• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Merhaba arkadaşlar çok acil yorum bekliyorum siz tecrübelilerden,pazar günü beta değerim 332 idi bugün perşembe ve 1564 çıktı değerim normal mi adet günümden 4 ya da 3 gün geçti ??

Hahahahahahhahahahahaa bebo benden soğumadan uzat bi rahatlasın sjdhdjdhhd
Ben de dans etmeyi cok ozledim ya evde kendim muzik acip oynayan bi tipimdir normalde. Hoplayip ziplama korkusundan onu da biraktim. Dugun dernek olsa da az tepinsem

Merhaba arkadaşlar çok acil yorum bekliyorum siz tecrübelilerden,pazar günü beta değerim 332 idi bugün perşembe ve 1564 çıktı değerim normal mi adet günümden 4 ya da 3 gün geçti ??
Cok guzel degerlerin canim hayirli ugurlu olsun insallah

Ben de dans etmeyi cok ozledim ya evde kendim muzik acip oynayan bi tipimdir normalde. Hoplayip ziplama korkusundan onu da biraktim. Dugun dernek olsa da az tepinsem
Bende normalde öyleyim ama şuan sevenler gece ölür dinliyorum skdjdkjdjsjsjshdhshdjshdhdhhdhdhdh ne alaka ne alakaaa cıldırcam ama çok keyif alıyorum skdhdkjdjd

Kızlar 4 + 4 gösteriyorum takvimde ama bta degerim dusuk 2000 lerde üstelik Sat tarihim 21 şubat. Değerin bu kadar düşük olmasının sebebi ne olabilir. 4haftaliklar genelde 5000 bta değerinde oluyormuş.🤦🏻‍♀️🤔
Canım benim tam dört haftayken 51di değer değil artışı önemliymiş

Bende normalde öyleyim ama şuan sevenler gece ölür dinliyorum skdjdkjdjsjsjshdhshdjshdhdhhdhdhdh ne alaka ne alakaaa cıldırcam ama çok keyif alıyorum skdhdkjdjd
Ben de bi itirafta bulunayim o zaman, hayatta en elestirdigim seyi yapar oldum is gucsuzlukten bu surecte… ESRA EROL İZLİYORUM HER AKSAM

Ben de bi itirafta bulunayim o zaman, hayatta en elestirdigim seyi yapar oldum is gucsuzlukten bu surecte… ESRA EROL İZLİYORUM HER AKSAM
Hahahahhahaha seni kınamam desteklerim bacım mügeye de bak sabahları skdjdjjd Beni varya kurumsal hayat ayakta tutuyormuş iki gün evde durdum deli ettim kendimi

Hahahahhahaha seni kınamam desteklerim bacım mügeye de bak sabahları skdjdjjd Beni varya kurumsal hayat ayakta tutuyormuş iki gün evde durdum deli ettim kendimi
Esim diyor ki utanmiyor musun 🤣🤣 tedaviye basladigimizdan beri o kadar saldim ki isi gucu her seyi kocama yiktim resmen😁adam neye yetisecegini sasirmis halde, ben iceride esra erol izliyorum yatarak bulanarak ajdjdjd

Kızlar bende dün keseyi gördüm. Çok küçükdü ama gördüm. Dış gebeliği eledim 🙃
Bir gece önce bhgc 675 çıkmıştı. Muhtemelen 1000 olmadan vajinalda görüldü. 14 gün sonra kontrole çağırdı kalp atışı için.
Buarada 4+4 tüm dün.
Ben de bugün 4+5 oldum aynı gidiyoruz galiba:))) doktor kontrole gitmek için 1 ay bekle dedi bana

Yarasin yavrum ben de ispanak pisirdim aksam yanina makarna yapicam ajdjdjdjdj her yolun sonu makarnaya cikiyor🤣
Dun doktorum KİLO ALMİYORUZ SİMLUMİNACİM dedi… dememiscesine yiyorum
Hocam biz de isteriz almamayı ama işte olmuyor 😀

Esim diyor ki utanmiyor musun 🤣🤣 tedaviye basladigimizdan beri o kadar saldim ki isi gucu her seyi kocama yiktim resmen😁adam neye yetisecegini sasirmis halde, ben iceride esra erol izliyorum yatarak bulanarak ajdjdjd
Benimki de akşam bi gelcek benim gözler balon gibi, arama geçmişi full arabesk sjdhjdd
Aç gözünü kocamm aşkiton artık masum değil djdjjdjd

Neyden tiksineceğin hiç belli olmaz gün gelir benim gibi tuvaletini tutarsın miden kaldırmadığı için dkdjjdjdjd
Kocadan tiksinmeyi bende duydum ya aşkitomu çok seviyorum asla tiksinmem diye düşünüyorum ama hiç temas edesim gelmiyor sıkıyo beni 😁
Tuvaletinden tiksinip tutmak kaçıncı level ya o kadar kötü oluyormuş gerçekten djfngngmf ağlarım artık sen gibi böğüre böğüre 🥲

Back
X