Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
İnşallah rabbim umutlarını yeşertsinn bebişinin kalbini duyursun bi sonraki randevuda Kesesi falan da çok güzel yani çeperleri çok düzgün duruyor. Sağlıksız olsa kese de bozulmaz mıydı

Karataş soyguncu ya kapısının önünden geçmem o hastanenin

Bacım ne kadar uzun sürdü şu aşama demi ya. Vallahi kol bacak görelim de acılarımızın mükafatı olsun artık dkdjdjdjd

Bizim senle bu son hamileliğimiz benzer durumlarda oldu. Eşimizden sağlıklı spermi yakaladıysak bu bebolar bizimdir djdjjd ki zaten sorun olsaydı simdiye kadar cıkardı ortaya

Bizim senle bu son hamileliğimiz benzer durumlarda oldu. Eşimizden sağlıklı spermi yakaladıysak bu bebolar bizimdir djdjjd ki zaten sorun olsaydı simdiye kadar cıkardı ortaya
İnşallah başka bir sıkıntı çıkmasın artık. Senin kontrol de Cumaydı demi.

Dun güzel bir gün geçirdim bulantim olmadi ilac içmedim ay 10+2oldum herhalde azaldı bulantı dedim bugun eski sistem daha beter halde geri geldi. 2. Trimestere direk geçiş istiom. 2 kilo verdim yemek yiyememekten.

Ben öğrendiğimden beri sürekli erkek doğurduğumu vs görüyorum, çevrem de sürekli erkek erkek dediği için büyük manipüle edildim sanırım

Valla ben rüyamda erkek bebek emzirdim gözümü kapatınca da erkek çocuk geliyor gözümün önüne:) ama halam kalçalarımdan kız doğuracağımı düşündü nasıl oluyorsa bakalım merak içindeyiz

Ay bende hep erkek görüyordum. Çok emindim erkek olacağından
Eşim dün gece kız görmüş. Hintli bi guru diyormuş ki çocuğunuzun cinsiyeti %88 kız dkdjdjjdjd

Ben öğrendiğimden beri sürekli erkek doğurduğumu vs görüyorum, çevrem de sürekli erkek erkek dediği için büyük manipüle edildim sanırım
Benide her gören kız diyor cildim baya bozuldu birde uyku hali var ama ilaçtan ni onu bilmiyorum ama bende hiç cinsiyet tahminim yokken kız gibi düşünür oldum.

Benim de 9+6 olacak aslında. Cuma günü ponçiğin de var kontrolü. Şen şakrak dönelim hepimiz o gün
İnşallah seneye bu zamanlar da bizim bebişler tam sevmelik olacak artık 6 aylık falan olcaklar. Sayfa 436 dan totem olsun Totişlerini ısıra ısıra sevelim bu günleri hatırlayarak

İnşallah seneye bu zamanlar da bizim bebişler tam sevmelik olacak artık 6 aylık falan olcaklar. Sayfa 436 dan totem olsun Totişlerini ısıra ısıra sevelim bu günleri hatırlayarak
Şunların tatlılığına baksanaa kayınvalidem almış uğur getirsin diye
Ahh tam ezan vakti dua ettim bende, sene bu zamanlar bebeklerimizin güzel günlerini konusuyor olalımm

Eklentiler

• IMG_6407.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 44
Ben daha hamile olduğumu bilmiyorken kucağımda tombiş bir bebek vardı onu emziriyordum kıza benziyordu. Evimde de misafirler vardı onlara da gösteriyordum. İki gün sonra Hamile olduğumu öğrendim bakalım kız mı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…