Arkadaslar soyadi mecbur bu adamlardan geliyor, biraksinlar da adini biz koyalim totomuz ayrildi simdiden buyutucez icimizde diyeBen daha dün akşam isim konusunda ciddi bir konuşma yaptımne isim söylesem bir kulp buluyor yok onlar yaramaz olur yok onlar böyle olur eşim öğretmen olduğu için çocuk isimleri konusunda hassaslaşmış sanırım dedim ki ben bu konuda yorumu kapatıyorum çünkü bu mücadelede kendimi şeyit onbaşı gibi hissediyorum ne badereler atlattım mutlu sona gelmişim bu zafer narasını kimseye yaretmem dedim en azından beraber beğensek diyor dedim tabii ortak karar veririz ayar şart arkadaşlar
Canım benım başın sagolsun, benımde babam çok agır hastaBenimde babamın adı ama babamı gectigimiz ağustos ayında kaybettim. Bu sekilde seslenmek nasil olur bilemiyorum. Eşimde bi abisine söz vermiş o abiyi de ben pek sevmiyorum. Yani o abi diye de istemiyo olabilirim.
Ben de öğretmenim, mesleki deformasyon sanırım bazen çok güzel isimler duyuyorum direkt o isimde öğrenci canlanıyor gözümde ve soğuyorumBen daha dün akşam isim konusunda ciddi bir konuşma yaptımne isim söylesem bir kulp buluyor yok onlar yaramaz olur yok onlar böyle olur eşim öğretmen olduğu için çocuk isimleri konusunda hassaslaşmış sanırım dedim ki ben bu konuda yorumu kapatıyorum çünkü bu mücadelede kendimi şeyit onbaşı gibi hissediyorum ne badereler atlattım mutlu sona gelmişim bu zafer narasını kimseye yaretmem dedim en azından beraber beğensek diyor dedim tabii ortak karar veririz ayar şart arkadaşlar
Ya bence cok haklisin insanin adiyla yasadigina cok inanirim benBen de öğretmenim, mesleki deformasyon sanırım bazen çok güzel isimler duyuyorum direkt o isimde öğrenci canlanıyor gözümde ve soğuyorumtembeli ayrı, yaramazı ayrı, gevezesi ayrı hep en kötüsü canlanıyor gözümde
Erkek olursa da Simon:))bu kadar heveslerden sonra bana erko bebek şoku gelir mi
Evet isim olayına ben de çok inanıyorum isim analizi yapanlar var instagramda geçen kocama dedim öyle mi karar versek onlar dolandırıcı diyor djjdkd ama isim karakteri etkiliyor kesinlikle. Lina mila lila falan mı fjdjks mesela bu sene 1.sınuflarda her sınıfta 4-5 tane asel var hdjdjs bundan 7 sene önce asel senesiymiş gökten binlerce asel yağmışYa bence cok haklisin insanin adiyla yasadigina cok inanirim benbenim babamin adi tayfun mesela, esti mi kasirga kopar evde evlerden irak. Hic anlamam neden bora tayfun gibi hava felaketi ismi konur mesela sonra bir kuzenime rahmetli dedemin adi verildi, allah uzun omurler versin fakat ailesinin tum sikayet ettigi huylar rahmetli dedem bunlari bile bile koymak istemiyorum acikcasi ben de sirf fonetik olarak hos veya populer diye. Bir de zorlama isim hic sevmem sonradan fittir fittir turetilen. Zaten rahmetli olan buyugun adini da koymayin diyenler var mesela pozitif bir sey degilmis pek
Merhaba. Ne zamandır lekekenmeniz var acaba. Bende de var hamile olduğumu öğrenmeden önce leke başladı doktor da pek umursamadı ilaç verdi ama progestan değil daha kese de görünmedi.Valla dün doktoruma yazdım neden kesilmiyor bu lekeler diye adam kibarca sabredeceksin dedihaftaya cumaya randevumu aldım saat 10.da o zamana kadar yatıcam kalkmayacağım yatarak çalışıcam artık yapacak bişey yok. Lekelenmelerin olacak biliyorsun istirahate devam edeceksin dedi çünkü yani hastaneye gelmene gerek yok panikte olma artık kurban olduğum der gibi haykırıyor sanki mesajında adam her gittiğimde yada aradığımda bana psikolojik destek veriyor resmen
Tam olarak saydiklarin kasinti yapiyor bendeEvet isim olayına ben de çok inanıyorum isim analizi yapanlar var instagramda geçen kocama dedim öyle mi karar versek onlar dolandırıcı diyor djjdkd ama isim karakteri etkiliyor kesinlikle. Lina mila lila falan mı fjdjks mesela bu sene 1.sınuflarda her sınıfta 4-5 tane asel var hdjdjs bundan 7 sene önce asel senesiymiş gökten binlerce asel yağmış
Canım başın sağolsun. Ben de geçen sene kaybettim çok da travmatik bir şekilde. Vefatının ardından hep kendim koymak istiyordum ama şimdi sanki hüznü çağrıştıracak gibi geliyor başka isimler düşünüyorum, daha atlamadım çünkü.Benimde babamın adı ama babamı gectigimiz ağustos ayında kaybettim. Bu sekilde seslenmek nasil olur bilemiyorum. Eşimde bi abisine söz vermiş o abiyi de ben pek sevmiyorum. Yani o abi diye de istemiyo olabilirim.
