Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Benim kapandı canım üzülme dinlenince geçiyor ben biraz abartıp hiç yerimden kalkmadım tabi korkup😂
Ayy Allah razı olsun im biraz olsun rahatladı 🥹 minnacık falan dedi de ne bileyim ultrasonda öyle mini minnacık görünmedi gözüme çok korktum ben de
Peki ne kadar sürede kapandı? İki kontrol arasında ne kadar beklediniz
Bana şimdi kanama alanı dedi ya her gün gidesim var 🥹

kızlar prilam aç mı tok mu içiyosunuz bi de yan etkileri neler😔 bulantıdan yerimden kalkamıyorum yarın doktoruma yazdırmak istiyorum bundan çok kötüyüm her gece kusuyorum😔
Tok iciyorum eczaci mumkunse tok alin, baktiniz cok kotu kalktiniz ac da iceilirsiniz demisti. Cok uyku yapiyor bende baska yan etkisi yok ☺️

kızlar prilam aç mı tok mu içiyosunuz bi de yan etkileri neler😔 bulantıdan yerimden kalkamıyorum yarın doktoruma yazdırmak istiyorum bundan çok kötüyüm her gece kusuyorum😔
Ben gece yatmadan içiyorum açlığa tokluğa bakmadan biraz hafifletiyor bulantımı en azından zorla da olsa yiyebiliyorum

Bende bir kaç gündür çok fenayım, sürekli geçmeyen bir bulantım var ben kusamıyorum gece uyuyamadım bile bazen bulantıyla uyanıyorum o derece ama kusma felan yok kuru bulantı. Yemekte yapamıyorum kokuya karşı çok hassaslaştım kızımda hiç böyle olmamıştım

Seninki herkesi bir arada görünce bütün hünerleri sergilemiş :D
Usg görüntüsü nasıl benimkine benziyor mu
Cocikim bu kadar geldiler madem diyip anneanne dedeye sov yapti 🤣🤣 ekranda ayni seninki gibi izledik herseyi asiri belirgindi diyorum ya o yuzden cok sok olduk hepimiz👻🩷 ama cikti cok patlamis beyaz beyaz siluet gibi yavrum sjdjfjf. Bi sonrakine cihazinin daha iyi oldugu klinigine gidicem artik iyice de bugudugu icin guzel cikti alirim 🥰

Tok iciyorum eczaci mumkunse tok alin, baktiniz cok kotu kalktiniz ac da iceilirsiniz demisti. Cok uyku yapiyor bende baska yan etkisi yok ☺️
Çok yemek yediğini de söyle insanlara hatta yemek yiyebilmek için prilam aldığını da söyle 🤣🤣 şeffaf ol 🤣🤣

Kııız benim bebem niye 162 uyuyor gibiydi gerçi ondan mı acaba ahahah takacağım konuyu buldum duruuunn
Benimki ölçülürken baya hareketliyidi hem bacaklar hem kollar oynuyordu. Kendi nabzım da zaten yüksekti heyecandan. Gümbür gümbür atıyordu kalbi maşallah ondan 178 çıkmıştır.

Benimki ölçülürken baya hareketliyidi hem bacaklar hem kollar oynuyordu. Kendi nabzım da zaten yüksekti heyecandan. Gümbür gümbür atıyordu kalbi maşallah ondan 178 çıkmıştır.
Hadi bakalım size inanıyorum🤣🤣

Çok yemek yediğini de söyle insanlara hatta yemek yiyebilmek için prilam aldığını da söyle 🤣🤣 şeffaf ol 🤣🤣
AHAHAHAHAHAHA🤣🤣🤣 bakin size cok yemek yedigimin kaniti gelsin hemen dkfkfkkf
IMG_1685.webp

Ayy ben erkek hissediyorum başından beri ama biraz makarna ve ekmeğe düştüm bulantıyı tutuyor diye karbonhidrat bağımlısı olacak bebiko 😂😂
Haftaya yazarız inşallah kimin nesi oluyor 🥹

Cocikim bu kadar geldiler madem diyip anneanne dedeye sov yapti 🤣🤣 ekranda ayni seninki gibi izledik herseyi asiri belirgindi diyorum ya o yuzden cok sok olduk hepimiz👻🩷 ama cikti cok patlamis beyaz beyaz siluet gibi yavrum sjdjfjf. Bi sonrakine cihazinin daha iyi oldugu klinigine gidicem artik iyice de bugudugu icin guzel cikti alirim 🥰
Bizim doktor benim isteğim üzerine güzel fotoğraf yakaladı sağolsun ya. Canım benim sadece dedim ki resimde belli olur mu net olarak, sen iste yeter ki dedi :KK200: Allah ondan razı olsun iyi ki denk gelmişim

Back
X