Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ayyy bende uzun bir süre sosyal medyaya koymayı düşünmüyorum, takipçi sayım biraz fazla , zaten reel hayatta 4. Haftada bizle birlikte yedi düvel duydu o süreci sessiz sakin yönetemedik. Hiç değilse sosyal medyada karnım belli olana kadar paylaşmıyım dedim

Çilek ben senden öndeyim ya ben 12 olmuş muyumdur 8 Nisan da 10+4 tü ama önde gidiyor hep

benim takipçim çok değil ama bir yakınımız bebeğini kaybetmişti üzmek veya hatırlatmak istemiyorum ben de kayıp yaşadım daha önce çok hassasım

Ben dün gece içtim valla grip oldum başım boğazım çok kötüydü
Iyi yapmissin canim o grip baska turlu gecmez ki zaten ben hormon kaynakli bas agrisinda icmek simariklik mi olur diye dusunup icmedim hani bugune dek cok gecmis olsun bu arada

kızlar bu arada anneler günü benim doğum günüme denk geliyo şimdiden aklıma gelince ağlıyorum ya ben de anneler gününde doğmuşum hastanede gül dağıtmışlar hatta o gün doğum yapan annelere her gün bir doz ağlama partisi

Ay kocam inş anneler gününü unutmaz değişik bi şeyler yapar (bi erkekten ne büyük beklenti) yaptığı o kadar yemek boşa gider yoksa

Ay ben de korkuyorum ya. Diyetisyen için de çok kolay müşteriyim. Bulantı var mı yok, yemediğin yiyecek var mı yok, alerji yok, en basit listelerle oyalanabilecek bir
Bende de su bulanti ve tiksinmeler bi biteydi dus alirken agzima suyun tadi gelince oguruyorum bambaska bi seviye akdkdkdjd

Kızlar hamilelikte hangi şampuan kozmetik cilt bakımı vs ürünlerini kullanıyorsunuz acaba? Her şey çok kimyasal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…