Ben de daha bugun esime dedim, sabah aglamakli uyandim niye bilmiyorum dun agrim vardi diye huzursuz uyumustum. Dedim yani bu boyle gitmez, terapiye mi baslasam. Zaten tedavi surecinde baslamamam hataydi bence, altindan kalkarim sandimKesinlikle ben terapi falan almalıyım diye düşünüyorum bazen djdjdj yemin ederim
Ay amin amin insallah artik koluyla bacagiyla cok net bir bebis videosu gormek istiyorum ekrandaGenel olarak bu dünyada gamsızlar cenneti yaşıyor canım doğru shdjfjf ama hayatımın hiçbir konusunda olamadm yani heleki gebelikte hiç olamam hshd yarın haberleri bekliyormmmben devlete gidicem özele 2 hafta sonra gidicem cunlu shdjfj makine iyi değil ama iyi oldugunu bileyim die gidiyom sndkf
Gerçekten tarif edemediğim bir doluluk ve kasık sızısı var.Baya rahatsız edici.Ama normal dedi arkadaşım da.
Evetİlk denemeniz miydii
Ben o olmayınca tedirgin oluyorum geneldeGerçekten tarif edemediğim bir doluluk ve kasık sızısı var.Baya rahatsız edici.Ama normal dedi arkadaşım da.
Merhaba. Paylaşımın ilk sayfasında bir tablo var. Ona göre bilgilerinizi yazın. Kayıt ederler. Ben de dün yazdım. Müsait olunca listeye ekleyeceklermişKızlar merhaba yeni katıldım ben acaba uygulama vs var mı yoksa hep burdan mı yazıyoruz nasıl oluyo bide 2025 kasım anneleri grubuna nasıl katılırım
Canım seni ekledim ama tahmini doğum yazmamışsın onu da yaz düzenleyimMerhaba. Paylaşımın ilk sayfasında bir tablo var. Ona göre bilgilerinizi yazın. Kayıt ederler. Ben de dün yazdım. Müsait olunca listeye ekleyeceklermiş
Canım naptın tekrar gittin mi ?Kendi arkadaşım da yaşadı bu durumu ona da hemen alalım dediler farklı doktora gitti duydu . İnşallah bir mucizede beni bulur
Hahaha benim işyerim de evime 45kmİyice yakınız bende Urla canımbizim gibi uzak ilçelerde oturan uzun yollara alışkın. Benim evimle ofis 40 km, benım için yakın mesafe bunlar, herkes şaşırıyor ama
Cesaretinin önünde düğme ilikliyorım arkadaşımBenim kesin erkekse seneye bidaha doğururum kızı bulana kadar devam
Bende bendeCesaretinin önünde düğme ilikliyorım arkadaşım
Ilk doğumumu Acibadem de yapmıştım erdal beyle. Yine orada olur herhalde. Henuz zaman var diye herhangi bi görüşme yapmadık hastane ve ücret üzerine. Ama doktorumdan cok memnunum. Muayene ücreti de özel hastane ücretlerinden uygun doğumda da umarım şaşırmayız:)Yorumlarınızı şimdi gördüm ben de Acıbadem de mi doğum yapacaksınız Erdal hoca orada yaptırıyor sanırım . Hastane işleyişi nasıl acaba
Hahahaha bu tam biziz işteAnlamadımkiOp. Dr. Burak Hazine on Instagram: "Muhtemelen 3-4 hafta daha doktor doktor gezecek ama henüz haberi yok çünkü Tiktok’ta izlediği bir makalede(😂) infuluyunsır bir kadının bebeğinin cinsiyeti 9. haftada belli olmuşmuşmuş 🥲🤪 #drburakhazine #burbebe #k
18K likes, 436 comments - drburakhazine on March 4, 2025: "Muhtemelen 3-4 hafta daha doktor doktor gezecek ama henüz haberi yok çünkü Tiktok’ta izlediği bir makalede(😂) infuluyunsır bir kadının bebeğinin cinsiyeti 9. haftada belli olmuşmuşmuş 🥲🤪 #drburakhazine #burbebe #kadındoğum #keşfet...www.instagram.com mesaj bölümünden link ekleye tıkladım, birde böyle göndereyim bakalım
Benden 1ay önce transfer olan arkadaşımın kızı olacak yine aynı şekilde bizim grupta da bir arkadaşa doktor cinsiyeti söyledi o da kız erkek senesi kız senesi olayına çok inanmıyorum ben yaBu sene erkek senesi yazmışlar ben nie hep erkek senesinde hamile kalıyorum ya sjdkfjfk töbe yarabbm sağlıkla gelsin tabiki ama evde cinsiyet eşitlensin 2 ye 2 oluruz inşallahs sjdnjf
2022de beri bu yolda uğraşıyorum sonında tüp bebek yaptım genetikliBurada kaç senedir bekleyenler var acaba?ben tam bir senedir bekliyordum bu haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?