Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Neeeeee oyle bir sey de mi var 🥹🥹 anam bu cinsiyet tayini konusunda ne cok sey varmis ben her gun yeni bir kiz mi erkek mi belirteci ogreniyorum ajdjdjd
Onu ben de duydum benim de cildimde zaten bir şey yoktu ama cilt tonum bile eşitlendi pasparlak acaba erkek mi diyorum zaten hep erkek hissediyorum ne kadar kız istesem de 🙃

Kızlar 7+5 oldum iki gündür miğdem bulaniyor sanırım 😀 diğer çocuklarimda olmamisti hissiyatını bilmiyorum ama yediklerim her an gelecekmis gibi sıkıştıyor ama kusamıyorum 🥺
Sizlerde de böyle mi oluyor bulanti bu haftalarda mi basliyor ?

Onu ben de duydum benim de cildimde zaten bir şey yoktu ama cilt tonum bile eşitlendi pasparlak acaba erkek mi diyorum zaten hep erkek hissediyorum ne kadar kız istesem de 🙃
Kızlar erken döllenme Erkek geç olanda kız oluyor 😀 hadi buda benden olsun iyi kafa yormalar bizlereee 🤣🤣

Google a yaz bak kız bebek sivilcelenme yapıyormuş😂
Aay aşırı sivilcelendim ben cildim yağlandı saçlarım kurudu ben erkek hissediyorum ama kız mı acaba valla kız olursa da mutlu olurum bi oğlum var bi de kız annesi olayım bakalım nasılmış 😀

Ben yumurtlama günümü hissetmiştim aslında tam 14 Şubat sabahı sıcak basarak uyandım akıntım falan gibi belirtilerim vardı hatta 15 şubatta arkadaşıma şaka yaptım olursa 14 şubatta çocuk yapmışızdır diye 🤭🤭

Aay aşırı sivilcelendim ben cildim yağlandı saçlarım kurudu ben erkek hissediyorum ama kız mı acaba valla kız olursa da mutlu olurum bi oğlum var bi de kız annesi olayım bakalım nasılmış 😀
Valla kız bebek östrojeni artırdığı için annede sivilcelenme ciltte bozulma yapıyor diyolllaaaa😁

Back
X