Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Konudan bağımsız soru sorucam size özel değilse eşinizde varikosel mi vardı benim eşimde var ve bu çarşamba transfer olucam ama korkuyorum tutmicak diye
Tutar ya bizimki doğal yolla olduysa sizinki tüp yöntemiyle her türlü tutar. Bizde varikosel yoktu morfoloji düşüktü ama doğal yolla oldu şükür büyüyor

Tutar ya bizimki doğal yolla olduysa sizinki tüp yöntemiyle her türlü tutar. Bizde varikosel yoktu morfoloji düşüktü ama doğal yolla oldu şükür büyüyor
Aaaa çok iyiymiş bizim sayıda düşüktü mlrfolojide kötüydü ama çok çok da değil tüp olur dediler bize de 3 embriyom oluştu şükür şimdi tutarmj tutmaz mı stresi var o yüzden erkekli sorun olan herkese yazıyorum

Aksam eve geldigimden beri yatiyorum bulanti sagolsun prilama ragmen mahvetti son bir saatte. Dun aksamdan beri de kasik agrim dinmedi hic allahim ciddi ciddi agriyor yani cocugum yine buyume atagi yasatiyor kesin annesine diyorum sjdjdj
Ayyy tam size soracaktım kasığı ağrıyan 10.hafta anaları var mı diye kendim gibi buldum

12 de duze cikarim derken 11 bomba gibi geliyorum diyor ahsjdjdj yok canim yaniyor vallahi basbaya ya
Ben de bu saat oldu anca sofradan kalktim diziye yetismek icin hizli hizli yedim
Tuzu iyi gelir bakarsin azicik citle

Aksam eve geldigimden beri yatiyorum bulanti sagolsun prilama ragmen mahvetti son bir saatte. Dun aksamdan beri de kasik agrim dinmedi hic allahim ciddi ciddi agriyor yani cocugum yine buyume atagi yasatiyor kesin annesine diyorum sjdjdj
O kasık ağrısı bende de oluyor ara ara büyüyorlar annesi

Oluyor oluyor gönlünü ferah tut. Bende çok endişe yaşadım ama çok şükür yolunda ilerliyor, başından beri sağlıklı gitti
Sağlıklı sperm denk geldikten sonra embriyo da sağlıklı oluyor. Ki tüp bebekte en kalitelisini seçiyolar

10.haftada ilk kez çıkardım kızlar ben de. Gerçekten çok zorladı bugün

Embriyon geliştiyse zaten sorun olmamıştır sen şimdiden tutmuş gibi davran bence

Evet doğru da işte bilemiyorsun herşeyin hayırlısı hamile duası kabul olur derler dua et bana da

12 de duze cikarim derken 11 bomba gibi geliyorum diyor ahsjdjdj yok canim yaniyor vallahi basbaya ya
Ben de bu saat oldu anca sofradan kalktim diziye yetismek icin hizli hizli yedim
Tuzu iyi gelir bakarsin azicik citle
Bak 10 saniye önce yine cıkardım. Yediğim yemeği kabul etmedi resmen midem, durdu durdu çıkardı
Vallahi çok doğru dedin 12ye umutla koşarken 11de çelme yedik dkdjdkjd
benim için başından beri en zor haftalar 9la başladı

Yaaa agritmadan buyuse anasi korkuyor oyy buyusunler dayaniriz ama uykularim kaciyor bu ara ondan daha muzdaribim ben esas
Korkma canım bu haftalardan sonra öyle ufak kasık ağrıları sıkıntı yaratmaz Allah korusun olumsuz bir durumda daha çok ağrı ve sancı oluyor artık bebişler biyüdü rahim büyüdü kese büyüdü kolay değil o işler içini ferah tut yani tatlım

Hani kotunun iyisi cikarmiyorum bi hafta on gundur diye avunuyorum hale gel ama belki cikarsam rahatlarim bak zorlayamiyorum kendimi ay bacim bazen imdat diye bagirasim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…