Kabızlık var mı canım?Kızlar iyi geceler herkese az önce sağ kalça kemiğime öyle bir ağrı girdiki topalladım evde bi süre sonra geçti ondan sonra da iki kasık birden kasıldı bi kal geldi ayaktayken hareket edemedim noluyor gece gece yaşayan var mı ?? 10.Haftamıza geçtik saat itibariyle
Son adet tarihine göre 8. Haftadayım ama geç döllenme olduğu için 6 hafta ile uyumluyum 2. Gebelik ve karnım çıkmaya başladı. Sezeryandan kalan bir göbek var zaten ama kıyafetlerimde hissedebileceğim bir şişme varKızlar bende bunu sorcaktm 2. Gebelikler de karnınız kaçıncı haftada belirmeye başladı diye
Hayır canım çok şükürKabızlık var mı canım?
İnşallah yarına geçmiş olurOnu bende bilmiyorum suyu da bol içiyorum benim magnezyumdan oldu eminim çünkü ateş vs yok kendini kötü hissediyor musun dedi hayır dedim yarın da geçmezse yatıralım dedi. Bebek için tehlikeli mi dedim şuan değil dedi
Yaaa bende öyleyim göbek mi bebek mi hemen çıkmış olamaz diyormSon adet tarihine göre 8. Haftadayım ama geç döllenme olduğu için 6 hafta ile uyumluyum 2. Gebelik ve karnım çıkmaya başladı. Sezeryandan kalan bir göbek var zaten ama kıyafetlerimde hissedebileceğim bir şişme var
Ayyy harika benim yuzum mayin tarlasi gibi 31 degil 16 gibi bir sivilce kusuyor haniBende asla yemek yapmıyorum aynı senin gibi dün annemde yedim, kalanını topladım eve getirdim. Bugün de dışarda yedik allah bereket versin dkdjdkdjdjjd Ama öyle bol bol yiyemiyorum bi noktada tiksinti geliyor.
Ay bide bisey diyim mi konudan bağımsız çok güzelleştim ben her gören diyor ki yüzün porselen gibi ne kullanıyorsun
Değil tabi canım 2 kez kakacık nedir benim sabah rutinim jhhjhhkhjjOnu bende bilmiyorum suyu da bol içiyorum benim magnezyumdan oldu eminim çünkü ateş vs yok kendini kötü hissediyor musun dedi hayır dedim yarın da geçmezse yatıralım dedi. Bebek için tehlikeli mi dedim şuan değil dedi
Kız benm çene bölgem normalde hep sivilceliydi şimdi o bile yok. Ay gibi parlıyor yüzümAyyy harika benim yuzum mayin tarlasi gibi 31 degil 16 gibi bir sivilce kusuyor hanitadini cikar bacim bu durumun ya ben aynalara kustum
Ben de normalde sadece adet donemi bir iki cikardi cok saskinim o yuzdenKız benm çene bölgem normalde hep sivilceliydi şimdi o bile yok. Ay gibi parlıyor yüzümkesin erkek khkhkhjh
Benimkini magnezyum ilacı yaptı kuzum ya çünkü çok dikkat ederim yediğime içtiğime kabızlık başlamıştı doktorum da kabızım diye magnezyum verdi beter oldumİnşallah yarına geçmiş olurben de bayramın ilk günlerinde yaşadım bu durumu hiç bir ilaç kullanmıyorum o yüzden havanın soğuk ve sert oluşuna bağladım hep sıcak tuttum ve yediklerime dikkat ettim geçti belki senin de öyle bir durumun olmuş olabilir mi?
Evet asla aynı olmasını beklemiyorum herseyimiz çok farklı ilerliyor dkdjdk gelecek nesillere örnek niteliğinde diyebilirizBen de normalde sadece adet donemi bir iki cikardi cok saskinim o yuzdenbizim seninle cinsiyetler kesin ayri bak kesin
Ayni cikarsa tum hipotezler cöpeEvet asla aynı olmasını beklemiyorum herseyimiz çok farklı ilerliyor dkdjdk gelecek nesillere örnek niteliğinde diyebiliriz
Sizinle de benim aynı gibi geliyor.Ben de normalde sadece adet donemi bir iki cikardi cok saskinim o yuzdenbizim seninle cinsiyetler kesin ayri bak kesin
O zaman biz de şok oluruzAyni cikarsa tum hipotezler cöpe
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak dedikleri bu olsa gerekBenimkini magnezyum ilacı yaptı kuzum ya çünkü çok dikkat ederim yediğime içtiğime kabızlık başlamıştı doktorum da kabızım diye magnezyum verdi beter oldum
Ayyy hadi bakalim ne cikacakSizinle de benim aynı gibi geliyor.ekşi isteği olsun iştah artışı olsun, yüzün bozulması ergenken bile böyle büyük sivilceler çıkmamıştı. Makyajda kapatmıyor. Bende bir tek bulantı yok
Her anne gurubuna girip cinsiyet zamani kendimizi ornek veririz ajdjjddO zaman biz de şok oluruz
Tam olarak bu yaYağmurdan kaçarken doluya tutulmak dedikleri bu olsa gerekyarın olsun hayrolsun o zamannn
Nbl pregna omega3 canım. İki gündür içmiyorum bakalım.
Cok gecmısolsun ınsallah geçer doktor yatış veriyorsa yatın ıyı gelır tedavıNbl pregna omega3 canım. İki gündür içmiyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?