Ahahaha olabilir, eşimin felsefesi de itaat et mutlu ol.Galiba kova burcu kocalar tam bir hanımcı oluyor. Benim herkesin yanında da gururla söyler, ben hanım köylüyüm diye
hayatım sen içinde tut istersen o zamanBen doğurmadan önce doktoruma dedim ki, ben normal doğuramam beni bunun için zorlama, tansiyonum da zaten hep yerlerdedir beni . Hatta bi ölçtü 5 e 3 cıktı ama ben karsısında öle oturuyorumtamm dedi normal yapmıyoruz o zaman: sonra sezeryan pldum. Doktorma dedim ki sezeryanda benlik değilmiş shsjdjdjdjd yani ben sıan 2.yi yaparak nasıl bi cesaret gösterdim bazen inanamıyorum nasıl böle katekulliye geldimde hamile kaldım shsndjd
Aynen canım, sürekli bir bulantı var, ben yarın bi idrar baktıracagım, içim rahat etsinGunde 3 tane prilam içiyorum yine de bulantim var. Yemek asla konuşamıyorum. Yemek videolari beni instagramdan soğuttu. Su yavas yavas arttırdım ama yine de iştah yok krater bisküvi ile 2 kilo vermişim.
Tek umudum bu canım, 2 hafta kaldı. Düzelmezsem yandım, olay çıkarOlsun ilk trimesterda zaten kandaki vitaminlerden besleniyor bebek. İkincide iştahımız düzelir bulantımız geçer güzel güzel besleriz bebişleri
Su meselesi beni de çok zorluyor iğrenerek içiyorum resmen
Anladm teşekkürler genel olarak akma yapıyor o zamanBence ilacın eriyen çoğu kısmı rahme gidiyor geri kalanı dışarı çıkıyor. Bende de öyle çünkü.
Ailemin bir kismi uzakta oldugu icin facetime ile arayip soyledimKızlar biz bu akşam aileleri toplayıp sonunda söyleyeceğiz sizler nasil
Haber verdiniz ailelere
Ben de böyleyim ya. Kilo falan almadım tabii ki ama aşırı şişkinlik ve mide yanması yaşıyorumAynısını düşünüyorum hiçbir pantolon şişlikten kapanmıyor elbise giysem aslında bebek olmayan bir şişlik var
Ben de almadım ama göbeğim benden birçok adım önde gidiyor yusyuvarlak önümde duruyor.Progesteronun artması yapıyormuşBen de böyleyim ya. Kilo falan almadım tabii ki ama aşırı şişkinlik ve mide yanması yaşıyorum
Oyyyy maşallah ona ya çok güzel bi abla olacak yaş farkı çok idealEvet biliyogöbek öpmeler herkese kardeşim olcak demeler baya heyecanlı daha şimdiden ne zaman doğcak demeye başladı aslında söylemicektm yavaştan göbeğim çıkmaya başladığında söylicektm ultrason kağıdından anladı ben şok oldum geçen sene kuzeni dünyaya geldi ordan hatırlıyomş ultrason kağıtlarını çocuklardan hiçbişi kaçmıyo ya çok fenalarrr
Ya eşim yazık hevesle cok güzel yemek yapmış, ona belli etmeden keyifle yiyormuşum gibi yaptım ama midem hiç huzur vermiyor. Hep bi rahatsızlık hissi var sanki araba tutmuş gibi..Tek umudum bu canım, 2 hafta kaldı. Düzelmezsem yandım, olay çıkar
Evet evet ya bende bu şişliğin bebek olmadığından emin oldum artıkAynısını düşünüyorum hiçbir pantolon şişlikten kapanmıyor elbise giysem aslında bebek olmayan bir şişlik var
Evet evet ya bende bu şişliğin bebek olmadığından emin oldum artık3-4 gündür istifra ediyorum yemek yiyemiyorum karnım dümdüz oldu djdhjdd
Karnım en son ne zaman düzgün unuttum yaklaşık 14 gündür fermuar kapanmıyor,enteresan bir şekilde mide bulantım vardı geçen hafta 4 gündür o da yok değişik şeyler oluyor yaEvet evet ya bende bu şişliğin bebek olmadığından emin oldum artık3-4 gündür istifra ediyorum yemek yiyemiyorum karnım dümdüz oldu djdhjdd
Benimde öyleydi karnım baya şişmişti bende artık bebekten ötürü büyüdü zannetmiştim. Ama istifra ede ede bitti gitti dümdüz oldu açlıktan dkdjdjdKarnım en son ne zaman düzgün unuttum yaklaşık 14 gündür fermuar kapanmıyor,enteresan bir şekilde mide bulantım vardı geçen hafta 4 gündür o da yok değişik şeyler oluyor ya
Aksam eve geldigimden beri yatiyorum bulanti sagolsunBenimde öyleydi karnım baya şişmişti bende artık bebekten ötürü büyüdü zannetmiştim. Ama istifra ede ede bitti gitti dümdüz oldu açlıktan dkdjdjd
Kaçıncı haftadasın? Mide bulantısının azalması laızm zaten artık ama benmki 10. Haftayla çok arttı ilginç şekilde
Ben yarın tam olarak 7.haftaya giriyorum,5.hafta ve 6.haftada daha çoktu mide bulantım şu ara pek yok .Benimde öyleydi karnım baya şişmişti bende artık bebekten ötürü büyüdü zannetmiştim. Ama istifra ede ede bitti gitti dümdüz oldu açlıktan dkdjdjd
Kaçıncı haftadasın? Mide bulantısının azalması laızm zaten artık ama benmki 10. Haftayla çok arttı ilginç şekilde
Konudan bağımsız soru sorucam size özel değilse eşinizde varikosel mi vardı benim eşimde var ve bu çarşamba transfer olucam ama korkuyorum tutmicak diyeBizim senle bu son hamileliğimiz benzer durumlarda oldu. Eşimizden sağlıklı spermi yakaladıysak bu bebolar bizimdir djdjjd ki zaten sorun olsaydı simdiye kadar cıkardı ortaya
Evet çok şükürOyyyy maşallah ona ya çok güzel bi abla olacak yaş farkı çok ideal
Ya evet 10. Haftada kasık ağrıları artıyormuş ama bende henüz bisey yok belim ağrıyor sadece. Ama mide beni mahvetti bak gerçekten zorladı yani artıkAksam eve geldigimden beri yatiyorum bulanti sagolsunprilama ragmen mahvetti son bir saatte. Dun aksamdan beri de kasik agrim dinmedi hic allahim ciddi ciddi agriyor yani cocugum yine buyume atagi yasatiyor kesin annesine diyorum sjdjdj
O süreçlerde benim de çok zorlayıcı değildi. 9-10 haftalar şiddetli bulantı başladıBen yarın tam olarak 7.haftaya giriyorum,5.hafta ve 6.haftada daha çoktu mide bulantım şu ara pek yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?