Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Yorumlarına da bakarsın hem organik hem çok güzel saç uzatıyor

Eklentiler

• IMG_3773.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 31
Aynı olcak nerdeyse benmkiyle desene bana yardımcı olacağını düşünüyorum tabii beni paylaşabilme durumuna alıştıktan sonra
Arada kıskançlıklar yapsa da küçük anne olur merak etme zamanla alısacak elbet yeni düzene. Biliyor mu hamile olduğunu

Arada kıskançlıklar yapsa da küçük anne olur merak etme zamanla alısacak elbet yeni düzene. Biliyor mu hamile olduğunu
Evet biliyo göbek öpmeler herkese kardeşim olcak demeler baya heyecanlı daha şimdiden ne zaman doğcak demeye başladı aslında söylemicektm yavaştan göbeğim çıkmaya başladığında söylicektm ultrason kağıdından anladı ben şok oldum geçen sene kuzeni dünyaya geldi ordan hatırlıyomş ultrason kağıtlarını çocuklardan hiçbişi kaçmıyo ya çok fenalarrr

Ben 9. Haftadayım elenatal 1 kullanıyorum en başından beri

Benmde birden karnım şişiverdi giyecek hiçbişi bulamıyorm dha 7. Haftadan hamile pantolonlarına mı geçsem diye düşünmeye başladm
Bende öyleyim midemde ağIma kadar şişim çok su içersem az bile yesem yediklerim ağzıma geliyor ve tuvalete 6 gündür çıkmadım

Bende öyleyim midemde ağIma kadar şişim çok su içersem az bile yesem yediklerim ağzıma geliyor ve tuvalete 6 gündür çıkmadım
Ben normalde de 2 güne bir çıkarım tuvalete yine 2 güne bi çıkıyorm ama senin baya kabızlık olmuş ya çok geçmiş olsun

Kızlar progestan geri akma yapar demişti doktor ama benim en son lekelenmem çarşamba oldu ve o günden beri baya krem şeklinde geri akıyo acaba vücudumun artk ihtiyacı yok mu da geri akıyo ya

kızlar kafam çok karıştı yüz için nemlendirici ve temizleme jeli ne kullanabiliriz doğal biodermadan tam emin olamadım önerileriniz neler cildim kuru

Kızlar progestan geri akma yapar demişti doktor ama benim en son lekelenmem çarşamba oldu ve o günden beri baya krem şeklinde geri akıyo acaba vücudumun artk ihtiyacı yok mu da geri akıyo ya
Benim kullandıktan sonra hep geri akıyor

kızlar kafam çok karıştı yüz için nemlendirici ve temizleme jeli ne kullanabiliriz doğal biodermadan tam emin olamadım önerileriniz neler cildim kuru
Temizleme jelini değiştirmeye gerek yok bence gün içinde bir kere iki üç dk yüzünü köpükleyip yıkıyorsun emilim gerçekleşmiyordur o sürede yani inşallah ben öyle düşünerek değişmedim

Hepsine bakacağım çok teşekkür ederim. Biraz araştırdım ben de diğer arkadaşlar faydalanmak ister belki yazayım.
Bade natural
Siveno
Loccitane
Ecowell
Ersağ
Badger
Weleda
Krijen

Elanatalde de 400 mg folik asit var zaten aynısını alıyoruz
Genelde 1.trimesterde elenatal 1 kullanıyorlar gibi geldi ben doktorumu yanlış anladım acaba diye düşündüm de sen de 8.haftadasın 2 mi 1 mi kullanıyorsun

Chatgpt ye sordum hamilelere uygun önerileri

1. Whamisa Organic Flowers Cleansing Gel
  2. Caudalie Vinoclean Gentle Cleansing Almond Milk
  3. Siveno Doğal Yüz Temizleme Jeli
  4. Simple Refreshing Facial Wash Gel
  5. Krijen Cilt Temizleme Jeli

İşte hamilelere uygun yüz nemlendiricisi önerileri:

1. Momwell Organik Nemlendirici Krem
  2. Weleda Argan Yağlı Yüz Kremi
  3. Avene Hydrance Optimale Yüz Kremi
  4. Burt’s Bees Intense Hydration Night Cream
  5. Kiehl’s Ultra Facial Cream

Bu ürünler doğal içeriklere sahip olup, hamilelik sırasında güvenle kullanılabilir. Yine de yeni bir ürün kullanmadan önce cilt testinizi yapmanızda fayda var.

Benmde birden karnım şişiverdi giyecek hiçbişi bulamıyorm dha 7. Haftadan hamile pantolonlarına mı geçsem diye düşünmeye başladm
Aynısını düşünüyorum hiçbir pantolon şişlikten kapanmıyor elbise giysem aslında bebek olmayan bir şişlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…