chatgpt bana böyle dedi ona güvenmek istiyorumBenim cildim berbathani insanlar teselli icin yok bisey yuzunde filan derler ya boyle durumlarda, dün babam anneme diyor ki yazik ya kiz ne hale geldi yuzuk testi filan da kiz cikti hep, goren herkes de kiz bu diyor yuzumden annen misali fetaldna bakip ama bizimki bi anda pipisini gosterip hepimizi ters kose yapabilir jdfjjffkf
Kız biz zaten evhamlıyız bilmiyorum yani çok zorAhahaha inan hic gozum yok benim de, sabah esim diyor ki suyun gelse buradan doktora yetisemeyiz napicazevle doktor arasi 30 km ama istanbul trafiginde kopru gectigimi dusunursek en iyimser 1 saat demek bu ajdjdjdj. Dedim sezaryen dogururum sen uzulme
Valla çok şiddetli tuttu bugün hiç bu kadar dehşet ağrımamıştıBaş ağrısı yeter belirti olarak
Karnın sağında solunda olduğunu nasıl anlıyoruz ya ultrason yansıma olarak gösteriyor yani sağdaysa solda soldaysa sağdachatgpt bana böyle dedi ona güvenmek istiyorum
Ben hamile kaldığımdan beri kız hissediyorum ama cildim hiç kötüleşmedi aksine her gören güzelleştin diyor doktor da geçen ultrason kıza benzetti ama hayırlısıAz önce Kağan Kocatepe’nin videosunu izledim diyor ki kız bebek ostrojen salgıladığı için tam tersi kızda güzelleşir anne diyor hurafeleri bilimsel yıktıben de erkek hissediyorum ama cildim güzelleşti kız mı acaba
Valla ayıptır söylemesi kapının önünde pişi dağıtıyolar koktu canım çekti Alpereni gönderdim valla bıktım bu bebekten diyor ahajajaKızlar kefir yoğurt bi şeyler yeyin, ceviz fındık badem hangisi varsa ara öğün yapın evhamları kovun
Geçmiş olsun canım, bu haftalar tam baş ağrısı haftaları galiba. Yürüyüş açık hava iyi gelir mi acabaValla çok şiddetli tuttu bugün hiç bu kadar dehşet ağrımamıştı
Neyse benim dogurganlik muallak biraz zaten hali hazirdaEvet çünkü kadın doğurganlığına zarar vermeyen tek ağrı kesici o
Eve yeni girdim kuzum bence beni açık hava çarptı günlerdir evde yatıyorum dana gibiGeçmiş olsun canım, bu haftalar tam baş ağrısı haftaları galiba. Yürüyüş açık hava iyi gelir mi acaba
Ay dur ben de hemen kendiminkine sorayim bu ramziyi de bu sitede ogrendim bak yapmamisim hicchatgpt bana böyle dedi ona güvenmek istiyorum
İçmez olur muyum benim ara ara baş ağrım oluyordu ama bugün çok kötü ağrım var belki acile bile gidebilirim içim de rahat değilNeyse benim dogurganlik muallak biraz zaten hali hazirdacok sey etmiyim ben siz konusun ajdjdjdjcj
Hic parol ictiniz mi ya hamile kaldiginizdan beri, bazen yutasim geliyor yalan yok
Rahatla artııııık doktor kontrolün yakın zamanda oldu hersey yolundaEve geldim baş ağrım çok bugün göğüs hassasiyetim de azaldı benim periler geldi
Bir tek bedava olursa ve kendi doktorum da benimle gelirse dusunurum bu teklifi su an icin ajsjdjdjdjd. O gun doktorumadiyorum ki hocam sizin yuzunu gormek bile beni rahatlatiyor endisem anksiyetem azaliyorKız biz zaten evhamlıyız bilmiyorum yani çok zorgörümcemler ısrar ediyor kanada vizesi halledelim hemen diye. Dedim yok benim riskli olabilir kan sulandırıcı kullanıyorum sakin sakin evimde yuvamda doğurayım bacım zaten daha 3 ayda yaşadığımız stresi görüyorsun dkdhjd
Aaa kiz demedin hic bize bilsem icerdim ajsjdjdjdİçmez olur muyum benim ara ara baş ağrım oluyordu ama bugün çok kötü ağrım var belki acile bile gidebilirim içim de rahat değil
Çiçeğim alakası yok ya dün görüştüğümüz arkadaşımın bebeği hep 3 hafta önde gitti 37 haftalık doğurtmak zorunda kaldılar 5 kilo doğdu. Ve kızbenim de bugün 5 gün önde çıktı şok oldum çünkü tost dışında bişey yiyemedim on gündür anneme söyledim hemen erkek yazdı gözleriyle fetal dna yaptı kadın banaben kız hissediyorum ama cildim de çok güzel bi yandan diğer hurafeler de kız gösteriyodu
Benim cildim berbathani insanlar teselli icin yok bisey yuzunde filan derler ya boyle durumlarda, dün babam anneme diyor ki yazik ya kiz ne hale geldi yuzuk testi filan da kiz cikti hep, goren herkes de kiz bu diyor yuzumden annen misali fetaldna bakip ama bizimki bi anda pipisini gosterip hepimizi ters kose yapabilir
çilek senin 6 gün önden mi gidiyo bu iyi bişey dimiKız biz zaten evhamlıyız bilmiyorum yani çok zorgörümcemler ısrar ediyor kanada vizesi halledelim hemen diye. Dedim yok benim riskli olabilir kan sulandırıcı kullanıyorum sakin sakin evimde yuvamda doğurayım bacım zaten daha 3 ayda yaşadığımız stresi görüyorsun dkdhjd
yapıp söylesene çok merak ettimAy dur ben de hemen kendiminkine sorayim bu ramziyi de bu sitede ogrendim bak yapmamisim hic
Desene sana da kiz geliyor ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?