- 16 Mart 2025
- 283
- 358
- 18
- 38
Yaaa çok tatlısınBöyle de zor be bacım
Karşımdasın dokunamıyorum dedi elini uzattı namussuzbende uzattım
Çok iyi olur aydınlanmış oluruz yoksaevet yaa bazı kesinler de öyle diyor ben yarın doktoruma soracağım bunu
Ultrasonda görülmeyen güya annenin sormaması bilinçsizliği yüzündenmiş ama bebek doğduktan sonra olan problemler… ben de ultrasonda doktoru darlayacakmışım detay veremiyorum ben etkileniyorum size de söylemeyeyim bacımlarım
Kafalar çok karıştı ama ben de içecek gibiyim aradaMineralli sodalar faydalı ben içiyorum her gün bir tane
yaaa çilekk sen hala dün gecenin etkisinden çıkamadın mı kızBöyle de zor be bacım
Karşımdasın dokunamıyorum dedi elini uzattı namussuzbende uzattım
Evet market yoğurdu yiyorum bende ev yoğurdu için bi kaç şey duyunca ama ev yoğurdu mantıken daha sağlıklı sonuçta o da 100 derecede kaynıyor işte fabrika gibi 200 derecede nasıl kaynatalım ahaja hem nasıl yapıldığını bilmiyoruz belki içine işiyorlar ahajsjÇok iyi olur aydınlanmış oluruz yoksaPuxhu beni alıştıracak bi de bi şey sorcam pastörize edilmiş yoğurt ve süt mü tüketiyosunuz ya ben ev yoğurdu zararlı diye okudum doktora da sormuyorum saçma bi sekilde korkudan çoğunlukla hazır alıyorum ama hiç faydalı gibi gelmiyo ev yoğurdu yemek istiyorum ben
evet canım ben herşeyi pastorize tüketiyorum normalde taş gibi ev yoğurdu kullanırdım şimdiki yoğurtlar su gibi geliyor ama mecburen hazır yoğurt alıyorumÇok iyi olur aydınlanmış oluruz yoksaPuxhu beni alıştıracak bi de bi şey sorcam pastörize edilmiş yoğurt ve süt mü tüketiyosunuz ya ben ev yoğurdu zararlı diye okudum doktora da sormuyorum saçma bi sekilde korkudan çoğunlukla hazır alıyorum ama hiç faydalı gibi gelmiyo ev yoğurdu yemek istiyorum ben
Canikom geçmiş olsun, gebeliğin cilveleri. Bi tuzlu ayran, bir de sırtüstü yatıp ayakları havaya dik kan basıncın yükselsin9/7 çıktı düşmüş birazPuxhu anacığım bir tuzlu ayran yapıcak şimdi
Yok be bacım etki mi kaldı sabahın köründe iki toplantıya girmişim 3 kişiyle tartışmışımyaaa çilekk sen hala dün gecenin etkisinden çıkamadın mı kız
Evet market yoğurdu yiyorum bende ev yoğurdu için bi kaç şey duyunca ama ev yoğurdu mantıken daha sağlıklı sonuçta o da 100 derecede kaynıyor işte fabrika gibi 200 derecede nasıl kaynatalım ahaja hem nasıl yapıldığını bilmiyoruz belki içine işiyorlar ahajsj
Ben de hep ev yoğurdu tüketirdim hazır yoğurt hiç sevmem ama ne olur ne olmaz diye pastörize alıyorum ben de.İşiyo da olabilirler valla hiç şaşırmam oyle markalar hakkında öyle şeyler duyuyoruz kievet canım ben herşeyi pastorize tüketiyorum normalde taş gibi ev yoğurdu kullanırdım şimdiki yoğurtlar su gibi geliyor ama mecburen hazır yoğurt alıyorum
Yok yok 12 haftadan sonra insanlığa geri dönüyorsun dört gözle bekliyorum ben de kendim gibi değilim hiçMidemm bulanıyorr imdaaat. İki gündür çok güzel yiyordum ya. Kusamıyorum, aç kalsam bulanıyor, yemek yesem bulanıyor, belim ağrıyor, bacaklarım ağrıyor, karnım ağrıyor, ağlamak istiyorum.Deneyimli anneler geçecek diyin lütfen bikaç hafta sonra güneşli günler görecek miyiz yoksa doğurana kadar böyle mi
Brucella riskinden dolayı istemiyor doktorlar da. Market peyniri tüketin diyorlar mesela o yüzden de köy peyniri de aynı risk. Ben de ilk başlarda mayalıyordum da sonradan markete döndümÇok iyi olur aydınlanmış oluruz yoksaPuxhu beni alıştıracak bi de bi şey sorcam pastörize edilmiş yoğurt ve süt mü tüketiyosunuz ya ben ev yoğurdu zararlı diye okudum doktora da sormuyorum saçma bi sekilde korkudan çoğunlukla hazır alıyorum ama hiç faydalı gibi gelmiyo ev yoğurdu yemek istiyorum ben
Az kaldı inşallah çoğunu atlattıkYok yok 12 haftadan sonra insanlığa geri dönüyorsun dört gözle bekliyorum ben de kendim gibi değilim hiç
Bunlar dün geceki yazışmalaaaaryaaa çilekk sen hala dün gecenin etkisinden çıkamadın mı kız
Kızlar peki yeşillik tüketiyor musunuz? İlk gittiğim doktor bana fazla yeme demişti. O doktorla yollarımı ayırdım ama söyledikleri aklımda kaldı yine de.Brucella riskinden dolayı istemiyor doktorlar da. Market peyniri tüketin diyorlar mesela o yüzden de köy peyniri de aynı risk. Ben de ilk başlarda mayalıyordum da sonradan markete döndüm
yatış da sıkıntı yok zaten birtek tuvalete kalktığım içinCanikom geçmiş olsun, gebeliğin cilveleri. Bi tuzlu ayran, bir de sırtüstü yatıp ayakları havaya dik kan basıncın yükselsin
Evet maalesef ben de o riskten dolayı her ne kadar istemesem de marketten alıyorum artıkBrucella riskinden dolayı istemiyor doktorlar da. Market peyniri tüketin diyorlar mesela o yüzden de köy peyniri de aynı risk. Ben de ilk başlarda mayalıyordum da sonradan markete döndüm
canım ben salata yiyorum ama mesela maydanoz ve nane tüketmiyorum taze olarak. Keskin bitkiler olduğu için önerilmiyor. roka kıvırcık falan tüketiyorum. Ama tabi ki onları da öne sirkeli suda sonra karbnatlı suda bekeltip o şekilde tüketiyorum ne yazıkki pestisit oranları yüksekKızlar peki yeşillik tüketiyor musunuz? İlk gittiğim doktor bana fazla yeme demişti. O doktorla yollarımı ayırdım ama söyledikleri aklımda kaldı yine de.
Ben marul hastasıyım. Dediğin gibi iki aşamadan geçirip tüketiyorum ama yine de sorayım dedim. Maalesef tükettiğimiz çoğu şey kimyasallarla dolu.canım ben salata yiyorum ama mesela maydanoz ve nane tüketmiyorum taze olarak. Keskin bitkiler olduğu için önerilmiyor. roka kıvırcık falan tüketiyorum. Ama tabi ki onları da öne sirkeli suda sonra karbnatlı suda bekeltip o şekilde tüketiyorum ne yazıkki pestisit oranları yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?