Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Yıkanma bacım bana hamilelikle bi güncelleme geldi duş almaktan nefret ediyorum😂
Ki normalde benim hayatım boyunca duş almadan uyuduğum gün sayısı çok azdır dkdjdkjdjdjdjd
İçimden gelmiyor şimdi üşeniyorum ve yoruluyorum hahaha
Kiz bu yikaninca lekelenme isini simdi nereden cikardiniz lutfen tesaduf oyle oldu diyin🤣transferin ertesi gunu yikandim kosarak ben daha, millet bi hafta yatmisti girmemisti dusa🤣🤣 10 haftadan sonra ondan da korkmayayim simdi ahdjfjfjf

Evet isim olayına ben de çok inanıyorum isim analizi yapanlar var instagramda geçen kocama dedim öyle mi karar versek onlar dolandırıcı diyor djjdkd ama isim karakteri etkiliyor kesinlikle. Lina mila lila falan mı fjdjks mesela bu sene 1.sınuflarda her sınıfta 4-5 tane asel var hdjdjs bundan 7 sene önce asel senesiymiş gökten binlerce asel yağmış 🤣
Ben de öğretmenim ve bol bol Derin, Ayaz, Zeynep var benim girdiklerimde 😂😂 kendim için düşündüğüm isimler henüz denk gelmedi 😂

Merhaba. Ne zamandır lekekenmeniz var acaba. Bende de var hamile olduğumu öğrenmeden önce leke başladı doktor da pek umursamadı ilaç verdi ama progestan değil daha kese de görünmedi.
Ben de 9.haftada başladı canım ama kanama alanı yok anlayamadığımız bir şekilde ara ara leke geliyor doktorum o sebeple yatmamı istedi

Kiz bu yikaninca lekelenme isini simdi nereden cikardiniz lutfen tesaduf oyle oldu diyin🤣transferin ertesi gunu yikandim kosarak ben daha, millet bi hafta yatmisti girmemisti dusa🤣🤣 10 haftadan sonra ondan da korkmayayim simdi ahdjfjfjf
Aşkım ben lekeden değil ya çok şükür leke hiç olmadı ama duş alırken ayakta durmak, keselenmek, sonra ayı postu gibi saçlarımı kurutmak aman ya öffff. Çok zor😂 mecburiyetten yıkanıyorum yani iş olmasa evde olsam zorlamazdım kendimi hiç dkdbdjdjjd
Aşırı halsizim😂😂

Ya ben de transferden sonraki gün hemen duş aldım onda bi sıkıntı yok ama benim şuan mevcutta lekelenmem olduğu için duş alınca da geliyor yani onu demek istedim ben 😊😊

Aşkım ben lekeden değil ya çok şükür leke hiç olmadı ama duş alırken ayakta durmak, keselenmek, sonra ayı postu gibi saçlarımı kurutmak aman ya öffff. Çok zor😂 mecburiyetten yıkanıyorum yani iş olmasa evde olsam zorlamazdım kendimi hiç dkdbdjdjjd
Aşırı halsizim😂😂
Benim bel tutulmam duştan sonra üşüttüğüm için (işte bu da ana olacak:)) olduğundan mütevellit gayri ihtiyari bir korku oluştu. Binaenaleyh… shdjs

Bugünü o kadar boş geçirdim ki enerji bile yakamadım oturduğun yerden kilo aldım kesin. Hamileyim diye uykuma laf söyleyebilen de yok mis :(

Benim bel tutulmam duştan sonra üşüttüğüm için (işte bu da ana olacak:)) olduğundan mütevellit gayri ihtiyari bir korku oluştu. Binaenaleyh… shdjs
Valla ben hayatımda böyle sudan nefret ettiğimi hatırlamıyorum djdbkdjdjd normalde su kuşu gibiydim. Bu bebeler bizi duştan da soğuttu😂😂

Ben de öğretmenim ve bol bol Derin, Ayaz, Zeynep var benim girdiklerimde 😂😂 kendim için düşündüğüm isimler henüz denk gelmedi 😂
Benim oğlum olursa kesin Kıvanç 😂 15 yaşımda karar verdim buna. Kız olursa babası koysun serbest 😂 antin kuntin olmadığı sürece. Evladıma yavru kedi ismi de koydurmam yani

Bizim doktor fetalden hiç bahsetmeyip direkt ikili test yapcaz dedi, biz fetal istedik onu da yaptırırsınız dedi anlamadım ben ya gidince netleştiririz
Canım sen fetal dna için kaçıncı hafta gideceksin? Beni bugün doktorum 12.haftada çağırdı fetal ve diğer testleri konuşcaz dedi ama daha erken yapan arkadaşlar var sanırım kafam karıştı 12.hafta geç mi kalmış oluyoruz?

Canım sen fetal dna için kaçıncı hafta gideceksin? Beni bugün doktorum 12.haftada çağırdı fetal ve diğer testleri konuşcaz dedi ama daha erken yapan arkadaşlar var sanırım kafam karıştı 12.hafta geç mi kalmış oluyoruz?
Yok canım doktorum en güvenilir bulduğu dönem için 12 hafta dedi. Hem kritik zamanları da atlatmış oluyoruz, usg muayenemiz yapılsın sonra aynı gün kan veririz gidip. Ben 12 haftaya çok okeyim, hatta 12-19 arası benim için güvenli dedi doktorum

Yıkanma bacım bana hamilelikle bi güncelleme geldi duş almaktan nefret ediyorum😂
Ki normalde benim hayatım boyunca duş almadan uyuduğum gün sayısı çok azdır dkdjdkjdjdjdjd
İçimden gelmiyor şimdi üşeniyorum ve yoruluyorum hahaha
Bu durum beni üzüyor valla ama bir süre böyle yapacak bişey yok 🤷‍♀️

Yok canım doktorum en güvenilir bulduğu dönem için 12 hafta dedi. Hem kritik zamanları da atlatmış oluyoruz, usg muayenemiz yapılsın sonra aynı gün kan veririz gidip. Ben 12 haftaya çok okeyim, hatta 12-19 arası benim için güvenli dedi doktorum
Dimi ben de o şekilde biliyorum ama burada yazıları okuyunca kafam karıştı. Tamamdır doktorumu dinleyip 12.hafta gideyim ben de o zaman 🌸

Back
X