Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Kabızlık var mı canım?

Kızlar bende bunu sorcaktm 2. Gebelikler de karnınız kaçıncı haftada belirmeye başladı diye
Son adet tarihine göre 8. Haftadayım ama geç döllenme olduğu için 6 hafta ile uyumluyum 2. Gebelik ve karnım çıkmaya başladı. Sezeryandan kalan bir göbek var zaten ama kıyafetlerimde hissedebileceğim bir şişme var

İnşallah yarına geçmiş olur ben de bayramın ilk günlerinde yaşadım bu durumu hiç bir ilaç kullanmıyorum o yüzden havanın soğuk ve sert oluşuna bağladım hep sıcak tuttum ve yediklerime dikkat ettim geçti belki senin de öyle bir durumun olmuş olabilir mi?

Yaaa bende öyleyim göbek mi bebek mi hemen çıkmış olamaz diyorm 10. Haftada falan baya çıkıcak sanırım bebiş

Ayyy harika benim yuzum mayin tarlasi gibi 31 degil 16 gibi bir sivilce kusuyor hani tadini cikar bacim bu durumun ya ben aynalara kustum

Değil tabi canım 2 kez kakacık nedir benim sabah rutinim jhhjhhkhjj

Kız benm çene bölgem normalde hep sivilceliydi şimdi o bile yok. Ay gibi parlıyor yüzüm kesin erkek khkhkhjh
Ben de normalde sadece adet donemi bir iki cikardi cok saskinim o yuzden bizim seninle cinsiyetler kesin ayri bak kesin

Benimkini magnezyum ilacı yaptı kuzum ya çünkü çok dikkat ederim yediğime içtiğime kabızlık başlamıştı doktorum da kabızım diye magnezyum verdi beter oldum

Ben de normalde sadece adet donemi bir iki cikardi cok saskinim o yuzden bizim seninle cinsiyetler kesin ayri bak kesin
Sizinle de benim aynı gibi geliyor. ekşi isteği olsun iştah artışı olsun, yüzün bozulması ergenken bile böyle büyük sivilceler çıkmamıştı. Makyajda kapatmıyor. Bende bir tek bulantı yok

Sizinle de benim aynı gibi geliyor. ekşi isteği olsun iştah artışı olsun, yüzün bozulması ergenken bile böyle büyük sivilceler çıkmamıştı. Makyajda kapatmıyor. Bende bir tek bulantı yok
Ayyy hadi bakalim ne cikacak ya hem cok merak ediyorum hem de hic umrumda degil kiz veya erkek olmasi. Hangisi olsa hem cok sevinicem sanki hem de oburu olmadi diye uzulucem ajdjdjdjf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…