- 22 Ekim 2019
- 248
- 441
- 103
- 32
Yorumlarına da bakarsın hem organik hem çok güzel saç uzatıyorAaa harikaymis sampuanini da alayim hemenyok vallahi cocuk yetiskin ayrimi olmayan dus jeli dumduz. Sirf iste icerigi temiz diye onu bulup siparis ettim bir de weleda onerdiler ama onun dus jelini bulamadim online satis platformlarinda senin kizinin sampuani hangisi bizle de paylasana canim saclari uzatalim hazir gebeyken
Arada kıskançlıklar yapsa da küçük anne olur merak etme zamanla alısacak elbet yeni düzeneAynı olcak nerdeyse benmkiyle desenebana yardımcı olacağını düşünüyorum tabii beni paylaşabilme durumuna alıştıktan sonra
Evet biliyoArada kıskançlıklar yapsa da küçük anne olur merak etme zamanla alısacak elbet yeni düzene. Biliyor mu hamile olduğunu
Ben 9. Haftadayım elenatal 1 kullanıyorum en başından beriBana doktorum elenatal 2 verdi gıda takviyesi kullanan var mı aranızda folik asiti bıraktım buna başladım.folik asitin fazla kullanımı çocuklarda hiperaktivite yapıyor dedi doktorum bu kadarı yeterli dedi sizler ne kullanıyorsunuz
Bende öyleyim midemde ağIma kadar şişim çok su içersem az bile yesem yediklerim ağzıma geliyor ve tuvalete 6 gündür çıkmadımBenmde birden karnım şişiverdi giyecek hiçbişi bulamıyorm dha 7. Haftadan hamile pantolonlarına mı geçsem diye düşünmeye başladm
aynen ben de öyle 5. haftadan beri elenatal 1 hala devam bir de mrcnatura kalsiyum magnezyumBen 9. Haftadayım elenatal 1 kullanıyorum en başından beri
Ben normalde de 2 güne bir çıkarım tuvalete yine 2 güne bi çıkıyorm ama senin baya kabızlık olmuş ya çok geçmiş olsunBende öyleyim midemde ağIma kadar şişim çok su içersem az bile yesem yediklerim ağzıma geliyor ve tuvalete 6 gündür çıkmadım
Bioderma pembesi masum diye biliyorum bi araştırın istersenizkızlar kafam çok karıştı yüz için nemlendirici ve temizleme jeli ne kullanabiliriz doğalbiodermadan tam emin olamadım önerileriniz neler cildim kuru
Benim kullandıktan sonra hep geri akıyorKızlar progestan geri akma yapar demişti doktor ama benim en son lekelenmem çarşamba oldu ve o günden beri baya krem şeklinde geri akıyo acaba vücudumun artk ihtiyacı yok mu da geri akıyo ya
Temizleme jelini değiştirmeye gerek yok bence gün içinde bir kere iki üç dk yüzünü köpükleyip yıkıyorsun emilim gerçekleşmiyordur o sürede yani inşallah ben öyle düşünerek değişmedimkızlar kafam çok karıştı yüz için nemlendirici ve temizleme jeli ne kullanabiliriz doğalbiodermadan tam emin olamadım önerileriniz neler cildim kuru
Bende deBenim kullandıktan sonra hep geri akıyor
Krem şeklinde mi yarın gidicem doktora sorucam bakalm gerek görücek mi artkBenim kullandıktan sonra hep geri akıyor
Evet eriyip krem olarak geri akıyor, sizin hiç akmadı mı şimdiye kadarKrem şeklinde mi yarın gidicem doktora sorucam bakalm gerek görücek mi artk
Benim de öyle ya da ben yerleştirmeyi beceremiyorumBende desanırım o harekete bağlı, eğer lavaboya falan girersem akmış oluyor mutlaka
Hepsine bakacağım çok teşekkür ederim. Biraz araştırdım ben de diğer arkadaşlar faydalanmak ister belki yazayım.Siveno(roll on ve deterjanı var) , isana, alterra, otacı gibi markalar temiz içerikli ben otacı kullanıyorum temizleyici, nemlendirici arkonun pirinç özlü serisi var vegan ve paraben sls vs içermiyor. Güneş kremi olarak da soltis diye bi markanın %100 mineralli güneş kremini aldım.
Genelde 1.trimesterde elenatal 1 kullanıyorlar gibi geldi ben doktorumu yanlış anladım acaba diye düşündüm de sen de 8.haftadasın 2 mi 1 mi kullanıyorsunElanatalde de 400 mg folik asit var zaten aynısını alıyoruz
Chatgpt ye sordum hamilelere uygun önerilerikızlar kafam çok karıştı yüz için nemlendirici ve temizleme jeli ne kullanabiliriz doğalbiodermadan tam emin olamadım önerileriniz neler cildim kuru
Aynısını düşünüyorum hiçbir pantolon şişlikten kapanmıyor elbise giysem aslında bebek olmayan bir şişlik varBenmde birden karnım şişiverdi giyecek hiçbişi bulamıyorm dha 7. Haftadan hamile pantolonlarına mı geçsem diye düşünmeye başladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?