- 16 Mart 2025
- 195
- 235
- 18
- 38
Ben biraz kilolu başladım gebeliğe. Suan 68 kiloyum. Astım hastasıyım. O sebeple ayda 1 kilo alımını geçmeyecek şekilde beslenmemi istiyor. 38 haftayı görüncede doğuma almayı planlıyor.nasıl bi liste verdi
Hepimiz aynıyız merak etmeSelamlar hanımlar ne su içebiliyorum ne faydalı şeyler yiyebiliyorum ne yapacağız bu ilk trimester dönemini
Gerçekten öyle. Açlık sürem uzarsa bulantı şiddetleniyor. Hasta gibi oluyorum resmenmide boşken zaten öğürme isteği geliyor hemenne isterse vereceğiz mideye
Görünür bence çok rahatArkadaşlar ben bugünde kan verdım 5339 cıktı en son persembe vermıstım 2424 du normalmı arrık kese gozukurmu sızce
Eyvah eyvah fenalardasınBen de her sabah avakado ceviz badem organik yumurtaydı şimdi börek muhlama beyaz ekmek Allah ne verdiyse bu arada boş makarna çok iyi tutuyor mideyi tavsiye ederim
Off kızlar bende de durum fena. Yıllar var ekmek yemedim. Sabah kuru ekmek yerken buldum kendimi, avokadoyu yıllardır seve seve tüketirim, bol cevizli tarifler falan, hiç birini göresim bile yok bırakın yemeyi. Ekmeğe başladım ve çubuk kraker en büyük dostum.Ben de öyle yaa asla düşmezdim karbonhidrata, her gün 1 avokado 2 yumurta falan yerdim ama ikisiyle de aram açıldı gitmiyor
Aynısı bakkk aynısı, imzamı attım yazının altınaBen de her sabah avakado ceviz badem organik yumurtaydı şimdi börek muhlama beyaz ekmek Allah ne verdiyse bu arada boş makarna çok iyi tutuyor mideyi tavsiye ederim
Aynennn öyle yeme düzenim değiştiOff kızlar bende de durum fena. Yıllar var ekmek yemedim. Sabah kuru ekmek yerken buldum kendimi, avokadoyu yıllardır seve seve tüketirim, bol cevizli tarifler falan, hiç birini göresim bile yok bırakın yemeyi. Ekmeğe başladım ve çubuk kraker en büyük dostum.
Aynısı bakkk aynısı, imzamı attım yazının altınaay sinirlerim çok bozuk
Benim karnım büyümeye başladı hamile taytı giyiyorumBen de iyiyim canım kesin yatak istirahati aldım doktordan evden çalışmaya devam 12.haftayı atlatsam rahatlayacağım 13.haftada perinatolog kontrolüne gideceğimGönül de büyümeye başlamıştır senin dimi
Yok almıyorumProgestan alıyor musunuz? Progestan geri akıyor benim o beyaz akıntı gibi gözüküyor
Yarın hayırlı haberlerı verebılırım ınsallah sızlereGörünür bence çok rahat
Valla benım hıc bulantım yok canım sürekli bıseyler ıstıyor dün döner ekmek benımde canım cok ıstedı yedım soğanlı falan ama sonra soğandan dolayı sanırım midem bulandı ama Abur cubur ıstıyo canım sürekli ekmek arası tarzı soda falan cekıyo yemıyorum desem yalan olur yanıMerhaba kızlar. Benimde bulantım çok fazla inanılmaz mide yanması var ama canım deli gibi tavuk döner istiyor bol soğanlı yeşillikli ketçaplı. Yemeyim diyorum dayanamıyorum yiyorum. Sonra midem yanıyor ama napıyımHiç birşey yemesek daha kötü bence. Kuruyemiş gördüğümde öğüresim geliyor yiyemiyorum. Eti burçağın çörekotlu domatesli bisküvisi-kekikli zeytinli bisküvisi favorim bu arada çok iyi bulantı alıyor. Bide kızlar yeme içme bizim kendi sağlığımız için çok önemli bebek zaten bizden en faydalı besinleri alıyor. O yüzden rahat olalım. Herşey olacağına varır. Sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi sağlıklı hayırlı olacak şekilde kucağımıza alalım. Bu arada kızım olursa şu oğlum olursa bu diye isim kararlaştıranlar var mı aramızda ?
Merhaba benim de sizle aramda 2 gün var sanırım. 6+1 de keseyeyi gördük ama doktor 5+5e uyumlu dedi. Yani bugün 6 haftalığız. Ve bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için. 2 hafta çok uzun bir süre değil mi ya. Bide benim kese yolk kesesine benzemiyordu. Sizinki nasıldı acabaAramızda 1 gün var sanırım sat 21 şubat ama bayram girince keseyi 5+6da gördük işte perşembe günü ama kese 5+3 gibiydi bilemedim etkisi varmıdır bana haftaya pazartesi gel dedi kalp atışı için belki kesin olsun demiştir ama ben cuma falan gitmel istiyorum yaa
Canım günde 6 tane küçük kuru kayısıyı akşamdan yıka yarım su bardağı suyla ıslat bir gece kalsın sabah 6 gibi ye suyunu iç kabızlık ortadan kalkıyo..benim küçüklüğümden beri kabızlık problemim var hamile kaldıktan sonra hep bunu yapıyorum çok şükür hiçbir sıkıntım yok banada dua et ilaç falan hem bebeğe hemde sana zararKızlar 6+3 ten selamlar. Umarım hepimiz için güzel bir süreç olur. Benim bir haftadır aşırı gaz sancım ve kabızlığım var karnımda şişti sanki taş gibi. Siz de yaşıyor musunuz bu durumu yoksa benim kullandığım vitamin mi yapıyor.
Benimde yarın 6+3 kalp atışı için gidicem çok korkuyorumMerhaba benim de sizle aramda 2 gün var sanırım. 6+1 de keseyeyi gördük ama doktor 5+5e uyumlu dedi. Yani bugün 6 haftalığız. Ve bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için. 2 hafta çok uzun bir süre değil mi ya. Bide benim kese yolk kesesine benzemiyordu. Sizinki nasıldı acaba
Peynir ekmek masum ben kalktım muzlu pasta yedim sabah beşteYa ben de oyleyim cok tezcanli oturamayan biriyimdir, bu yavaslama cok bozdu beni istemsizcecanim sadece basit carb istiyor ya uzgunum dun gece birde icim ezildi peynir ekmek yedim dunyanin en guzel yemegi gibi geldi
Ben de normalde haftada üç tüketirdim hatta bir ara her sabah yarım avokado bir yumurta… şimdiyse o kadar canım istemiyor ki bıkmışım sanki.Ben de öyle yaa asla düşmezdim karbonhidrata, her gün 1 avokado 2 yumurta falan yerdim ama ikisiyle de aram açıldı gitmiyor
Benımde 6+4 gözüküyor bende yarın gıdıcem keseyı bıle gormedık Bız bakalım hayırlı haberlerle gelelımBenimde yarın 6+3 kalp atışı için gidicem çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?