- 22 Kasım 2022
- 2.025
- 2.131
- 63
Tutar ya bizimki doğal yolla olduysa sizinki tüp yöntemiyle her türlü tutar. Bizde varikosel yoktu morfoloji düşüktü ama doğal yolla oldu şükür büyüyorKonudan bağımsız soru sorucam size özel değilse eşinizde varikosel mi vardı benim eşimde var ve bu çarşamba transfer olucam ama korkuyorum tutmicak diye
Ayyyy ne mutlu sanaaaa yarın bebeğini kıpır kıpır göreceksinYarın tam 10 haftalık oluyorum sabah 9’a da randevu aldımneler soracağımı unuttum bile
Aaaa çok iyiymiş bizim sayıda düşüktü mlrfolojide kötüydü ama çok çok da değil tüp olur dediler bize de 3 embriyom oluştu şükür şimdi tutarmj tutmaz mı stresi var o yüzden erkekli sorun olan herkese yazıyorumTutar ya bizimki doğal yolla olduysa sizinki tüp yöntemiyle her türlü tutar. Bizde varikosel yoktu morfoloji düşüktü ama doğal yolla oldu şükür büyüyor
İnsan valla her şeyden endişe ediyor,bulantım kesildi bir şey mi oldu,şu şöyle oldu bu böyle oldu derken stres yapıyorO süreçlerde benim de çok zorlayıcı değildi. 9-10 haftalar şiddetli bulantı başladı
Ayyy tam size soracaktım kasığı ağrıyan 10.hafta anaları var mı diyeAksam eve geldigimden beri yatiyorum bulanti sagolsunprilama ragmen mahvetti son bir saatte. Dun aksamdan beri de kasik agrim dinmedi hic allahim ciddi ciddi agriyor yani cocugum yine buyume atagi yasatiyor kesin annesine diyorum sjdjdj
12 de duze cikarim derken 11 bomba gibi geliyorum diyor ahsjdjdj yok canim yaniyor vallahi basbaya yaYa evet 10. Haftada kasık ağrıları artıyormuş ama bende henüz bisey yok belim ağrıyor sadece. Ama mide beni mahvetti bak gerçekten zorladı yani artıkevden cıkar bi hava alırız dedim ama yok yani asla cıkamadım.
Çay yaptım şimdi şakir paşayı izlerken çiğdem çitleyip çay içmeyi düşünüyorum ama midem hiç o keyifte değil
O kasık ağrısı bende de oluyor ara ara büyüyorlar annesiAksam eve geldigimden beri yatiyorum bulanti sagolsunprilama ragmen mahvetti son bir saatte. Dun aksamdan beri de kasik agrim dinmedi hic allahim ciddi ciddi agriyor yani cocugum yine buyume atagi yasatiyor kesin annesine diyorum sjdjdj
Oluyor oluyor gönlünü ferah tut. Bende çok endişe yaşadım ama çok şükür yolunda ilerliyor, başından beri sağlıklı gittiAaaa çok iyiymiş bizim sayıda düşüktü mlrfolojide kötüydü ama çok çok da değil tüp olur dediler bize de 3 embriyom oluştu şükür şimdi tutarmj tutmaz mı stresi var o yüzden erkekli sorun olan herkese yazıyorum
Iki gundur iflahim kuruduAyyy tam size soracaktım kasığı ağrıyan 10.hafta anaları var mı diyekendim gibi buldum
10.haftada ilk kez çıkardım kızlar ben de. Gerçekten çok zorladı bugünYa evet 10. Haftada kasık ağrıları artıyormuş ama bende henüz bisey yok belim ağrıyor sadece. Ama mide beni mahvetti bak gerçekten zorladı yani artıkevden cıkar bi hava alırız dedim ama yok yani asla cıkamadım.
Çay yaptım şimdi şakir paşayı izlerken çiğdem çitleyip çay içmeyi düşünüyorum ama midem hiç o keyifte değil
Yaaa agritmadan buyuse anasi korkuyorO kasık ağrısı bende de oluyor ara ara büyüyorlar annesi
Embriyon geliştiyse zaten sorun olmamıştır sen şimdiden tutmuş gibi davran benceAaaa çok iyiymiş bizim sayıda düşüktü mlrfolojide kötüydü ama çok çok da değil tüp olur dediler bize de 3 embriyom oluştu şükür şimdi tutarmj tutmaz mı stresi var o yüzden erkekli sorun olan herkese yazıyorum
Evet doğru da işte bilemiyorsun herşeyin hayırlısı hamile duası kabul olur derler dua et bana daOluyor oluyor gönlünü ferah tut. Bende çok endişe yaşadım ama çok şükür yolunda ilerliyor, başından beri sağlıklı gitti
Sağlıklı sperm denk geldikten sonra embriyo da sağlıklı oluyor. Ki tüp bebekte en kalitelisini seçiyolar
Bak 10 saniye önce yine cıkardım. Yediğim yemeği kabul etmedi resmen midem, durdu durdu çıkardı12 de duze cikarim derken 11 bomba gibi geliyorum diyor ahsjdjdj yok canim yaniyor vallahi basbaya ya
Ben de bu saat oldu anca sofradan kalktim diziye yetismek icin hizli hizli yedim
Tuzu iyi gelir bakarsin azicik citle
Ağrı kesici içecek kadar ağrıyor mu yaa ara ara hafif kasık ağrısı olup geçiyor bendeIki gundur iflahim kuruduhani hemsireme parol iciyim mi mesaji hazir taslakta bekliyor her an yollayabilirim
Ayy vallahi içime su serpiyorsunuz siz benim Allah razı olsun 3 tane oluştu 5.gün iki tane çok iyi kalite bir tanesi orta kalite inşallah tutar yaEmbriyon geliştiyse zaten sorun olmamıştır sen şimdiden tutmuş gibi davran bence
Hafifler diye düşünüyoduk şiddetlendi ya. Lavabonun başındayım daimi. 6da 7de 8de inan ki bunun çeyreği kadardı bulantı10.haftada ilk kez çıkardım kızlar ben de. Gerçekten çok zorladı bugün
Korkma canım bu haftalardan sonra öyle ufak kasık ağrıları sıkıntı yaratmaz Allah korusun olumsuz bir durumda daha çok ağrı ve sancı oluyor artık bebişler biyüdü rahim büyüdü kese büyüdü kolay değil o işlerYaaa agritmadan buyuse anasi korkuyoroyy buyusunler dayaniriz ama uykularim kaciyor bu ara ondan daha muzdaribim ben esas
O sıralar sabah bi yoklar bırakırdı da şimdi hem açken hem tokken sıkıştırıyoHafifler diye düşünüyoduk şiddetlendi ya. Lavabonun başındayım daimi. 6da 7de 8de inan ki bunun çeyreği kadardı bulantı
Hani kotunun iyisi cikarmiyorum bi hafta on gundur diye avunuyorum hale gelBak 10 saniye önce yine cıkardım. Yediğim yemeği kabul etmedi resmen midem, durdu durdu çıkardı
Vallahi çok doğru dedin 12ye umutla koşarken 11de çelme yedik dkdjdkjd
benim için başından beri en zor haftalar 9la başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?