Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Galiba kova burcu kocalar tam bir hanımcı oluyor. Benim herkesin yanında da gururla söyler, ben hanım köylüyüm diye 🥰
Ahahaha olabilir, eşimin felsefesi de itaat et mutlu ol.
Ben doğurmadan önce doktoruma dedim ki, ben normal doğuramam beni bunun için zorlama, tansiyonum da zaten hep yerlerdedir beni . Hatta bi ölçtü 5 e 3 cıktı ama ben karsısında öle oturuyorum 🤣 tamm dedi normal yapmıyoruz o zaman: sonra sezeryan pldum. Doktorma dedim ki sezeryanda benlik değilmiş shsjdjdjdjd yani ben sıan 2.yi yaparak nasıl bi cesaret gösterdim bazen inanamıyorum nasıl böle katekulliye geldimde hamile kaldım shsndjd
hayatım sen içinde tut istersen o zaman😂😂 dogurma yöntemleri uymuyor bana dersin, ya da suda dogur bak o da çok yaygınlaşıyor.

Gunde 3 tane prilam içiyorum yine de bulantim var. Yemek asla konuşamıyorum. Yemek videolari beni instagramdan soğuttu. Su yavas yavas arttırdım ama yine de iştah yok krater bisküvi ile 2 kilo vermişim.
Aynen canım, sürekli bir bulantı var, ben yarın bi idrar baktıracagım, içim rahat etsin

Olsun ilk trimesterda zaten kandaki vitaminlerden besleniyor bebek. İkincide iştahımız düzelir bulantımız geçer güzel güzel besleriz bebişleri 🥰🙏
Su meselesi beni de çok zorluyor iğrenerek içiyorum resmen 🤦🏽‍♀️
Tek umudum bu canım, 2 hafta kaldı. Düzelmezsem yandım, olay çıkar🤭🤭🤭😬

Kızlar biz bu akşam aileleri toplayıp sonunda söyleyeceğiz sizler nasil
Haber verdiniz ailelere
Ailemin bir kismi uzakta oldugu icin facetime ile arayip soyledim🤣 esimin ailesine de bayram kahvaltisinda soyledik 😬 ultrason videosunu oylesine bir sey gosterir gibi acti esim, yakin gozlukleri gozlerinde olmadigi icin zor anladilar🤣🤣🤣 sonrasi ciglik kiyamet zaten fiks🙈

Evet biliyo 🥰 göbek öpmeler herkese kardeşim olcak demeler baya heyecanlı daha şimdiden ne zaman doğcak demeye başladı aslında söylemicektm yavaştan göbeğim çıkmaya başladığında söylicektm ultrason kağıdından anladı ben şok oldum😂 geçen sene kuzeni dünyaya geldi ordan hatırlıyomş ultrason kağıtlarını çocuklardan hiçbişi kaçmıyo ya çok fenalarrr
Oyyyy maşallah ona ya çok güzel bi abla olacak yaş farkı çok ideal 🥹🌺♥️

Tek umudum bu canım, 2 hafta kaldı. Düzelmezsem yandım, olay çıkar🤭🤭🤭😬
Ya eşim yazık hevesle cok güzel yemek yapmış, ona belli etmeden keyifle yiyormuşum gibi yaptım ama midem hiç huzur vermiyor. Hep bi rahatsızlık hissi var sanki araba tutmuş gibi..
Ben de umutla bekliyorum gerçekten şu iki haftayı😂

Aynısını düşünüyorum hiçbir pantolon şişlikten kapanmıyor elbise giysem aslında bebek olmayan bir şişlik var 😅
Evet evet ya bende bu şişliğin bebek olmadığından emin oldum artık😂 3-4 gündür istifra ediyorum yemek yiyemiyorum karnım dümdüz oldu djdhjdd

Bir yasima daha girdim hayatimda aslaaaa duymamisim boyle bir isim🙈

Eklentiler

• IMG_1848.webp
    IMG_1848.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 48
Evet evet ya bende bu şişliğin bebek olmadığından emin oldum artık😂 3-4 gündür istifra ediyorum yemek yiyemiyorum karnım dümdüz oldu djdhjdd

Karnım en son ne zaman düzgün unuttum yaklaşık 14 gündür fermuar kapanmıyor,enteresan bir şekilde mide bulantım vardı geçen hafta 4 gündür o da yok değişik şeyler oluyor ya :(

Karnım en son ne zaman düzgün unuttum yaklaşık 14 gündür fermuar kapanmıyor,enteresan bir şekilde mide bulantım vardı geçen hafta 4 gündür o da yok değişik şeyler oluyor ya :(
Benimde öyleydi karnım baya şişmişti bende artık bebekten ötürü büyüdü zannetmiştim. Ama istifra ede ede bitti gitti dümdüz oldu açlıktan dkdjdjd
Kaçıncı haftadasın? Mide bulantısının azalması laızm zaten artık ama benmki 10. Haftayla çok arttı ilginç şekilde

kizlar galiba usutdum hastalanacagim hafiften bogaz agrisi geliyor onlem olsun diye neler yapa bilirim ilerlemesin diye

Benimde öyleydi karnım baya şişmişti bende artık bebekten ötürü büyüdü zannetmiştim. Ama istifra ede ede bitti gitti dümdüz oldu açlıktan dkdjdjd
Kaçıncı haftadasın? Mide bulantısının azalması laızm zaten artık ama benmki 10. Haftayla çok arttı ilginç şekilde
Aksam eve geldigimden beri yatiyorum bulanti sagolsun🥹 prilama ragmen mahvetti son bir saatte. Dun aksamdan beri de kasik agrim dinmedi hic allahim ciddi ciddi agriyor yani 🙈 cocugum yine buyume atagi yasatiyor kesin annesine diyorum sjdjdj

Ben yarın tam olarak 7.haftaya giriyorum,5.hafta ve 6.haftada daha çoktu mide bulantım şu ara pek yok .

Bizim senle bu son hamileliğimiz benzer durumlarda oldu. Eşimizden sağlıklı spermi yakaladıysak bu bebolar bizimdir djdjjd ki zaten sorun olsaydı simdiye kadar cıkardı ortaya
Konudan bağımsız soru sorucam size özel değilse eşinizde varikosel mi vardı benim eşimde var ve bu çarşamba transfer olucam ama korkuyorum tutmicak diye

Aksam eve geldigimden beri yatiyorum bulanti sagolsun🥹 prilama ragmen mahvetti son bir saatte. Dun aksamdan beri de kasik agrim dinmedi hic allahim ciddi ciddi agriyor yani 🙈 cocugum yine buyume atagi yasatiyor kesin annesine diyorum sjdjdj
Ya evet 10. Haftada kasık ağrıları artıyormuş ama bende henüz bisey yok belim ağrıyor sadece. Ama mide beni mahvetti bak gerçekten zorladı yani artık😂 evden cıkar bi hava alırız dedim ama yok yani asla cıkamadım.
Çay yaptım şimdi şakir paşayı izlerken çiğdem çitleyip çay içmeyi düşünüyorum ama midem hiç o keyifte değil

Back
X