ben caudalie nın temizleme köpüğü ve nemlendiricisini aldım, içerikleri chatgbt ye sordum temiz olduğuna ikna oldumkızlar kafam çok karıştı yüz için nemlendirici ve temizleme jeli ne kullanabiliriz doğalbiodermadan tam emin olamadım önerileriniz neler cildim kuru
Geçen hafta pazartesi gittim ben doktora vajinal baktı ondan snra lekelenmem en son çarşamba sabahı oldu çarşambadan sonra geri akmaya başladı öncesinde sabah akşam yaptm yine 3 gün hiç akma olmuyoduEvet eriyip krem olarak geri akıyor, sizin hiç akmadı mı şimdiye kadar
Kızım karnımı öpüyo bebek diye bebek değil yavrm göbek o diyorumAynısını düşünüyorum hiçbir pantolon şişlikten kapanmıyor elbise giysem aslında bebek olmayan bir şişlik var
Ben 1 kullanıyorum benim doktorum daha 2.ye geçmemi söylemedi. Ama ikisinde de folik asit var aynı miktarda 1de de 2de de sadece 2deki tek fark omega sanırımGenelde 1.trimesterde elenatal 1 kullanıyorlar gibi geldi ben doktorumu yanlış anladım acaba diye düşündüm de sen de 8.haftadasın 2 mi 1 mi kullanıyorsun
Valla benim hep akıyor hatta ben enfeksiyonu o şekilde kaptığımı düşünüyorum iç çamaşırım çok ıslak kaldı aktığı için sizde de mi kanama alanı varGeçen hafta pazartesi gittim ben doktora vajinal baktı ondan snra lekelenmem en son çarşamba sabahı oldu çarşambadan sonra geri akmaya başladı öncesinde sabah akşam yaptm yine 3 gün hiç akma olmuyodu
Cok sagol canimYorumlarına da bakarsın hem organik hem çok güzel saç uzatıyor
ben 9. haftadayım 1 kullanmaya devam edecekmişim dahaGenelde 1.trimesterde elenatal 1 kullanıyorlar gibi geldi ben doktorumu yanlış anladım acaba diye düşündüm de sen de 8.haftadasın 2 mi 1 mi kullanıyorsun
Ben de elenatal 2 kullanıyorumElanatalde de 400 mg folik asit var zaten aynısını alıyoruz
Kullandıktan sonra 15-20 dk uzan canım o zaman çok almaz biraz yatmak gerekiyorKızlar progestan geri akma yapar demişti doktor ama benim en son lekelenmem çarşamba oldu ve o günden beri baya krem şeklinde geri akıyo acaba vücudumun artk ihtiyacı yok mu da geri akıyo ya
Ben her seferinde not aliyorum telefona, aynilarini esime de yolluyorumben unutursam hatirlatsin diye. Doktordan cikiyoruz en az iki soruyu sormamis oluyorumYarın tam 10 haftalık oluyorum sabah 9’a da randevu aldımneler soracağımı unuttum bile
Bende ayniyim canim, bugun esimin kiyafetleri utulenecek, kim utuleyecek onu dusunuyorum7. Haftada hamilelik beni çarpmaya başladı sanırım. Enerjim, keyfim yok. Öylece yatasım geliyo. Forumda biriken sayfaları bile 2 günde anca bitirdim. Full enerji bir insan olarak çok zorlanıcam gibi duruyor((
Yok canım bende bi kanama alanı yoktu çok şükür geç döllenme olmuş bnde yerleşme kanamasıdır muhtemelen demişti doktor sanırım öyleydi çnkü açık pembe gibiydi lekelenmelerim yarn sorucam o yüzdenValla benim hep akıyor hatta ben enfeksiyonu o şekilde kaptığımı düşünüyorum iç çamaşırım çok ıslak kaldı aktığı için sizde de mi kanama alanı var
Aa doğru ben hep ayaktayım canım ya fırsat buldukça uzanyorm ama kızım evdeyken zorKullandıktan sonra 15-20 dk uzan canım o zaman çok almaz biraz yatmak gerekiyor
Benimde küçük oglumla tam 3 yaş olacak korkuyorum yetemezsem diyeBenim kizimlada arasinda tam 3 yas olacak, tam da oyle planlamistim
Ben biodermaya devam ediyorum aile boyu kullanıma müsait denildiği için bana masum geliyorkızlar kafam çok karıştı yüz için nemlendirici ve temizleme jeli ne kullanabiliriz doğalbiodermadan tam emin olamadım önerileriniz neler cildim kuru
Bence ilacın eriyen çoğu kısmı rahme gidiyor geri kalanı dışarı çıkıyor. Bende de öyle çünkü.Kızlar progestan geri akma yapar demişti doktor ama benim en son lekelenmem çarşamba oldu ve o günden beri baya krem şeklinde geri akıyo acaba vücudumun artk ihtiyacı yok mu da geri akıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?