Kızlar ben çok enteresan bir şey yaşıyorum, asla hiçbir şeye duygulanmıyorum, ve duygusallaşmıyorum. Aman bebek stres olmasın etkilenmesin diye yanlışlıkla gaddarlaştım ben galibaKıyamam sanaaa canım benim hislerini o kadar iyi anlıyorum ki keşke bu kadar iyi anlamasam
merak etme hayatı kendine zehir ettiğinle kalacaksın.Kalp atışını duyduktan sonra boşu boşuna kendimi yıpratmışım diyeceksin ama işte hormonlar insanın yakasını bırakmıyor
Hadi bakalım inşallah. Nasip tabi ama benim bebekte terazi olır gibiEvde dengeyi eşitlemem lazım oğlum eşim kova ben ve bebek terazi olmalı
Deme öylee yaaa,tüp ama ben sat a göre baktım valla, çine rusa ve bilimum belirleyici ülkelere göre KIZ inşallahçin takvimine bile bakamıyoruz tutmuyor :))))
Benım çocuk Ekim 2024 den donukCocuk kasimda uretildi bizim seninki ne zamandanarkadaslar icinizde en buyuk cocuk bizlerde olabilir
Ay bir ay varmis aralarindaBenım çocuk Ekim 2024 den donuk
Susuzluk etkilemiyordu iftar sahur arası güzel içiyordum mide bulantısı açlık oldurdu beniBence de susuz kalmamamız lazımmış bebeklerimizi riske atmayalım
Orası öyle tabi ki cinsiyetten sonra söylemeyi düşünüyorum benSizin hayatınız hiç çekinmeyin size de hayırlı olsunSizce ailelere ne zaman söylenmeli? Ben şu an 4-5 haftalığım. 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi doktor. 2-2 buçuk ayı mı beklesem yine de? Annem 6 yıldır bekliyor bu haberi çocuk istemiyorum hala sandığı için mutluluktan uçacak ona hemen söylemek istiyorum ama bilemedim
Buzparmakci benimBuz parmak kim demişti. Öyle iyi geldi ki. Ekşi soğuk soğuk ..kızlar ben aşırı acıkıyorum. Uykudan uyanıp yemek yemek istiyorum ya..
Ben hala cok seviyorum mis gibiDeterjan ve yumuşatıcı kokusu beni sinirlendiriyor ya böyle bişey olamaz öfff
ben kayahanin minnacik sevdacik sarkisina dustum bu aralar gozumun onune bebisler geliyor sarkiyi dinleyince pamuk gibi bebislerBen hiç tarzım olmayan arabesk şarkılar dinliyorum iki gündür ve aşırı keyif alıyorum ya bebek efkarlanmıyodur inş dkdjkdjd
Canikom doktor bana beta 3000lere gelince kese görünür demiştiKızlar bide şey soracaktım yeni aklıma geldi keseyi karından gördük ya beta tahmini kaç olunca gözüküyordu karından C cilekcanavarisimlumina
İnşallahBen hiç tarzım olmayan arabesk şarkılar dinliyorum iki gündür ve aşırı keyif alıyorum ya bebek efkarlanmıyodur inş dkdjkdjd
Fazla almıştım nolur nolmaz kötü günler içinBuzparmakci benimama biz bulamadik yahu, iftar saati bir tur daha aramaya cikicaz, bulamazsak limonlu sorbe yediririm dedi esim taktim bir kere cunku ahaha. Afiyet olsun soguk soguk eksi eksi ohh
Oooo o benim bu deli ruhumu aşar ya anca doğumdan bikaç hafta önce dinleyebilirimben kayahanin minnacik sevdacik sarkisina dustum bu aralar gozumun onune bebisler geliyor sarkiyi dinleyince pamuk gibi bebislerdinlediyim an gozlerim doluyor
Canim gozunuz aydin, saglikla minnoslarinizi kucaginiza alin insallahMerhaba kızlar yorumlarınıza cok ihtıyacım var 13. Haftadayım ikiz gebelık 4 gündür agrılarım var yan kasık bırazda alt karın agrısı doktorum büyüme agrılarıı demişti ama gun gectıkce azalacagına artıyor sankı gecem gündğzğm agrı oldu gebelıgımın basından berı agrım var zaten ama bu haftalarda dahada artmaya basladı normal bi durummu doktor gerseyın normal ılerledgı soluyor ama ben cok stres yapıyorum anksıyetem arttı sureklı agrıdan dolayı ne zaman agrısız haftalar olucak bu donem normalmı ??
Bugün ütü yaparken aniden irkildim çocuğum kıro olcak yeter artıkın dedim ve kapattım dkdjdkdj ibrahim tatlıses falan çalıyodu sıralı şekildeİnşallahbende arabada çok yüksek ses müzik dinliyorum, işyerim de uzak, günde 2 saate yakın yol, inşallah çocuk etkilenmiyordur dedim
Bana verseler her gün bir lt içerim ama sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri çok nadir alıyorum, maden suyuyla kendimi kandırıyordum şimdi ondan bile midem bulanıyorNe yazık ki bende 9. Haftaya kadar bekledim ama kese de bebek olmadı ilkinde ondan önce de 3 tane kimyasal yaşadım. Boş gebelikte cenazemiz vardı eve sürekli nohut yemeği getiriyorlardı onun kokusu çok kötü geliyordu ama haricinde bulantı kusma hiç olmamıştı. Ve bende kola bağımlısıyımmmçok aşırı canım istemediği sürece içmiyorum günde yarım bardağı bile geçirmemeye calisiyorum . Bide sigara var tabi çok zorluyor resmen savaşıyorum kendimle nasıl unutcam bilmiyorum sürekli aklım kola ve sigara da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?