9+6 170Sizde kalp atışı en son kaçtı ya arkadaşlar
Dediğiniz gbi özel bölümlere hocalar bakıyorBen riskli gebelik grubundayım diye işi şansa bırakmazlar diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabii ki. Dediğiniz gibi her an hocaya denk gelmek zordur.
Dediğiniz gbi özel bölümlere hocalar bakıyorBen riskli gebelik grubundayım diye işi şansa bırakmazlar diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabii ki. Dediğiniz gibi her an hocaya denk gelmek zordur.
Devlet özel kaç kere muayeneye gittim ve sayıyı sordm bana söylemediler ya gayet sağlıklı dediler sadece bnde çok merak ediyorum sayısını9+6 170
Evet bazı doktorlar sayı söylemiyor sorun olmadığı süreceDediğiniz gbi özel bölümlere hocalar bakıyor
Devlet özel kaç kere muayeneye gittim ve sayıyı sordm bana söylemediler ya gayet sağlıklı dediler sadece bnde çok merak ediyorum sayısını
Gözlerim seni de aramadı değilTam bende geliyodum
Artık günlerimizi huzurlu geçirmek zorundayız delirdk zaten 4 haftalıktan beri
Artık korkularımızın esiri olmucaz keyfimize bakcaz yetoGözlerim seni de aramadı değil
İnşallah kuzum inşallahArtık korkularımızın esiri olmucaz keyfimize bakcaz yetohiçbirimizin fetal sonucundan bi sıkıntı cıkmayacak Allahın izniyle gül gibi büyüyor bebecikleriöiz
O iş bendeeeeetek bildiğim bebek markası sus sus çaktırmabol bol linklenmeye ihtiyacım olacak zaten
ben 2 prilama rağmen bugün de ağlaya ağlaya kustum en çok benimkinin kız olması lazımbak benimki erkek cikarsa literature gecicem bulanti cinsiyet iliskini komple cope attiracak o teori benden gelecek
Ben de iki prilama rağmen öğür öğür bir hal oldumben 2 prilama rağmen bugün de ağlaya ağlaya kustum en çok benimkinin kız olması lazım
Yaa kiyamamben 2 prilama rağmen bugün de ağlaya ağlaya kustum en çok benimkinin kız olması lazım
Seninki carpi5 kiz filanBen hastanede bile yattım o zaman benim ki de kız mı hahahshsh
Bende bu 3 test de kız çıktı ama hiç midem bulanmadı ne dersiniz bende de kız olur muKan değişimine göre kız
Çin takvimine göre erkek
Yüzük testi erkek
Daha başka test var mı onu da yapimm gönderin ahahhhs
Arkadaşım 4 kız kardeşler annesinin bir kere bile midesi bulanmamışBende bu 3 test de kız çıktı ama hiç midem bulanmadı ne dersiniz bende de kız olur mu
Süt bana çok iyi geliyor canım eğer tiksinmediysen tabi.. yada yoğurt da olabilirkızlar bugün midem yanmaya başladı normal mine iyi gelir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?