- 3 Nisan 2023
- 1.387
- 1.191
- 63
- 38
Yaaaa söyle çabukkkKızlarr grubun ilk cinsiyeti benden mi geliyorr10+5te söyledi doktor biz şokk
Aslında bende öyle gidicektim sata göre bugün 6 haftalığım dün çok hafif bi lekelenmem oldu ve acile gittim orda kese daha çok küçük içinde bebek yok diyince bugün hemen özele gittim doktor geç döllenme dedi 4+5 yazıyo ultrason kağıdında haftaya da 5+5’te gitmiş olcam inşllah duyarım kese güzel düzgün skıntı yok dedi muhtemelen yerleşme kanaması gelmştir dediBen 6+1de kese ve kalp atışı birlikte gördüm vajinal bakılmıştı
Ay maşallahBen sizin usg’yi görünce benimki niye böyle değil diye düşündüm sonra baktım arada 3 ay varmış Ben de bugün çektirdim de net değil ya henüz
Ayy çok merak ediyorummKızlarr grubun ilk cinsiyeti benden mi geliyorr10+5te söyledi doktor biz şokk
Bir bildiğii vardır mutlaka da işte insan dayanamıyorDoktorun belki de garanti olsun diye o gün çağırmıştır ama cuma 7 haftalık oluyorsun galiba kesin duyarsın
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Aminn sağlıklı sıhhatli olsun tüm bebişlerimiz inşallahSağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Yaaaa söyle çabukkk
Ayy çok merak ediyorumm
Ayyy ilk cinsiyet aman da aman sağlıkla gelsin canım yaa ne kadar erken görmüş nasıl oldu bu
Allah bağışlasın çok güzel haber
çok geçmiş olsun. ben de bugün kötü haberler aldım, embriyo iki haftadır hiç büyümemiş, kalp atışı da yoktu.. kasım 2025’ten elendim maalesef, artık hedef 2026.Kızlar umarım hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben düşük yaptım maalesef. Bu yüzden aranızdan ayrılıyorum. Hepinize sağlıklı bir süreç diliyorum
Allah'ım hayirlisiyla en kısa zamanda nasip etsin. Benim de iki dusugum oldu 6 ve 8. Haftalarda hemen bidahaki ay hamile kaldımçok geçmiş olsun. ben de bugün kötü haberler aldım, embriyo iki haftadır hiç büyümemiş, kalp atışı da yoktu.. kasım 2025’ten elendim maalesef, artık hedef 2026.
grubun nazar boncuğu olsun, umarım diğer herkes bebişlerini sağlıkla mutlulukla kucağına alır.
Bende hıc tiksinme bulantı bısey yok ıste hamıle degılmısım gıbı sankı unutuyorum sadece gögüs agrısı arada bir uyuyorum oda psıkoljık sanırımValla aynısını eşime dedim eskiler nasıl doğuruyordu nasıl sabrediyordu gibi bişey söyledi . Doktor yok internet yok bilgi yok beta yok kese yok .. bazen bişey bilmemek en büyük bilgeliktir çünkü stres yapmadan devam edebiliyorsun en kötü senaryo ile baş başa kalamıyorsun . Hiç doktora gitmeyesi geliyor insanın sanki o Ordan hiç çıkmıcak hep Ordu durursa daha güzel şeyler duyduklarınla kalcakmışsın gibi. Delirdik iyimi yaben de başından beri mide yanması var sanki kezzap atmışlar içeriye öyle yanıyor bel ağrısı ohooo arşı geçti , göğüs ağrısı da çok . Bi kaç kez kustum . Folik asitten tiksindim . Hergün öğüre öğüre atıyorum heryerde kokusu geliyor sanki onun kokusunu almazsam kusmuyorum bide tahinden tiksindim oda biraz Folik asite benziyor kokusu diye Ama belirti yok diye ağlıyorum niye çünkü herkes ölüp bitiyorum hamileyim kafamı kaldırmıyorum olarak anlattı bana bu süreci kendim de öyle olcam sanıyorum . Komik tarafı yazdıklarımın hepsinin farkındayım ve hala kendime hakim olamıyorum
Sağlık ocağındansa doktorunuzla iletişime geçip tedaviye başlayın.Kızlar tahlil sonucum çıkmış idrar enfeksiyonum var, hamilelikte hep oluyor bende. Bir daha haftaya gideceğim bir şey olur mu beklesem yoksa sağlık ocağına gideyim mi yarın ?
Bende aynıyım canım, 3 hafta sonra görebileceğim, keseyi 4+4 de görmüştüm kalp için haftaya gidicem yani tam 7+0 da.Haftaya gel bebeği görürüz dedi doktor geç döllenme olmuş bende
Doktoruma yazdım bende öyle yapacağım baya yüksek çıkmış çünkü, farklı bi belirtimde yoktu halbuki.Sağlık ocağındansa doktorunuzla iletişime geçip tedaviye başlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?