• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Ya benim en buyuk hatam tedavide azaltip ara bekleme donemlerinde stresten yine normale donmek oldu.. bir ara asiri stresliydim hicbir zaman cocugum olmayacak filan saniyordum 🤣🥲 yarim paket de iciyordum ki bence cok sayica.
Simdi de soyle bir sey oldu o bir taneyi icersem bir daha asla canim cekmiyor. Zaten esim icmiyor. Annemler yanimda canim cekmesin dumanini solumayayim diye icmiyor. En yakin iki kiz kankim icmiyor🤣 aslinda cevre de cok onemli ben onlari zehirliyormusum meger yillardir 🥹
O kadar da ara sıra içtiğinden bişey olmaz canım. Şuan çevremde hamile olan herkes içiyor ama bi sıkıntı yasadıklarını görmedim. Tabi abartmamak da lazım ama sigara bağımlılığı kolay bisey değil kendini suçlamaya kalkışırsan daha çok psikolojin bozulur

Kız çocuı annenin güzelliğini alırmış 😝
Kizlar benim cildim cok bozuldu, hani uzulunecek son sey belki ama aynalara kusmeye basladim. Tum yuzum sivilce. Alnim ergenlige dun girmisim gibi ajdjdjdjd. Bunun bir gecme suresi var mi acaba yoksa tum gebelik boyle mi olacak meraktayim. Dun artik doktora utanip sivilcem cikiyor cok diyemedim, her sey bitmis de o kalmis gibi🤣 ama yani hormonal oldugu cok belli pitir pitir butun yuzum. Her gun en az iki yeni sivilceyle gune basliyorum

Ağlama krizi bana iyi geldi aşko ya öğürdüm böğürdüm üstüne şöyle güzel bi zeytinyağlı yedim. Şimdi çok sakinim sanki hiçbisey yaşanmamışcasına. Eşim de mesaj atmış aşkım sesin çıkmıyor temizlik yapmıyon demi diye. Bütün evi gözyaşlarımla yıkadım haberi yok skdjskdjdjdj
ayy hormonlar bizi delirticek ya mesajlari okuyup duygusallasmistim kendimde 2 gun once bos yere bir aglams krizi gecirmistim. mesajlarda her kesin agladigini gorunce bir duygusallik geldi yine. senin zeytinyagli yedim dediyini okuyana kadar birde kendimi yutubda en kolay zeytinyagli nasil yapilir tariflerine bakarken buldum🤣🤣

O kadar da ara sıra içtiğinden bişey olmaz canım. Şuan çevremde hamile olan herkes içiyor ama bi sıkıntı yasadıklarını görmedim. Tabi abartmamak da lazım ama sigara bağımlılığı kolay bisey değil kendini suçlamaya kalkışırsan daha çok psikolojin bozulur
Vallahi agladigimi biliyorum ki hani piyasada satilan en hafif sigarayi iciyordum zaten iki yildir. Uc nefeste bitiyor hahdjddj. Allahim sen ondan da tiksindir diye duaciyim hep

Bade natural, kuatra, bunlar ilk aklima gelen temiz dogal icerikli markalar canim bakabilirsin bir cok urununu severek kullaniyorum 🌸
Ben de doğal gül mayası tonik tarzi şeyler araştırmaya başlamıştım yves rocher'in de bazı vegan ürünlerini beğeniyorum ama bunlara da bakayım bi. Bi de zaten süper bi cildim yok hangisi bana iyi gelir onu dert ettim su an😅 neyse tek derdimiz bu olsun gerçekten başka bi şey olmasın 😂😂

Benim de yüzümden sivilceler kızarıklıklar eksik olmuyor bakalım kız tezi doğrulanacak mı? Cinsiyetleri hangi hafta öğrenebileceğiz kimbilir

Ben de doğal gül mayası tonik tarzi şeyler araştırmaya başlamıştım yves rocher'in de bazı vegan ürünlerini beğeniyorum ama bunlara da bakayım bi. Bi de zaten süper bi cildim yok hangisi bana iyi gelir onu dert ettim su an😅 neyse tek derdimiz bu olsun gerçekten başka bi şey olmasın 😂😂
Badenin dogal mersin suyu ve gul suyu cok hos 🩷 tonik niyetine bunaldikca pispis

Kızlar yarın sabah doktora gidicem bebek ve kalp atışı belli olur mu ki ne diyorsunuz , 6+1 oluyorum . Kalp atışı imkansız gibi bir şey aslında Vajinal baktırabilirim onun için belki .

ayy hormonlar bizi delirticek ya mesajlari okuyup duygusallasmistim kendimde 2 gun once bos yere bir aglams krizi gecirmistim. mesajlarda her kesin agladigini gorunce bir duygusallik geldi yine. senin zeytinyagli yedim dediyini okuyana kadar birde kendimi yutubda en kolay zeytinyagli nasil yapilir tariflerine bakarken buldum🤣🤣
Biz varya birbirimizi çok feci etkiliyoruz hahahahahhahahahahahahha

Ver benim karnım inanılmaz şiş yani kocaman bir göbek var bu kadar şişkinlik çok rahatsız ediyor ne zaman geçer acaba yaa önceki hamileliginden tecrübesi olan var mı ?

Nasıl dayandın? Bende kayinvalidem var. Birsey söylemedim ona. Gözlerim doluyor. Hormonlar beni aşağa çekiyor. İçime içime ağlıyorum. İnsanın herkese moral verip kendine verememesi ne saçma. Valla evime gitse de şöyle rahat rahat bir ağlasam durumundayım
İlk günler biraz taktım ama sonra ne olacaksa ben üzülünce değişmeyecekti zaten.
1 hafta sonra gittim ben öyle duydum.
Sende duyarsın korkma

Vallahi agladigimi biliyorum ki hani piyasada satilan en hafif sigarayi iciyordum zaten iki yildir. Uc nefeste bitiyor hahdjddj. Allahim sen ondan da tiksindir diye duaciyim hep
Sıkma kendini o kadarcık içtiğini vücudun bile anlamıyodur skdjkdjd Zamanla vücudun unuttuğunda anlıcaksın ne demek istediğimi. Az içtikçe ciğerler temizlendiği için otomatik olarak uzaklasıyorsun sigaradan

Sıkma kendini o kadarcık içtiğini vücudun bile anlamıyodur skdjkdjd Zamanla vücudun unuttuğunda anlıcaksın ne demek istediğimi. Az içtikçe ciğerler temizlendiği için otomatik olarak uzaklasıyorsun sigaradan
Amin bacim amin 🩷🩷 beni sigaraya baslatan eski erkek arkadasima da buradan beddualarimla dermisim kdjdjdjd

Ben hiç tarzım olmayan arabesk şarkılar dinliyorum iki gündür ve aşırı keyif alıyorum ya bebek efkarlanmıyodur inş dkdjkdjd

Koca bir tabak makarna yedim yaparken de midem bulandı ama yedim şimdi uykum geldi ben uyumaya gidiyorum 🤣
Yarasin yavrum ben de ispanak pisirdim aksam yanina makarna yapicam ajdjdjdjdj her yolun sonu makarnaya cikiyor🤣
Dun doktorum KİLO ALMİYORUZ SİMLUMİNACİM dedi… dememiscesine yiyorum

Back
X