Sorma sorma ajajss sadece o değil bütün kıyafetleri erkek favladım kıza dair tek birşey yokaman tanrım neler duyuyorummmmmmm KIZ mıııısen şokkk emziği de erkek aldın haydiiii ne güzel büyümüş maşallah
ben yarın 11+1 olucam daha görünmez bence ancak haftaya falanSorma sorma ajajss sadece o değil bütün kıyafetleri erkek favladım kıza dair tek birşey yok
o kadar sevindim ki senin icinSorma sorma ajajss sadece o değil bütün kıyafetleri erkek favladım kıza dair tek birşey yok
Sorma sorma ajajss sadece o değil bütün kıyafetleri erkek favladım kıza dair tek birşey yok
gözünüz aydın fetal dna yaptırdınız mıSorma sorma ajajss sadece o değil bütün kıyafetleri erkek favladım kıza dair tek birşey yok
Galiba haftaya daha net olur kuzum senin deben yarın 11+1 olucam daha görünmez bence ancak haftaya falan
Ajajsjs sen beni bi görseydin eşim diyo ki ne boş konuştun öyle ajajjas hakikaten çok boş konuşmuşumo kadar sevindim ki senin icinilk aklima gelen erkek emziyi oldu benimde kontrole bu gunu saymazsak 1 gun kaldi 11+6 olacak acaba cinsiyyet tahmini olurmu ki
uyku bende de var sabahtan beri perişan oldum birazdan çıkıp eve gidicem ve direkt uyumayı düşünüyorum ya.Nazar degmesin bugun ne kasigim ne midem cortlamadiama hala cok uykulu miskinim. Igne bitince azalir denmisti ama du bakalim beklemedeyim hala ajdjfjfj
Iyi olmana sevindim cicegim aman boyle olalim ya
Bi de hic nefes alamiyorum yine basim agriyor artik tuzlu cekmeler vs hicbisey fayda etmiyor bebege alir gibi buhar mak alicam sanirim kendime
çünkü sen hiç beklemiyordun yani umudun yoktu kesin erkek olacak diye kendini şartlamıştınVideosu var atabilsem sana keşke öyle bir saçmaladım ki doktora kız bebek dedi ne kızı hocam demişimkız işte dedi erkek olabilir mi hocam ben herşeyi erkek favladım dedim ahajaj doktor demiştir ne salak gebe şoktan ne dediğimi bilemedim yani çok utandım sonra ya
bende ayni yazdigin gibiyim evde bir erkek olunca insan yine erkek olur diye dusunuyor nedense . kiz hayal edince cabuk deyisiyorum hayalimi ki zaten bu da erkek uzulmesin cocugum kiz dusunduyumu hiss edipçünkü sen hiç beklemiyordun yani umudun yoktu kesin erkek olacak diye kendini şartlamıştınerkek zaten vardı bi tane de sağlıklı kız evlat mis gibi olur valla gerçekten çok sevindim
heyecanla bekliyorum darısı bizlerin başına artık
HAhahahhahah bak kesin seninki de kız olur o zamanbende ayni yazdigin gibiyim evde bir erkek olunca insan yine erkek olur diye dusunuyor nedense . kiz hayal edince cabuk deyisiyorum hayalimi ki zaten bu da erkek uzulmesin cocugum kiz dusunduyumu hiss edip
Kız allah seni adın değişmiş ya allahım bu kimdi diye düşünmekten kafaları yedim hdldjdldjdkd KIZININ OLMASININ COOLUĞUSorma sorma ajajss sadece o değil bütün kıyafetleri erkek favladım kıza dair tek birşey yok
ben geçen hafta 11+0'da gittim doktor %70 kız demişti ama yarın fetal sonucu erkek çıkarsa şok olurum sfsfdGaliba haftaya daha net olur kuzum senin de
Ayy bize de söyleben geçen hafta 11+0'da gittim doktor %70 kız demişti ama yarın fetal sonucu erkek çıkarsa şok olurum sfsfd
Ahshsj değiştirdim adımıKız allah seni adın değişmiş ya allahım bu kimdi diye düşünmekten kafaları yedim hdldjdldjdkd KIZININ OLMASININ COOLUĞUsağlıkla gelsin aşkbebek
yazıcam direkt saat sayıyorum artıkAyy bize de söyle
Off kesinlikle hayır kendimi niye o kadar şartladım acaba yaçünkü sen hiç beklemiyordun yani umudun yoktu kesin erkek olacak diye kendini şartlamıştınerkek zaten vardı bi tane de sağlıklı kız evlat mis gibi olur valla gerçekten çok sevindim
heyecanla bekliyorum darısı bizlerin başına artık
Erkek bebekleri kordonla karıştırıyolarmış genelde kızlar pek değişmiyormuşyazıcam direkt saat sayıyorum artık
valla bende baktım ama o çıkıntısı görünüyodu çok yataydı ondan sanırım kız dedi ama chatgpt de nub teorisine göre kız dedi çok kurcalamadım yarın öğreniriz inşallah herkesin kızı oluyor kasım annelerinde şu ana kadar sanırımErkek bebekleri kordonla karıştırıyolarmış genelde kızlar pek değişmiyormuş
Evet erkek yok henüzvalla bende baktım ama o çıkıntısı görünüyodu çok yataydı ondan sanırım kız dedi ama chatgpt de nub teorisine göre kız dedi çok kurcalamadım yarın öğreniriz inşallah herkesin kızı oluyor kasım annelerinde şu ana kadar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?