Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Gozunde arpacik cikinca her seferinde goz doktoruna gidip yeni merhem damla yazdiran biriyle evliyimgebeligi ciddi cekilmez hakikaten ya ajdjdjdj
Boğa burcu beyim djdjfjfj
ay buna çok güldümmmm eşim ve ben de boğayızzzz o katır gibi ama hiç nazlı değil doktora zorla götürüyorum hattta ben aynı eşin gibiyim azcık bi yerim ağrısın hemen ağlar ilgi beklerim çok nazlıyım bi de tek çocuğum ondan da olabilir bayılırım ilgiye şımartılmaya

Benim kocam yeryuzunde gordugum en sabir tasi insandir gercekten gereksizce bir sabir kizarim bazen hatta cok yuz veriyorsun alttan aliyorsun bazi insanlari diye skfkfk. Ay ben terazi erkegini de severim unideyken cok yakin bir kankim teraziydi, inanilmaz eglenirdik guldururdu cok kivrak zekali biridir her is gelir elinden filan. Mesela vazo tasi yikamayi akil etmek hassas ruhlarin isidir JAAJAH

Canım Allahın dilediği olur ama ben de sonraki haftalarda duyan duydum sabırlı olacağız bekleyeceğiz bebişkonun keyfini inanıyorum duyacaksınız inşallah

Aahaahaha bizde ben tek cocugum ama esim benden prenses nezle olsun kucak isteyen bebek gibi ilgi bekler filan. Kendimden cok ona duaciyimdir sagligi icin bak o kadar diyim ajdjdjdjd. Boga cok cok severim etrafim bogalarla dolu

Beni de böyle tavladı zaten. Ama aynı evde yaşamaya başlayınca garip yönleri çıkıyor ortaya dkjdkdjd
Oltaya mendil bağlayıp kuş korkutmak nedir yani biri söylese inanmam

Beni de böyle tavladı zaten. Ama aynı evde yaşamaya başlayınca garip yönleri çıkıyor ortaya dkjdkdjd
Oltaya mendil bağlayıp kuş korkutmak nedir yani biri söylese inanmam
Bunu gibi dizisine filan satsaniz aslinda bir bolumde yer verseler bence baya tutar ahahahaaha of sen yazdikca guluyorum

Aahaahaha bizde ben tek cocugum ama esim benden prenses nezle olsun kucak isteyen bebek gibi ilgi bekler filan. Kendimden cok ona duaciyimdir sagligi icin bak o kadar diyim ajdjdjdjd. Boga cok cok severim etrafim bogalarla dolu
ahahahjahagavagahag ayyy tek çocuk prensesliği çok başka ya

Canim yarin insallah gonlune gore,senin icin en hayirlisi ne olacaksa o haberi alirsin duaciyim allahtan umit asla kesilmez, en dogru karari doktorun zaten verecektir senin icin insallah. Yediden daha gec duyanlar da oldu sanki bizim grupta da, dur bakalim bu kadar sabrettin yarin ne diyecek doktorun

Canım Allahın dilediği olur ama ben de sonraki haftalarda duyan duydum sabırlı olacağız bekleyeceğiz bebişkonun keyfini inanıyorum duyacaksınız inşallah
Eğer duyarsam zaten ne kadar nazlı bir bebek olacağı şimdiden belli olacak Mahvoldum valla kaç gündür . Dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var kızlar

Bunu gibi dizisine filan satsaniz aslinda bir bolumde yer verseler bence baya tutar ahahahaaha of sen yazdikca guluyorum
Zaten aynı ordakiler gibi her hareketi
Ben oltanın ucunda daha önce de mavi çöp torbası bağlı görmüştüm ama anlam verememiştim. Pat pat ayak sesi geliyor koşturarak balkona çıkıyor sabahın köründe falan. Sonradan anladım güvercin kovaladığını ve her zaman yapıyor o günden beri dkdjdkdj

Yarın kontrolün var değil mi? Tam kaç haftalık oluyor

Ahahahaha harika bir aliskanlik edinmis adam karisma bosver

Allah razı olsun kuşum bide aklıma şey takıldı onu da size sorayım bugün baya bir doktor dinledim yotubeden oradakiler 6. Haftada görülür 7 de duyulur diyor . Bu son adete göre bir hesapla mı yoksa usg ye göre bir hesaplama mı acaba bununla ilgili bir bilgi bulamadım

Tatlim o ayrimi inan bilmiyorum seni de yaniltmak istemem hic. Ben altida gordum dedigin gibi minicik de dinletti zararli diye uzun dinletemem dedi hatta sirf beni ikna etmek icin acti sesi. Cok boguk cok derindendi zaten. Bir hafta sonra gittigimizde ayni bizimkiler gibi net ve ritmik dinlemistim hani bir haftada o kadar fark oluyormus demek ki diye dusunmustum kendi kendime. Senin gec dollenme mi bebegin? Belki onunla alakalidir

Yirta yirta buyuyor zilliler ya tekmeleri hayal edemiyorum bu mantikla ben ajdjdjdjd
Benim göbeğimde çıktı baya bende diyorum doğurana kadar nasıl olucam ben şimdiden böyleysem. Yuvarlanarak gircez heralde doğuma, kasık ağrısını düşünemiyorum bile

Yumurtlama takibi yapmadım aslında. Bir ihtimal geç döllenme diyebilirim . Normalde adetlerim 27 günde bir . Hamile kalmadan önceki ay 32. Gün falan regl olmuştum . Hamileyim sanmıştım hatta o ay geciktiği için ama test yapacağım gün oldum. Bu ay da yine aynı olur mu acaba geç mi yumurtluyorum artık diye düşünürken test yapıp pozitif görmüştüm

Benim göbeğimde çıktı baya bende diyorum doğurana kadar nasıl olucam ben şimdiden böyleysem. Yuvarlanarak gircez heralde doğuma, kasık ağrısını düşünemiyorum bile
Ben artik bunu kabullendim, kimseye karsi kendimi savunamayacagim hani o arti on kg ile doguma giden kadin ben olmicam eminim
Bir doktoru dinledim bize gelisi 7.5/8 kg diyordu plasentasi bebegi derken hani total. E ustune iki uc alip sureci tamamlayamam asla, simdiden ikiye yakin aldim ohooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…