valla koyacak varsa alınmasın ama bana da çok zorlama geliyor sırf moda diye öyle abidik gubidik isimler türedi kiTam olarak saydiklarin kasinti yapiyor bendebazilarinin yemin ederim anlami bile yok yahu bir arkadasim koydu mesela bir isim bunlar turevi, anlami ne diyorum kirmizi ala calan renk diyor eeee ne bu simdi ajdjjffj
hahahaha ay biz ne dedigimizi biliyor muyuz ki canim hormonlardan - diyip yirtariz bir sekilde caktirmavalla koyacak varsa alınmasın ama bana da çok zorlama geliyor sırf moda diye öyle abidik gubidik isimler türedi kibu cümleyi kurup da o şekilde bi isim koymak da tam benden beklenen hareket bu arada fjjdkd
Almila kesinnTam olarak saydiklarin kasinti yapiyor bendebazilarinin yemin ederim anlami bile yok yahu bir arkadasim koydu mesela bir isim bunlar turevi, anlami ne diyorum kirmizi ala calan renk diyor eeee ne bu simdi ajdjjffj
Ben de aynı şekilde Aleyna ismine bile alışamadım daha :) Benim bulduğum bazı isimler de mitolojik karakter falan çıkıyor anneme anlamını söylesem tefe koyar diyorumTam olarak saydiklarin kasinti yapiyor bendebazilarinin yemin ederim anlami bile yok yahu bir arkadasim koydu mesela bir isim bunlar turevi, anlami ne diyorum kirmizi ala calan renk diyor eeee ne bu simdi ajdjjffj
Degil ama o dolaylar gibiAlmila kesinn
Yıkanma bacım bana hamilelikle bi güncelleme geldi duş almaktan nefret ediyorumÇok yanlış anlaşmışım ama sen zaten doğruyu söylemişsindıştan sonra hep lekeleniyorum inan duşa girmekten korkar oldum
Ya mesela bir de ben kapali/acik e soylemine cok tutulan biriyimdir, kalkip cem kiyarim CEEEEAAAGM derler sinirimden kudururumBen de aynı şekilde Aleyna ismine bile alışamadım daha :) Benim bulduğum bazı isimler de mitolojik karakter falan çıkıyor anneme anlamını söylesem tefe koyar diyorumAma güzel hiç seçemem sanıyordum geliyo yavaş yavaş:))
Benim arkadaşlarım doğrucu davut gibi söylüyor fikrini hemen. Hele bi öğretmen var öğrencilerinden karakter analiziyle aydınlatıyor:))Degil ama o dolaylar gibiyazmiyim simdi arkadas da buralarda takiliyordur filan korun tasi gibi denk geliriz papaz olmayalim yazik cunku koyacagi zaman cok heyecanla soyledi bulduk isim filan diye, haddime olmadigi icin aaa harika super dedim ne diyim
Ben kimseye sormam acikcasi nasil diyeBenim arkadaşlarım doğrucu davut gibi söylüyor fikrini hemen. Hele bi öğretmen var öğrencilerinden karakter analiziyle aydınlatıyor:))
Hele elin tiki kızı falan söyler ahahahYa mesela bir de ben kapali/acik e soylemine cok tutulan biriyimdir, kalkip cem kiyarim CEEEEAAAGM derler sinirimden kudururumo toplara girmeyecek standartlikta isimler seciyoruz o yuzden ajdjdjjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?