ajajss sadece o değil bütün kıyafetleri erkek favladım kıza dair tek birşey yok
o kadar sevindim ki senin icin ilk aklima gelen erkek emziyi oldu benimde kontrole bu gunu saymazsak 1 gun kaldi 11+6 olacak acaba cinsiyyet tahmini olurmu ki

o kadar sevindim ki senin icin ilk aklima gelen erkek emziyi oldu benimde kontrole bu gunu saymazsak 1 gun kaldi 11+6 olacak acaba cinsiyyet tahmini olurmu ki
Ajajsjs sen beni bi görseydin eşim diyo ki ne boş konuştun öyle ajajjas hakikaten çok boş konuşmuşum erkek delisi analar gibi olmuşum resmen

Yaptırmadım ikili yaptırdım sadece

uyku bende de var sabahtan beri perişan oldum birazdan çıkıp eve gidicem ve direkt uyumayı düşünüyorum ya.
aman maşallah mideler biraz rahatlayacak gibi artık

çünkü sen hiç beklemiyordun yani umudun yoktu kesin erkek olacak diye kendini şartlamıştın erkek zaten vardı bi tane de sağlıklı kız evlat mis gibi olur valla gerçekten çok sevindim
heyecanla bekliyorum darısı bizlerin başına artık

bende ayni yazdigin gibiyim evde bir erkek olunca insan yine erkek olur diye dusunuyor nedense . kiz hayal edince cabuk deyisiyorum hayalimi ki zaten bu da erkek uzulmesin cocugum kiz dusunduyumu hiss edip

Kız allah seni adın değişmiş ya allahım bu kimdi diye düşünmekten kafaları yedim hdldjdldjdkd KIZININ OLMASININ COOLUĞU sağlıkla gelsin aşkbebek
Ahshsj değiştirdim adımı
Amin canımmm inşallah darısı sizlere sağlıklı gelsinler

Off kesinlikle hayır kendimi niye o kadar şartladım acaba ya

Erkek bebekleri kordonla karıştırıyolarmış genelde kızlar pek değişmiyormuş
valla bende baktım ama o çıkıntısı görünüyodu çok yataydı ondan sanırım kız dedi ama chatgpt de nub teorisine göre kız dedi çok kurcalamadım yarın öğreniriz inşallah herkesin kızı oluyor kasım annelerinde şu ana kadar sanırım

Evet erkek yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…