Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Aaa harikaymis sampuanini da alayim hemen🤣🌸 yok vallahi cocuk yetiskin ayrimi olmayan dus jeli dumduz. Sirf iste icerigi temiz diye onu bulup siparis ettim bir de weleda onerdiler ama onun dus jelini bulamadim online satis platformlarinda🤦🏽‍♀️ senin kizinin sampuani hangisi bizle de paylasana canim saclari uzatalim hazir gebeyken 😍
Yorumlarına da bakarsın hem organik hem çok güzel saç uzatıyor 😍

Eklentiler

• IMG_3773.webp
    IMG_3773.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 31
Arada kıskançlıklar yapsa da küçük anne olur merak etme zamanla alısacak elbet yeni düzene😂. Biliyor mu hamile olduğunu
Evet biliyo 🥰 göbek öpmeler herkese kardeşim olcak demeler baya heyecanlı daha şimdiden ne zaman doğcak demeye başladı aslında söylemicektm yavaştan göbeğim çıkmaya başladığında söylicektm ultrason kağıdından anladı ben şok oldum😂 geçen sene kuzeni dünyaya geldi ordan hatırlıyomş ultrason kağıtlarını çocuklardan hiçbişi kaçmıyo ya çok fenalarrr

Bana doktorum elenatal 2 verdi gıda takviyesi kullanan var mı aranızda folik asiti bıraktım buna başladım.folik asitin fazla kullanımı çocuklarda hiperaktivite yapıyor dedi doktorum bu kadarı yeterli dedi sizler ne kullanıyorsunuz
Ben 9. Haftadayım elenatal 1 kullanıyorum en başından beri

Benmde birden karnım şişiverdi giyecek hiçbişi bulamıyorm dha 7. Haftadan hamile pantolonlarına mı geçsem diye düşünmeye başladm
Bende öyleyim midemde ağIma kadar şişim çok su içersem az bile yesem yediklerim ağzıma geliyor ve tuvalete 6 gündür çıkmadım 🤦‍♀️

Bende öyleyim midemde ağIma kadar şişim çok su içersem az bile yesem yediklerim ağzıma geliyor ve tuvalete 6 gündür çıkmadım 🤦‍♀️
Ben normalde de 2 güne bir çıkarım tuvalete yine 2 güne bi çıkıyorm ama senin baya kabızlık olmuş ya çok geçmiş olsun

Kızlar progestan geri akma yapar demişti doktor ama benim en son lekelenmem çarşamba oldu ve o günden beri baya krem şeklinde geri akıyo acaba vücudumun artk ihtiyacı yok mu da geri akıyo ya 🙄

kızlar kafam çok karıştı yüz için nemlendirici ve temizleme jeli ne kullanabiliriz doğal🫶🏻 biodermadan tam emin olamadım önerileriniz neler cildim kuru🩷

Kızlar progestan geri akma yapar demişti doktor ama benim en son lekelenmem çarşamba oldu ve o günden beri baya krem şeklinde geri akıyo acaba vücudumun artk ihtiyacı yok mu da geri akıyo ya 🙄
Benim kullandıktan sonra hep geri akıyor 🤔

kızlar kafam çok karıştı yüz için nemlendirici ve temizleme jeli ne kullanabiliriz doğal🫶🏻 biodermadan tam emin olamadım önerileriniz neler cildim kuru🩷
Temizleme jelini değiştirmeye gerek yok bence gün içinde bir kere iki üç dk yüzünü köpükleyip yıkıyorsun emilim gerçekleşmiyordur o sürede yani inşallah ben öyle düşünerek değişmedim 😅

Siveno(roll on ve deterjanı var) , isana, alterra, otacı gibi markalar temiz içerikli ben otacı kullanıyorum temizleyici, nemlendirici arkonun pirinç özlü serisi var vegan ve paraben sls vs içermiyor. Güneş kremi olarak da soltis diye bi markanın %100 mineralli güneş kremini aldım.
Hepsine bakacağım çok teşekkür ederim. Biraz araştırdım ben de diğer arkadaşlar faydalanmak ister belki yazayım.
Bade natural
Siveno
Loccitane
Ecowell
Ersağ
Badger
Weleda
Krijen

Chatgpt ye sordum hamilelere uygun önerileri

1. Whamisa Organic Flowers Cleansing Gel
  2. Caudalie Vinoclean Gentle Cleansing Almond Milk
  3. Siveno Doğal Yüz Temizleme Jeli
  4. Simple Refreshing Facial Wash Gel
  5. Krijen Cilt Temizleme Jeli

İşte hamilelere uygun yüz nemlendiricisi önerileri:

1. Momwell Organik Nemlendirici Krem
  2. Weleda Argan Yağlı Yüz Kremi
  3. Avene Hydrance Optimale Yüz Kremi
  4. Burt’s Bees Intense Hydration Night Cream
  5. Kiehl’s Ultra Facial Cream

Bu ürünler doğal içeriklere sahip olup, hamilelik sırasında güvenle kullanılabilir. Yine de yeni bir ürün kullanmadan önce cilt testinizi yapmanızda fayda var.

Benmde birden karnım şişiverdi giyecek hiçbişi bulamıyorm dha 7. Haftadan hamile pantolonlarına mı geçsem diye düşünmeye başladm
Aynısını düşünüyorum hiçbir pantolon şişlikten kapanmıyor elbise giysem aslında bebek olmayan bir şişlik var 😅

Back
X