Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Bizde esımle 2 tane poposunda ayıcık olan alt aldık ınsallah hayırlı saglıklı ılerler gıydırmek nasıp olur hepımıze
bıkacımız geriden gelıyoruz 8 9 haftalık var ben gerideyim daha 5 6 haftalık Oyuzden kalp atışlarını duymadan bebısımızı görmeden hayal kuramıyorum zaman gecmıyor sankı

Ayyy hadi bakalim ne cikicak kalcalardan nasil anlasiliyormus acaba bak onu duymamisim hic

Ben öğrendiğimden beri sürekli erkek doğurduğumu vs görüyorum, çevrem de sürekli erkek erkek dediği için büyük manipüle edildim sanırım
Yaaaaa bak ben hic oyle cinsiyetli ruya gormedim ama ilk haftalardi esim gormus asiri tatli bi erkek cocugu, bu bizim mi gercekten ya diyormus ruyada bana ama kiz da kiz modunda yillardir, ben de kizi onun icin istiyorum sanirim kendimden ziyade andjjfjf

Çok tatlılar Benimde kayinvalidem battaniye örmeye başlamış kış bebeği olacak diye
Örsün yaaa çekim yasası devreye girer bu sayede. Bebişlerimiz eşyalarına kavuşur Annem de iplik almış yelek örecekmiş minik pıtırcığa. Böyle moral de lazım biraz hep evham evham olmaz

Zaten sana bisey söyliyim mi boşu boşuna kendimize zehir ediyoruz günleri dkdndkd
Yarın bi gitcen bebo elini kolunu sallayarak kendi dünyasında takılıyor
Yaaaa insallah insallah annemle babam da geliyorlar yarin, esim cagirmis ille siz de gelip gorun diye cumbur cemaat gormemisin bebegi olmus muayenesine gidiyoruz yarin yani shdjdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…