Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
canım sana progestanı tedbir için mi verdi yoksa tahlil yaptı öyle mi verdi
Bana zor hamile kaldığım için tedbir amaçlı günde bir fitil kullan dedi. Sonra birkez kırmızı lekelenmem oldu o günden sonra günde ikiye çıkardı sabah akşam yapıyorum.Kanda progestan bakmadı hiç

Canım ben sorayım istersen doktora, bi arkadaşım daha yaptıracak İzmir’de o da bi yerden 255 dolar fiyat almış. Sma için de sağlık ocağından kan vereceğiz zaten
Yarın saglık ocagına gideceğim bir sorayım sma olayını ben bilmiyordum sonradan da yapıldıgını canım. Sadece yeni evleneceklere yapıyorlar zannediyordum. Bak yaa bana satacaklar yüzlerce dolarlık paketi, akşam eşime bahsettim, o ilgilenmez pek, bi danışayım dedim paketleri kapsamları, o da ne var ne yok yaptır bakalım bilelim dedi haklı olarak. Ama sagol sen aydınlattın, bugün karar vermeden önce, yarın saglık ocagına gideyim😘
kızlar sma testine erkekten bakıyorlar sadece sağlık ocağında eşiniz gidip kan veriyor biz evlendikten sonra baktırmıştık hemen eşiniz taşıyıcı değilse eğer sizden kan almıyorlar ama eşiniz taşıyıcı çıkarsa size de bakıyorlar

İlk evlendiğimde gitmiştim ona balayında enfeksiyon olmuştum. Gebelik takibi nasıldır bilmiyorum ama normal muayene için gittiğimde çok sevmiştim. Hatta çok çekinerek gitmiştim ilk kez vajinal muayene olacaktım o zaman ama sağolsun tatlı diliyle bana çok iyi gelmişti
Bana da iki ay yumurta takibiyle çatlatma iğnesi yaptırdı,sonraki ay aşılama yaptı hiçbirinde olmayınca irenbeye geçmiştim.

kızlar sma testine erkekten bakıyorlar sadece sağlık ocağında eşiniz gidip kan veriyor biz evlendikten sonra baktırmıştık hemen eşiniz taşıyıcı değilse eğer sizden kan almıyorlar ama eşiniz taşıyıcı çıkarsa size de bakıyorlar
Evet kızlar biz yaptırdık geçen haftalarda. Sadece erkekten kan alınıyor bize olumsuz çıkarsa sizi ararız dediler. Aramazsak sorun yoktur dediler.

Valla gebe olanlarda kadından da alıyoruz dendi bana bilemicem 😂🤷🏼‍♀️

Belki de gebelikten dolayıdır, biz de evlenmeden önce değil evlendikten iki sene sonra sağlık ocaklarında yapıldığını öğrenince yaptırdık. Birde bizi hiç kimse aramadı, e nabıza falan da düşmedi, iki ay sonra gidip sorunca bir sorun yok dediler. Sorun olunca arıyorlarmış olmayınca bilgi vermiyorlarmış genelde.
Aynen öyleymiş aramıyorlarsa sorun yokmuş 😂

Bana zor hamile kaldığım için tedbir amaçlı günde bir fitil kullan dedi. Sonra birkez kırmızı lekelenmem oldu o günden sonra günde ikiye çıkardı sabah akşam yapıyorum.Kanda progestan bakmadı hiç
bende tedbir amaçlı kullanmayı istedim ama vermedi bi türlü

Ay evet benim de sıklaştı. Sabah asm deki ebeyle görüştük. Sıklaştı 6 saatte bir gidiyorum dedim. Şimdiden başlamaz normali 6 saat zaten sen önceden anormalmişsin dedi. Ama bariz sıklaştı üşeniyorum bazen
6 saatte birmi idrara çıkmak normalmiş ben anlamadım? ben nerdeyse 1-2 saate bir gidiyorum sıvı tüketimim çok olduğu için sen önceden anormalmişsin ne demek ya? gerçekten bunları bulup silkelemek istiyorum. Benim doktorum gayet normal dedi. gidiyorum çok olmasa da rahatlıyorum yani sıkıştırıyor hissediyorum çünkü ne garipler

Çookkk tebrik ederim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Maşallah ne kadar erken öğrenmişsin 😍 kesin mi peki yoksa tahmin mi
İnşallah canım. Valla hiç tahmin gibi değildi ben çok belliyse söyleyin dedim aslında söylemicekti, eşim de hep kız diyordu. Eşim kız dimi diyince söyledi 😅

yine bir garip yorum daha hey allahım herkes ayrı telden çalıyor bu asm çalışanları farklı yerlerde mi eğitim alıyor anlamıyorum 😂
Hatta doktor ilk önce eşinizden almam yeterli dedi sonra ebe gidip doktoru uyardı hem anne hem babadan alıyoruz gebelikte dedi😂 tıp bilimine bir tüp kanım feda olsun boşa verdiysem de 😂😂

Evet benim de evlenirken eşim vermişti taşıyıcı çıkmayınca doktor eşinin vermesine gerek yok demiş ben vermedim

1fafeyla 1fafeyla naptın canım seni merak ediyoruz
Gittim kızlar doktora devlet hastanesine karından baktı cihaz çok iyi değil bir de Vajinal ultrasonla bakalım dedi bebek dün karından 6,6 mm olarak ölçülmüştü bugün 6,9 mm olarak ölçüldü Vajinal olarak . Doktor bizim sınırınız 7 mmdir ondan sonra net bir kalp atışı bekleriz aslında bu hafta da duyan da var duymayan da endişe edilecek birşey yok pazartesi salıya kadar bekliceksin başka şansın yok dedi. Büyümüş mü kalbi atıyor mu bakarız dedi . İlginç bir şekilde dünden beri mide bulantılarım ve kusmalarım arttı kafamı kaldıramıyorum yani. İnşallah bir mucize olur beklemedeyim şimdilik . Kanmam ağrım yok çok şükür. Dualarınızı eksik etmeyin nolur 🙏

İnşallah rabbim umutlarını yeşertsinn bebişinin kalbini duyursun bi sonraki randevuda 🤲🏼 Kesesi falan da çok güzel yani çeperleri çok düzgün duruyor. Sağlıksız olsa kese de bozulmaz mıydı
Bimiyorum ki kuzum acaba kalbim durunca kese bozuluyor mu ki

Back
X