Anladim canim benim de endodan dolayi baskilama ihtimali vardi ama gerek gormedi doktorum bir baktim transfere hazirlaniyorum ahdjdjd. Ya herseyin bir vakti var iste kasim anasi olman gerekiyormus o tatil vesile olmuscanım bende baskılama iğnesi yapıldı 3 aylık bir tedavi sürecimiz vardı aslında ocakta transfer olacaktım ama önceden bir yurtdışı gezi planı yapmıştık onu ertelemek istemedim transferi erteledim 1 aycık@memurhanim canım senin de donmuş transferdi dimi senin ne zaman dondurulmuştu grubun en büyüğünü arıyoruz
İlk 15 gün tuttumOruç tutuyor musunuz kızlar doktor ilk üç ay son üç ay izin vermiyorum kimsenin tutmasına dedi ben bir hafta tuttum sadece
Ben de 4+3 üm değerim 1563 çıktı haftaya çarşamba doktora gideceğim umarım görürümBen de bugün 4+5 oldum aynı gidiyoruz galiba:))) doktor kontrole gitmek için 1 ay bekle dedi bana
Bence de susuz kalmamamız lazımmış bebeklerimizi riske atmayalımİlk 15 gün tuttum
Hiç etkilemedi ama sonraki haftalarda mide bulantısından tutamadim zorlamanın da alemi yoktu zaten
5+4 2 cm kese hiç duymadım daha önce tatlımKızlar selam, size bir soru. Benim ultrason görüntümden bir şey anlıyor musunuz? Ben sadece kese görüyorum ama bu olabiliyor mu yoksa doktorum panik olmamam için mi bir şey demedi?
İnsan heyecandan duramıyor galibaBen de 4+3 üm değerim 1563 çıktı haftaya çarşamba doktora gideceğim umarım görürüm
Kız ne güzel yedik işteeBenTopuzlu sagolsun iki gece once cigkofte siparis edip yedim laps diye gidip uyudum ustune bir seycik de olmadi. Toktum bir de hani ajsjdjdjd
Evet ya sürekli beta baktırasım geliyor iyi şeyler görmek duymak ihtiyacında oluyorumİnsan heyecandan duramıyor galibabeklemek zor olmadan ben 6. Haftayı bekliyorum.
Hee demek seninki byüükOkulda
Evet canım 12 yaşındaHee demek seninki byüük
Bence de bence deKız ne güzel yedik iştee
Dondurmada yer miyizBence de bence deben sisirir veya baharati midemi yakar diye korkmustum ama biseycik olmadi da valla
Buzparmak aratiyorum su anDondurmada yer miyiz
Ben ve her koşulda yanımda olan arkadaşımBuzparmak aratiyorum su ano yoksa difrizdekilerden yiycem mecbur yeriz yani
Bu ne demek oluyor, iyi mi kötü mü5+4 2 cm kese hiç duymadım daha önce tatlım
Sedama safiye olBen ve her koşulda yanımda olan arkadaşım
Yani iyi mi kötü mü bilemem ama bebeği görmediysen henüz erken bi sorun olduğunu sanmıyorumBu ne demek oluyor, iyi mi kötü mü
Bi doğsunlar mıncırarak sevelim bugünlerin acısını başka türlü çıkaramayızYaaaa senin kesennnn tabiki ağlıcaksınnnminik kanguru anneleriz biz
Bende aynı şekilde düşünüyorum ve yalnız değilimiş günlerdir linç yerim diye konusunu bile açamadım burda içim içimi de yiyior şuan fena rahatlama geldiKar zarar dengesi kuruyorlar tatlim, o bir tanenin zarari muhtemelen asiri stresten beter oluyor vucutta etki olarak. Kiz insanlar stresten kans*r oluyor allah korusun oyle kotu bir sey o. Bu tabi ki demek degil ki pespese yakalim ama cok zorlaninca cok icine cekmeden bir tane icmenin dehset bir zarari oldugunu dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?