Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Ben 6+1de kese ve kalp atışı birlikte gördüm vajinal bakılmıştı
Aslında bende öyle gidicektim sata göre bugün 6 haftalığım dün çok hafif bi lekelenmem oldu ve acile gittim orda kese daha çok küçük içinde bebek yok diyince bugün hemen özele gittim doktor geç döllenme dedi 4+5 yazıyo ultrason kağıdında haftaya da 5+5’te gitmiş olcam inşllah duyarım kese güzel düzgün skıntı yok dedi muhtemelen yerleşme kanaması gelmştir dedi

Kızlar umarım hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben düşük yaptım maalesef. Bu yüzden aranızdan ayrılıyorum. Hepinize sağlıklı bir süreç diliyorum
çok geçmiş olsun. ben de bugün kötü haberler aldım, embriyo iki haftadır hiç büyümemiş, kalp atışı da yoktu.. kasım 2025’ten elendim maalesef, artık hedef 2026.
grubun nazar boncuğu olsun, umarım diğer herkes bebişlerini sağlıkla mutlulukla kucağına alır.

Kızlar selam perinatologla konuştum şükür. Şimdi yazıyorum biraz uzun gelebilir. Diyor ki ben devlette çalışan biri olarak özellikle ultrasonda bişe görmezsem ikili testtede bir şey çıkmazsa istemiyorum diyor. Ama riskli durumlarda (çok fazla risk faktörü var bizim değerlendirdiğimiz ama bazıları) işte ileri yaşlarda olan genetik sıkıntılı öyküsü olan ailelerde riskli gebeliklerde tabiiki söylüyorum anlatıyorum diyor. Yaptırırsanız iyi olur bu durum diye söylerim diyor. Misal bugün gelen hastam tek yumurta ikizi gebe ona fetal dna yaptır mutlaka dedim diyor. Ben değerlendirip buna karar veriyorum Karşımdaki insanları maddi olarak yormak istemiyorum diyor. Bide bu testlerin yapıldığı cihazlar son yıllarda gelmiş Türkiye’ye. O yüzden önceki yıllarda adını çokta duymamışız. Çünkü yurt dışına falan gönderiyorlarmış testleri. İkili testin de sonucu %85 miş zaten doğruluk oranı. Özel hastane ve kliniklerde çalışan arkadaşlar bu konu hakkında özellikle bilgi veriyorlar çünkü gelen insanlar belli bir maddi birikime sahip ve sonradan bu niye çıktı madem böyle bir test vardı niye demediniz diye duymamak için haklı olarak her konuda bilgi veriyorlar diyor. Herkes internette araştırıyor okuyor soruyor . Kimseye yaptırma demez bir kadın doğumcu diyor. Yaptırana iyi yapmışsın deriz diyor. Yani açıkçası kimse yaptırma demiyor. Velhasıl kelam bende konuşunca şu şekilde yapıcam inşallah kızlar. İkili test ve ultrason sonucuna göre hareket edeceğim. Çünkü en iyi fetal dna testi de 12. Haftada sonuç veriyormuş. İnşallah kendi adıma gerek kalmaz. Sağlıkla mutlulukla ilerler tüm sürecim. Hepimiz sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla kucağımıza alırız bebişleri.

Allah'ım hayirlisiyla en kısa zamanda nasip etsin. Benim de iki dusugum oldu 6 ve 8. Haftalarda hemen bidahaki ay hamile kaldım

Bende hıc tiksinme bulantı bısey yok ıste hamıle degılmısım gıbı sankı unutuyorum sadece gögüs agrısı arada bir uyuyorum oda psıkoljık sanırım

Kızlar tahlil sonucum çıkmış idrar enfeksiyonum var, hamilelikte hep oluyor bende. Bir daha haftaya gideceğim bir şey olur mu beklesem yoksa sağlık ocağına gideyim mi yarın ?
Sağlık ocağındansa doktorunuzla iletişime geçip tedaviye başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…