Çok tatlılarŞunların tatlılığına baksanaa kayınvalidem almış uğur getirsin diye
Ahh tam ezan vakti dua ettim bende, sene bu zamanlar bebeklerimizin güzel günlerini konusuyor olalımm
Yaa çok tatlılar Rabbim giydirmeyi nasip etsinŞunların tatlılığına baksanaa kayınvalidem almış uğur getirsin diye
Ahh tam ezan vakti dua ettim bende, sene bu zamanlar bebeklerimizin güzel günlerini konusuyor olalımm
Bizde esımle 2 tane poposunda ayıcık olan alt aldık ınsallah hayırlı saglıklı ılerler gıydırmek nasıp olur hepımızeYaa çok tatlılar Rabbim giydirmeyi nasip etsin
Valla kiz gecmedi su gunler yaBacım ne kadar uzun sürdü şu aşama demi ya. Vallahi kol bacak görelim de acılarımızın mükafatı olsun artık dkdjdjdjd
bıkacımız geriden gelıyoruz 8 9 haftalık var ben gerideyim daha 5 6 haftalık Oyuzden kalp atışlarını duymadan bebısımızı görmeden hayal kuramıyorum zaman gecmıyor sankıBizde esımle 2 tane poposunda ayıcık olan alt aldık ınsallah hayırlı saglıklı ılerler gıydırmek nasıp olur hepımıze
Ayyy hadi bakalim ne cikicakValla ben rüyamda erkek bebek emzirdim gözümü kapatınca da erkek çocuk geliyor gözümün önüne:) ama halam kalçalarımdan kız doğuracağımı düşündü nasıl oluyorsa bakalım merak içindeyiz
Kalçalarım löp diye ortaya çıkmış galiba shdjajsAyyy hadi bakalim ne cikicakkalcalardan nasil anlasiliyormus acaba bak onu duymamisim hic
Ay amin yaaa böyle ciciler alıp birbirimize fikir verdiğimiz günlere geçelimmYaa çok tatlılar Rabbim giydirmeyi nasip etsin
Yaaaaa bak ben hic oyle cinsiyetli ruya gormedimBen öğrendiğimden beri sürekli erkek doğurduğumu vs görüyorum, çevrem de sürekli erkek erkek dediği için büyük manipüle edildim sanırım
Uğur getirsin yaaa pozitif enerji veriyor insanaBizde esımle 2 tane poposunda ayıcık olan alt aldık ınsallah hayırlı saglıklı ılerler gıydırmek nasıp olur hepımıze
Ahahaha benden anlasilmaz zaten totoluyum hali hazirda andjjffjKalçalarım löp diye ortaya çıkmış galiba shdjajs
Anaaa senin yarın değil mi randevunValla kiz gecmedi su gunler ya
Tam kivanclik bir takim bu yalnizŞunların tatlılığına baksanaa kayınvalidem almış uğur getirsin diye
Yarin bacim yarin ama yarina varamiyoruz sanki ajdjdjdjAnaaa senin yarın değil mi randevun
Örsün yaaa çekim yasası devreye girer bu sayede. Bebişlerimiz eşyalarına kavuşurÇok tatlılarBenimde kayinvalidem battaniye örmeye başlamış kış bebeği olacak diye
Ayyyy demeee demeeeee içim eriyorrrTam kivanclik bir takim bu yalniz
Zaten sana bisey söyliyim mi boşu boşuna kendimize zehir ediyoruz günleri dkdndkdYarin bacim yarin ama yarina varamiyoruz sanki ajdjdjdj
Evt hemde nasıl arada bır bakıyoruz esımle acıp gıydırmek nasıp olurmu falan dıyoruzUğur getirsin yaaa pozitif enerji veriyor insana
Rabbim gönlümüze bu duyguyu verdiyse olurrrEvt hemde nasıl arada bır bakıyoruz esımle acıp gıydırmek nasıp olurmu falan dıyoruz
Yaaaa insallah insallahZaten sana bisey söyliyim mi boşu boşuna kendimize zehir ediyoruz günleri dkdndkd
Yarın bi gitcen bebo elini kolunu sallayarak kendi dünyasında takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?