Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
kızlar kafam çok karıştı yüz için nemlendirici ve temizleme jeli ne kullanabiliriz doğal biodermadan tam emin olamadım önerileriniz neler cildim kuru
ben caudalie nın temizleme köpüğü ve nemlendiricisini aldım, içerikleri chatgbt ye sordum temiz olduğuna ikna oldum

Evet eriyip krem olarak geri akıyor, sizin hiç akmadı mı şimdiye kadar
Geçen hafta pazartesi gittim ben doktora vajinal baktı ondan snra lekelenmem en son çarşamba sabahı oldu çarşambadan sonra geri akmaya başladı öncesinde sabah akşam yaptm yine 3 gün hiç akma olmuyodu

Genelde 1.trimesterde elenatal 1 kullanıyorlar gibi geldi ben doktorumu yanlış anladım acaba diye düşündüm de sen de 8.haftadasın 2 mi 1 mi kullanıyorsun
Ben 1 kullanıyorum benim doktorum daha 2.ye geçmemi söylemedi. Ama ikisinde de folik asit var aynı miktarda 1de de 2de de sadece 2deki tek fark omega sanırım

Geçen hafta pazartesi gittim ben doktora vajinal baktı ondan snra lekelenmem en son çarşamba sabahı oldu çarşambadan sonra geri akmaya başladı öncesinde sabah akşam yaptm yine 3 gün hiç akma olmuyodu
Valla benim hep akıyor hatta ben enfeksiyonu o şekilde kaptığımı düşünüyorum iç çamaşırım çok ıslak kaldı aktığı için sizde de mi kanama alanı var

Genelde 1.trimesterde elenatal 1 kullanıyorlar gibi geldi ben doktorumu yanlış anladım acaba diye düşündüm de sen de 8.haftadasın 2 mi 1 mi kullanıyorsun
ben 9. haftadayım 1 kullanmaya devam edecekmişim daha

Kızlar progestan geri akma yapar demişti doktor ama benim en son lekelenmem çarşamba oldu ve o günden beri baya krem şeklinde geri akıyo acaba vücudumun artk ihtiyacı yok mu da geri akıyo ya
Kullandıktan sonra 15-20 dk uzan canım o zaman çok almaz biraz yatmak gerekiyor

Yarın tam 10 haftalık oluyorum sabah 9’a da randevu aldım neler soracağımı unuttum bile
Ben her seferinde not aliyorum telefona, aynilarini esime de yolluyorumben unutursam hatirlatsin diye. Doktordan cikiyoruz en az iki soruyu sormamis oluyorum sonra sorunun kalitesine gore ya doktoruma ya da hemsireme mesaj atiyorum ajdjdjdjd

7. Haftada hamilelik beni çarpmaya başladı sanırım. Enerjim, keyfim yok. Öylece yatasım geliyo. Forumda biriken sayfaları bile 2 günde anca bitirdim. Full enerji bir insan olarak çok zorlanıcam gibi duruyor((
Bende ayniyim canim, bugun esimin kiyafetleri utulenecek, kim utuleyecek onu dusunuyorum

Valla benim hep akıyor hatta ben enfeksiyonu o şekilde kaptığımı düşünüyorum iç çamaşırım çok ıslak kaldı aktığı için sizde de mi kanama alanı var
Yok canım bende bi kanama alanı yoktu çok şükür geç döllenme olmuş bnde yerleşme kanamasıdır muhtemelen demişti doktor sanırım öyleydi çnkü açık pembe gibiydi lekelenmelerim yarn sorucam o yüzden

Kızlar biz bu akşam aileleri toplayıp sonunda söyleyeceğiz sizler nasil
Haber verdiniz ailelere

kızlar kafam çok karıştı yüz için nemlendirici ve temizleme jeli ne kullanabiliriz doğal biodermadan tam emin olamadım önerileriniz neler cildim kuru
Ben biodermaya devam ediyorum aile boyu kullanıma müsait denildiği için bana masum geliyor

12 haftalığım hala elanatal 1 kullanıyorum doktorum 15.haftada elenatal 2’ye geçmemi istedi

Kızlar progestan geri akma yapar demişti doktor ama benim en son lekelenmem çarşamba oldu ve o günden beri baya krem şeklinde geri akıyo acaba vücudumun artk ihtiyacı yok mu da geri akıyo ya
Bence ilacın eriyen çoğu kısmı rahme gidiyor geri kalanı dışarı çıkıyor. Bende de öyle çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…