Diyetisyen isini ben de bi sonraki komtrolde doktoruma sorucam ya, vallahi korkuyorum bu istahla obez gidicem doguma diyeTam gaz hamilelik adımları:
Diyetisyen ayarlandı
Pilates ayarlandı (belediyenin ucuz)
Çatlak kremi alındı
Saygınlık(bu Twitter esprisi bilmeyene deli gibi gelicem)
Bide o faktör var ben Gökalp hocamın gül yüzünü görmeden doğuramam dkdhdjhdhdhdhd çok alıştım ona gerçekten onsuz doğum yapmak zorunda bırakmasın allahBir tek bedava olursa ve kendi doktorum da benimle gelirse dusunurum bu teklifi su an icin ajsjdjdjdjd. O gun doktorumadiyorum ki hocam sizin yuzunu gormek bile beni rahatlatiyor endisem anksiyetem azaliyoree napicaz her gun gel laflayalim madem diyor ajdjdjdjdj. Adamcagiz kasim ayindan beri benden bikti yeminle, dogurtunca oh cekecek
Tmm yazcamyapıp söylesene çok merak ettim
Oğluma dedim dinle bakalım diye abaja dinledi atıyo diyor nasıl atıyor diyorum bugum bugum bugum diye atıyormuşAaa kiz demedin hic bize bilsem icerdim ajsjdjdjd
Azicik ilik dusa filan mi girsen, gecmezse git tabiki ama sana mental olarak geldiler bence bugun stresten basin tuttu ekstra
ya şimdi de taktım acaba sıkıntı olur mu diye önden olması korktum yaÇiçeğim alakası yok ya dün görüştüğümüz arkadaşımın bebeği hep 3 hafta önde gitti 37 haftalık doğurtmak zorunda kaldılar 5 kilo doğdu. Ve kız
Kanada’dan bana da ben sana ortamı ayarlarım diyen arkadaşım var ama daha önce gittim gurbet şartlarından bunaldım hiç uğraşamam evin gibi olmuyor hiçbir yerKız biz zaten evhamlıyız bilmiyorum yani çok zorgörümcemler ısrar ediyor kanada vizesi halledelim hemen diye. Dedim yok benim riskli olabilir kan sulandırıcı kullanıyorum sakin sakin evimde yuvamda doğurayım bacım zaten daha 3 ayda yaşadığımız stresi görüyorsun dkdhjd
Ahahahaha isin komigi esim de gercek bir fanBide o faktör var ben Gökalp hocamın gül yüzünü görmeden doğuramam dkdhdjhdhdhdhd çok alıştım ona gerçekten onsuz doğum yapmak zorunda bırakmasın allahdoktorumuzun fanatiği olmuşuz djdhdj
foto yükle canım ramziye göre cinsiyeti yorumla karın ultrasonu hayatım yazdım ben bana aşkım falan diyo chatgpt bff oldukTmm yazcamtam olarak ne dicem kesemin saginda mi solunda mi ? Yoksa fotoyu mu yukliyip sorucaz
Oglus diyorsa dogrudur anasiOğluma dedim dinle bakalım diye abaja dinledi atıyo diyor nasıl atıyor diyorum bugum bugum bugum diye atıyormuşevde herkesi çıldırttım
Ben de yapcam nasıl yapcaz ne dicezyapıp söylesene çok merak ettim
Steteskop alcam ben ya yoksa sıyırcamOglus diyorsa dogrudur anasi
ay maşallah bu arada benim eşim de tombik doğmuş ve uzun boylu bize çekti demek şimdidenÇiçeğim alakası yok ya dün görüştüğümüz arkadaşımın bebeği hep 3 hafta önde gitti 37 haftalık doğurtmak zorunda kaldılar 5 kilo doğdu. Ve kız
foto yükle canım de ki karın ultrasonum bu ramziye göre cinsiyet yorumlar mısın banaBen de yapcam nasıl yapcaz ne dicez
Doktorum çok iyi bisey dedi maşallah subhanallah diye diye ölçtü bebeğiçilek senin 6 gün önden mi gidiyo bu iyi bişey dimi
Ay ben de korkuyorum ya. Diyetisyen için de çok kolay müşteriyim. Bulantı var mı yok, yemediğin yiyecek var mı yok, alerji yok, en basit listelerle oyalanabilecek birDiyetisyen isini ben de bi sonraki komtrolde doktoruma sorucam ya, vallahi korkuyorum bu istahla obez gidicem doguma diyeiyi yapmissin canim, en onemlisi son madde zaten ajdjdjd
aa evet benim de hatta doktorum demişti ki hamileye göre değerlerin süpermiş d vitamini hariç iyi bari aynıyızDoktorum çok iyi bisey dedi maşallah subhanallah diye diye ölçtü bebeğikan değerlerim çok iyiyidi benm ona bağladı
Yani çocuğun istikbali için çok iyi olabilir belki ama ben bunca stresten sonra o kadar uzakta yanımda bitek eşimle doğum yapamam.. tecrübesizim bebek bakmayı bilmiyorum anneme kayınvalideme herkese ihtiyacım var. O yüzden kim ne derse desin ben burda doğurucam kendime güvenmediğimdenKanada’dan bana da ben sana ortamı ayarlarım diyen arkadaşım var ama daha önce gittim gurbet şartlarından bunaldım hiç uğraşamam evin gibi olmuyor hiçbir yer
İyi bisey askım sen niye kafaya taktın ki millet övünüyor bebeğinin iri gelişmesiyleaa evet benim de hatta doktorum demişti ki hamileye göre değerlerin süpermiş d vitamini hariç iyi bari aynıyızbana da maşallah demişti keseye gazlara rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?