Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Ahhh yavrumm yaradana kurban olsunlar seni evet belli oluyor yaaa çok şükür büyüyor yavrularımız Rabbim nazardan saklasınn
Hareketsiz duruyor ultrasonda hala demi
amin canım evet canım ama hareket ettikleri anları çok keyifli oluyor bundan önceki bebeğim takla atıyordu ultrasondayken çok hareketliydi

gözün aydınn 2 hafta sonra cinsiyeti söylüyolar mııı, ben de 12. haftada gitcem de

oh canım yaa maşallah ne güzel haberler bunlar çok sevindim. Minnoşa bak sen anneye poz vermiş 2 hafta sonra cinsiyet demek hadi bakalım

evet yaa tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor sanırım onun için cihazı biraz değişik burdaki cihaz çok iyi. neyseki artık tüp bebek doktoru ile işimiz kalmadı burdan devam
Güzel günlere güzel haberlere insallah
Yaaaaa çok güzel olacak desene neresi orası ne festivali oluyor canım oglun için de dert etme çocukların belli dönemler de duygu geçişleri olabiliyor
kontrole giden herkesin gözü aydın bekleyenlere sabır diliyorum herkesin çok güzel sonuçları olur inşallah ve benim daha 12. haftada çağırdığı için 3 haftam var kontrole günler geçmiyorrr
Ahhh geçmez o günler desene bir cinsiyet tahmini gelecek senden
Ahhh bebegim herseyin yolunda olmasına çok sevindim artık cinsiyet konuşacağımız günler geliyor çok şükür bugünümüze

Kızlar folik asit dışında hiçbirsey kullanmıyorum çok afedersiniz koyulaşma gördüm büyük abdestimde korktum var mu bu durumda olan

Adana da yaşıyorum portakal Çiçeği festivali var. Çok kalabalık oluyor burada yaşayanlara keyifli gelmiyor

Kızlar folik asit dışında hiçbirsey kullanmıyorum çok afedersiniz koyulaşma gördüm büyük abdestimde korktum var mu bu durumda olan
canım koyulaşma derken kabızlık gibi bişeyden mi bahsediyorsun? ben de folik asit kullanıyorum ama bu tarz bişey yaşamadım. Beslenme şeklinle ilgili olabilir belki.

canım koyulaşma derken kabızlık gibi bişeyden mi bahsediyorsun? ben de folik asit kullanıyorum ama bu tarz bişey yaşamadım. Beslenme şeklinle ilgili olabilir belki.
Renk olarak kabızlıkta yaşıyorum aynı zamanda daha önce demir ilacı kullandım böyle olmuştu suan kullanmıyorum

kızlarrr bu arada ben yüzük testi yaptım 2 gün önce fırıl fırıl yuvarlak döndü valla teste göre kız olacak hadi herkes yapsın bu testi sonra sonuçlarımızla karşılaştırırız ben kendi saç telimle ve kendi alyansımla yaptım göbek deliğimde yüzüğü sabit tuttum sonra hiç müdahale etmedim yüzük kendi kendine dairesel olarak dönmeye başladı

Annem bana bir kac hafta once yapti onu alyansimi alip, ben de sasirdim napiyor diye kiz cikti benimki de..

başkası alıp da bilerek hareket ettirmesin diye kendim yaptım ben hahaha hadi bakalım
Annem erkek torun istedigi icin objektif yapmistir diye dusunuyorum ahahah. Bu teste en cok kocam sevindi ama ya ben niyeyse hep kendimi instada filan erkek bebek videolari izlerken buluyorum, cekiyor mu nedir

Annem erkek torun istedigi icin objektif yapmistir diye dusunuyorum ahahah. Bu teste en cok kocam sevindi ama ya ben niyeyse hep kendimi instada filan erkek bebek videolari izlerken buluyorum, cekiyor mu nedir
evet o zaman kesin doğru yapmıştır annen valla hamileler hisseder diyorlar ama bana da erkek doğuyor bazen bilemiyorum çok da önemli değil cinsiyeti de kucağımıza sağlıkla aldığımız günleri görelim eğlence oluyor işte akışta

Adana da yaşıyorum portakal Çiçeği festivali var. Çok kalabalık oluyor burada yaşayanlara keyifli gelmiyor
Yaaa bizim Trakya kesiminde de kiraz festivali oluyor bir türlü gitmek kısmet olmadı valla
yaa doktora da sormadım 12. haftada cinsiyet tahmini söylüyolar mııı daha çok heyecanlandım şimdi
Özeller tahmin yapıyor canım ama devlet 14. Haftaya kadar yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…