Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
gebze 68 bin mi olmus normal medical değil ama vm medical diye sormanız lazım ben alırken de normal medicalpark 65 bindi vm olan 50 bindi. yeni açıldığı için kampanya var
Vm 68 diğeri 80 bin dedi .ama yine de görüşürüm galiba .siz uygun almışsınız paketi hayırlı olsun

Duygusalım zaten suss gözyaşım pıt
Benim de oturma odasıyla alakalı konusulduğunda hep boğazım düğümlenirdi keşke bebeğim olsa da onun odası olsa diye

Kaç haftaliksin ?
6+1
Ne kadarlik gebeydiniz, ben hic oyle olcu sormamistim acikcasi o yuzden onu bilemem ama tam 6+0 da gordum ben kese bebek kalp atisi uclusunu
6+1 benim
Canım benim de pazartesi öyleydi yuvarlak çember dediğin yolk kesesi olabilir mi
Olabilir bilemiyorum hiç , oluşmaya başlamış bebek dedi , birde küçük bir kanama alanı var dedi progesterone verdi ama ben kullanmak istemiyorum , olacağı varsa olsun kafasındayım biraz . İlişki yasak dedi çok yorma kendini dedi . Ayakta çok kalıp egilip kalkınca rahmimde bir sızı hissediyorum zaten oturunca dinlenince geçiyor .

Fiyat çok iyiymiş gerçekten 90 bin 100 bin civarı Ankara’da benim sorduğum iki hastane

Mrb arkadaşlar bende kasım annesıyım ınsallah nasıp olursa daha kac haftalık bılmıyorum bütün beta verdım tekrar Şubat 19 son adet tarıhım ama ben 18 19. Gümde yumurtladım dıye dusunuyorum adetım gectıgınde 4. Gün kan verdım 27.89 cıktı ıkı gün arayla verdım 80.24 149.90. Ertesı gün verdım hemen 247 falan cıktı sızce normalmı değerlerim bugün verdım kanı son değer bugunun aynı durumda olupta adet olacakmıs gıbı agrısı olan varmı acaba bugün korktum cok degıl ama az az var

benimde kilom 4 kq dustu ya 53 oldum dahada veririm bu gidisle. nasil toparlarim hic fikrim yok

bisey olmaz canim icinden geliyorsa al. ben oglumda testde gebelik cikinca esime supriz yapmak icin 2 3 bebek esyasi almistim arada da cinsiyyeti hic bilmeden de giysi oyuncak almistik kalan esyalarida 5 aydan 9 aya kadar alip tamamladik sagliklida cocuk doguldu sukur. amma ondan sonra 2 dusuk yasadim onlarda hic birsey almamistim yani canin istiyorsa al hic kotu dusunme insallah ki sagliklada kullanir bebis. simdiki gebelikte daha bisey almadim ama cinsiyyet belli olmadan bir zibin bodi gibi kucuk seyler almayi istiyorum halsizlikten disari pek cikamiyorum

Fetal dna olayını sordum doktoruma çizerek anlattı hücreyi dondurmadan önce hücreyi kaplayan bir zar var ordan örnek alınıyor hücreye %2lik bir alan kalıyor dedi hiçbir test %100 sonuç vermez zaten çok az bir ihtimal dedi içim rahat etsin derse yaptırabilirsin dedi ben de tabiki yaptırmaya karar verdim %2 benim için yeterli bir oran simlumina

Bu da sağlıkla gelecek annesi hiç merak etme
Sende kan sulandırıcı kullanıyor musun düşüklerden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…