Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Arkadaşlar ben bugünde kan verdım 5339 cıktı en son persembe vermıstım 2424 du normalmı arrık kese gozukurmu sızce
Sen artık biraz sakin olmalısın bence aramızdaki tecrübelilerdensin elbette görünür gittiğinde kese bugünü artık rahat geçir istersen yarın gidiyorsun değil mi kontrole

Sen artık biraz sakin olmalısın bence aramızdaki tecrübelilerdensin elbette görünür gittiğinde kese bugünü artık rahat geçir istersen yarın gidiyorsun değil mi kontrole
Evt ama ben tecrübe falan kalmadı bende 12 yıl sonra sankı ılk bebek gıbı esım sürekli tedırgjn edıyor benı az kaldı nefes aldırmayacak yanına yardımcı getırryerım dıyo kalkma hıc dıyo ya sankı yatalakmısım gıbı davranıyo bana olacaksa olur dıyorum ah bı anlatabılsem ben sekerım yüksek çıkmıştı yarın ıcın hazırlık onu ölçtürdüm aslında betaya baktılar o arada

Arkadaşlar ben bugünde kan verdım 5339 cıktı en son persembe vermıstım 2424 du normalmı arrık kese gozukurmu sızce
Neden bu kadar fazla kan verdiniz ki benim doktorum ilk kan 120 idi 2.yi ver iyi yükseldiyse bir daha vermene gerek yok dedi ben yine rahat edemedim 3.yü de verdim bin üstü olunca bi daha vermedim bu kadar beta takibi yapmak insanı çok strese sokuyor

Ya ben de oyleyim cok tezcanli oturamayan biriyimdir, bu yavaslama cok bozdu beni istemsizce canim sadece basit carb istiyor ya uzgunum dun gece birde icim ezildi peynir ekmek yedim dunyanin en guzel yemegi gibi geldi

Evt hemde nasıl maalesef bende vermıcektım ama memlekette yanlıslıkla hap ıctım bıan farkına varmadan doktor ıkı günde bır kan ver dedı mecbur kaldım ama yıne vermıcektım şeker takını ıcın verdım

ya ben de basit karbonhidrata aşırı düştüm hamile olmadan önce daha sağlıklı besleniyordum inanki ama doktorum bu haftalarda önemli değil dedi ne yiyebiliyosan onu ye şeklinde yaklaşıyo, çünkü sürekli makarna börek istiyorum

Anladım canım her defasında insan aynı süreci yeniden yaşıyordur elbet ama yarın gördüğünde için rahatlayacaktır

Bana listeye uyuyor musun diye sordu doktorum. Valla dedim ne yasaksa canım onu istiyor Bende midem boş olacağına canımın istediğini yiyeyim diye düşünüyorum. Yoksa gerçekten herseyden tiksindim.

Kendimden biliyorum kan verince saatlerce elimde telefon sonucun çıkmasını bekliyordum, sıkıntı yapmayın yarın kesin görürsünüz keseyi.

Anladım canım her defasında insan aynı süreci yeniden yaşıyordur elbet ama yarın gördüğünde için rahatlayacaktır
Insalalj dua edelım bırbırımze allahım sağlıklı hayırlı bebekler nasıp etsın ısteyen dileyen herkez hepsıne saglıklı olsun hayırlı olsun

Ben de öyle yaa asla düşmezdim karbonhidrata, her gün 1 avokado 2 yumurta falan yerdim ama ikisiyle de aram açıldı gitmiyor

Ben gebelikten önce 5 kg vermistim
Diyetle Ramazan ayinda hiç vermemiş gibi geri aldim seriii uzgunum

Bana listeye uyuyor musun diye sordu doktorum. Valla dedim ne yasaksa canım onu istiyor Bende midem boş olacağına canımın istediğini yiyeyim diye düşünüyorum. Yoksa gerçekten herseyden tiksindim.
mide boşken zaten öğürme isteği geliyor hemen ne isterse vereceğiz mideye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…