Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Benim de erkek ben ultrasondan anladım söylemedi ama aynı babası yanaklı bişey hatta 🤣
Kizzz nasıl anladın bacak arası dolu muydu ben artık direk oraya bakıyorum 2. Gebeliğim de cinsiyeti öğrenmeye gittik ama bana söylenecekti doktor kagida yazık kayınvalideme verecekti ekrandan gördüm ki ne olduğunu gene çaktırmadım besbelliydi yani pipili 😂😂
Bence hisler doğru. Bende erkek hissediyordum ismi
Bile en baştan belliydi🥹 suankini kız hissediyorm ama bu his mi istek mi bilemedmhshdjd sağlıjla gelsnler♥️ erkek bebek anacılığı der susarm müthiş🤩♥️
İnsallah sağlıklı kızlarımız olur ❤️ erkek çocuğu yaramazlığı der atarım kendimi camdan çok fenalar cooook

Kizzz nasıl anladın bacak arası dolu muydu ben artık direk oraya bakıyorum 2. Gebeliğim de cinsiyeti öğrenmeye gittik ama bana söylenecekti doktor kagida yazık kayınvalideme verecekti ekrandan gördüm ki ne olduğunu gene çaktırmadım besbelliydi yani pipili 😂😂

İnsallah sağlıklı kızlarımız olur ❤️ erkek çocuğu yaramazlığı der atarım kendimi camdan çok fenalar cooook
Kasık arasına hiç bakmadım ben yüzünden anladım valla aynı babası yanaklı bişey 🤣

Kasık arasına hiç bakmadım ben yüzünden anladım valla aynı babası yanaklı bişey 🤣
Sana bisey soylim mi ne kadar kız bebek gördüysem aynı babalara benziyorlar bak orası hiç belli olmaz büyük oğlum da aynı bana benziyor mesela 😂

Sana bisey soylim mi ne kadar kız bebek gördüysem aynı babalara benziyorlar bak orası hiç belli olmaz büyük oğlum da aynı bana benziyor mesela 😂
Yaaa kız olursa şok olurum kendimi o kadar erkeğe alıştırdım ki🤣

Hahahahahahaha ya öle demeyelim korkutmayalm die çokta ses cıkarmamıstım ama sen söledn artk djdjfjf e tabi kız bebek gibi durdugu yerde durmuyolar yani, yemek bile yaptırmıyor bana yapışık ikiz gibiyiz hdkdjdjd 20 aylık oldu benimki ama tabi bu süreçte cok canlar yandı cok ağlandı falan ama çok şükür iyiler sağlıklılar yanımızdalar♥️

Rahim büyüdüğü için şiddetli gibi geliyor olabilir canım benim mesela 10. Hafta ama kasık bel ağrım var yani bu ağrılar 40 hafta sürecek dedi doktorum kanama lekelenme yoksa yat keyfine bak dedi

Rahim büyüdüğü için şiddetli gibi geliyor olabilir canım benim mesela 10. Hafta ama kasık bel ağrım var yani bu ağrılar 40 hafta sürecek dedi doktorum kanama lekelenme yoksa yat keyfine bak dedi
Bana mı şiddetli geldi anlamadım bende,çok tarif edilemeyecek bir sızlaması olunca korkuyorum. Ağrı değil hiç ,sızı ve aşağıya çekme .Sanki regl olacakmış gibi.

3 dk’lık videosu var evire çevire gösterdi Dr, o kadar net ki. Çok kıpırdıyor dedi. Önce Yandan sonra direk yüzünden üstten falan gösterdi çevire çevire, hayran kaldık. Darısı başınıza canlarım🙏🏻♥️
Melinaa sen bugün mü gittin doktora ben niye görmedim bebeği mi attın buraya

Bana mı şiddetli geldi anlamadım bende,çok tarif edilemeyecek bir sızlaması olunca korkuyorum. Ağrı değil hiç ,sızı ve aşağıya çekme .Sanki regl olacakmış gibi.
Uzanınca geçiyorsa korkma soluna yat bakalım bi yarım saat geçecek mi

Ben tuhaf bir şekilde ayağa kalkınca hissetmiyorum oturunca ve yatınca hissediyorum
Kuzum genelde yatınca geçmesi lazım için rahat etmicekse bi doktoruna sor istersen

Esıme attım hemen alıyoruz dedım kalp atışlarını duyalım ınsallah sağlıkla gıdersem hemen sıparıs verrım dedı

Ben tuhaf bir şekilde ayağa kalkınca hissetmiyorum oturunca ve yatınca hissediyorum
Ilık bir duşa gir, kendini biraz dinleme ve azıcık istirahatle geçecektir inşallah🙏🏻 doktorunada bi danış tabi için rahatlasın

Kız kullancı adın çıkıyor 🤣
Anlamadımki🙈😁mesaj bölümünden link ekleye tıkladım, birde böyle göndereyim bakalım🤭

Yaaa kız olursa şok olurum kendimi o kadar erkeğe alıştırdım ki🤣
Hahahah insallah kız olur Rabbim ikisinden de tattırsın bize 🤩
Hahahahahahaha ya öle demeyelim korkutmayalm die çokta ses cıkarmamıstım ama sen söledn artk djdjfjf e tabi kız bebek gibi durdugu yerde durmuyolar yani, yemek bile yaptırmıyor bana yapışık ikiz gibiyiz hdkdjdjd 20 aylık oldu benimki ama tabi bu süreçte cok canlar yandı cok ağlandı falan ama çok şükür iyiler sağlıklılar yanımızdalar♥️
Hahahahh sende gene bitane bende iki oğlan olunca işin boyutu çok fazla değişiyor canları sağolsun bir şekilde geçiyor hepsi ❤️
Sölediğine +1 katıldım. Oğlum aynı ben shsjdjdjf kız olursa babasına benzicek kesn napim artk onuda ben seçtm shsjdkd
Hahhhah kesin o zaman 😀 ama buyudukce degisiyorlsr tabi

Anlamadımki🙈😁mesaj bölümünden link ekleye tıkladım, birde böyle göndereyim bakalım🤭
Videoyu izledim de açılmadan önce senin hesabın çıkıyor 😀

Back
X